- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кой е първият?
Ох.. кфи драми.. кфо нещо..
Абе човек.. голям си,щом ще учиш в университет сега.. ем дръж се като такъв..
Не мога да разбера защо пускаш тема,като не зачиташ чуждите мнения,а само тези,които съвпадат с това,каквото ти мислиш..? И наистина ти просто се опитваш да убедиш хората тук,че ти си първия.. Виж,няма смисъл,колкото и да се пъниш нищо няма да промениш..
И за какво постоянно повтаряш "ама тя каза" Ем хубаво казала е.. щом така го чувства така да е.. приеми го.. Прие ми и това,което ти чувстваш и се кротни.. Все пак от това не зависи нищо,което да има много голямо значение.. То си е само за вас.. Щом така го чувствате..така да е.. Не го мисли..не се притеснявай,а се наслаждавай на спомена.. защото доколкото разбрах сега сте на различни места..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
az izslu6vam 4ujdite mneniq,no nqma kak da gi priema,za6toto ne savpadat s tova na momi4eto,koeto obi4am i na moq milost.prava si,4e ne trqbva da mi puka i da ima drami,oba4e az kakvoto mislq i 4uvstvam go kazvam.takav sam si prosto.ne samo v internet kato mnogo drugi,a i po princip.ne se opitvam da vi ubedq v ni6to.vajni sme az i tq.tva e,az prosto iskah da 4uq i drugi mneniq.naqsno sam,4e golqm procent ot horata priemat ne6tata po razli4en na4in ot men.i ne samo za tozi slu4ai,a po princip.samo 6te vi popitam-6tom probvate bluza v magazin i ne q kupite zna4i li 4e ste q nosili?i molq vi,seriozno
+1 особено ако твоя е по-голям от неговияПървоначално написано от Stefchyy
![]()
aide,az naistina vi kazvam sbogom.vse pak blagodarq na nqkolko 4oveka,koito me podkrepiha.na tezi,koito ne sa na moeto mnenie,neka osmislqt pone za malko 4ove6kite cennosti i da se zamislqt,4e ne vsi4ko v toq 6iban jivot e tolkova bukvalno,tolkova ograni4eno i tolkova tesnogrado.az smqtam,4e naistina tova ne e bilo sex i nqma kak nqkoi da me ubedi v obratnoto osven momi4eto koeto obi4am.v kraina smetka e vajno s kogo si razbral kakvo e sex,a ne edno bolezneno i nepalnocenno pahane.ako na nqkoi ot vas nqkoga se slu4i takova ne6to,bih iskal da im kaja,4e ako broqt tova za sex,zna4i prosto nqma kakvo pove4e da gi komentiram.tinqta 6te e tqhnoto rezonno mestopolojenie.za6toto dragi,uvajaemi i neuvajaemi pi4ove i pi4ki,za men mnenieto na horata po tozi slu4ai e izklju4itelno pokazatelno za tova kakvi hora sa te i kakva e tqhnata cennostna sistema.na vsi4ki,koito mi se podigravaha moga da im kaja samo edno-EBAVAITE SI MAIKITE!vsi4ko na tozi svqt se vra6ta!men vie ne moje da me pou4avate.lubovta mejdu dvama du6i e nai-sakrovenoto i prekrasno ne6to na tozi 6iban svqt.aide,dokosvaite klaviaturata,tova vse pak e sex s neq!![]()
пфф баче като чета ко си писал,излиза че не ти пука какво казва твойта мацка на теб,а ти пука дали ше каже на хората "той ми беше първия" "той ми беше първия"![]()
Да ама не.Дори да го е вкарал на половина,дали е вкарал само главичката си е секс,шото пича си е свалил гащите и й го е вкарал.Тва е.Факта си е факт.
Ама место на теб да ти пука че на мацката и е харесало повече с теб на теб ти пука само да говори,че ти си и първия.
Ама не можеш до промениш-примири се.Пък и тя ше си говори пак пред хората за първия.
:P И стига се прайш на инато магаре и да се отваряш на тия който не са на твойто мнение,че си като некъв децки гъз
ае да ти се връща "EBAVAITE SI MAIKITE"![]()
![]()
![]()
toi...no moje da ne go broi![]()
![]()
Ne e vajnoto da si qk vajnoto e da si maniQk!!!
kvo ti puka nali si i na4esal pukankata... kefi tam i tva e![]()
ae totti e edin mn dobar futbolist,ama az sam fen na milan!az ne priemam nikoi da mi govori po toq na4in i nqma da priema.ina4e pi4aga,ti si bahti kompleksarq.i est,4e e vajno kakvo 6te kaje na men.kakvoto e na men,takova e i na drugite i e provereno hilqdi pati.az otvorkovci ne tarpq.ne sam nikak lo6 4ovek,daje naprotiv,ama ne dopuskam taka da se ebavat s men nqkvi deto vaob6te nito me poznavat,nito znaqt kakvo mi e na men,nito pak sa hora v istinskiq smisal na dumata.taka 4e kazvaite kak da iztriq 6ibanata tema.
еййй са казваш че другите са те убудили а не обиждаш ли и ти тия който те защитават дори със обшите си приказки ...
по темата: щом тя казва че е так кефи се са (както казвам вече за 3 път сиг...)
