mi tova e tvoe mnenie,koe samo me