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
еййй са казваш че другите са те обидили а не обиждаш ли и ти тия които те защитават дори със общите си приказки ...
по темата: щом тя казва че е так кефи се са (както казвам вече за 3 път сиг...)
Първоначално написано от go4o62
То и аз си падам фен на Милан ама с тез МАЛОУМНИ ПОКУПКИ май се съревновават с Челси кой ще даде повече пари за безмислени трансфери
Е Челси поне имат някой свестен, докато Милан-НЕ!
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
би ли ми казала само,ако оби4а6,как да изтрия темата,нали би трябвало автора да може да я изтрие?
milan za men e religiq,az sam bolen milanist!imame mn dobri futbolisti,no nqmame dobar trenior i otbor.ta bratle,kak se trie temata.kaji,4e ve4e me qd,4e vaob6te q pusnah
нямам си и на идея![]()
![]()
![]()
vase,v edna tema vidqh da pi6e6 na nqkakvo mom4e da iztrie tema.ta,pls kaji kak stava tova?
toI i e p1rviQ .. .. .
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
abe,razberete,4e ne mi puka ot mneniqta vi,prosto iskam da razbera kak da iztriq 6ibanata tema!
Може би трябва да пишеш на модератор да я заключи, но не съм сигурна.Първоначално написано от go4o62
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
ti nali se be6e razsardila ne6to?sorry,ako sam te obidil,no razberi me,ne mi e lesno i na men!
Виж сега - разбирам те че и на теб не ти е лесно, но все пак не е точно най-важното какво ти казва тя. Познавам доста момичета, които са лъгали първите си партниори. Та така, не казвам че твойта е от тези, просто давам пример. Според мен той й е бил първият, защото тя е била физически и най-важното психически готова да се отдаде на него. Това че той не си е свършил работата както трябва си е съвсем друг въпрос. А това което постоянно повтаряш, че дори не я е дефлорирал е малко безсмислено, защото по тази логика тя цял живот ще си е девствена, тъй като ципата й се е скъсала по друга причина. (Казвам ти го така, защото и моята се скъса по време на спорт.) Та така, недей до преживява толкова тежко, най-важното е да се обичате все пак. А пък темата сам няма как да си изтриеш. Айде със здраве.![]()
mi tova e tvoe mnenie,koe samo me naranqva!naistina ne moga pove4e da 4eta takiva ne6ta.i az sam napalno siguren v neq,v tova,koeto tq kazva.molq te,ne priemai ne6tata tolkova bukvalno.kazvam tova za cipata,za6toto nqkoi kazvat,4e tova pokazva koi e parvi.zatova go kazah.a ina4e tq mi e kazvala,4e sled tozi opit e bila devstvena,za6toto ne e pravila sex.tova e cqlata rabota,nai-vajna e tq.drugite prosto si pi6at i ne im puka,a pri men i neq ne e taka.a za6to ne si zadade6 edin vapros-za6to tq ne e uspqla?znam,4e tova,koeto 6te kaja ne e podhodq6to za tozi forum.ne e uspqla,za6toto ne go e obi4ala,za6toto Gospod e predopredelil taka.az sa6to sam imal neuspe6en opit.prosto Tozi otgore,koito gleda si znae rabotata!tova 4e i dvamata ne sme uspeli s drugi e prekrasno i blagosloveno.ako iska6 mi se smei ti i vsi4ki ostanali.men nqma da me promenite,nito pak neq.ponqkoga 4ovek pravi gre6ki,sajalqva za neuspeha si,no edin den ni6to ne se znae,ponqkoga toi ili tq razbira za6to e predopredeleno taka da stane.molq vi da priklju4im s tova.blagodarq na malcinata,koito me podkrepiha.sbogom naistina.az prosto iztrivam tazi tema i tozi moment ot saznanieto si.
Не ми се занимава да чета 7 страници мнения и затова ще си кажа направо - технически погледнато другия й е първия, но реално погледнато си ти. Това че някой друг преди теб се е пробвал да мушка според мен нищо не значи - ти си пъривя, с който тя наистина се е отдала на секса и според мен това те прави първия й, независимо дали той й го е вкарал до половината или не. Пък и в крайна сметка какво ти пука - нали сега е с теб и го прави се ТЕБ. Щом тя те приема за първия си, приеми го и ти
Гошо, пич, аз ти казвам моето мнение, пък здраве....
Ако девствеността е само физическа - сиреч една ципа, 10% от жените щяха да си я губят, тренирайки някой тъп спорт.
Това, че приятелката ти някога е пробвала с друг не значи непременно, че е била готова и го е искала.
Нито пък едно проникване прави секс.
Хората не са своето минало, а своето настояще.
Според мен, след като сега твоето момиче смята, че ти си й първият, значи ти си й първият, и друго няма значение.
Не знам дали Господ е предопределил така, мен ако ме питаш, едва ли. Според мен обаче тя е била стегната именно защото не го е искала с цялото си сърце.
Пък и в крайна сметка, това не е чак толкова важно.
I s men se slu4i purviq put taka...absoliutno su6tata istoriq...sled tova go napravihme s biv6iq mi priqtel,be6e nezabravimo izjivqvane i vinagi tvurdq,4e imenno toi mi e "purviq"!!!Kakto ti sam kazva6..."ima razlika mejdu opit i sex"!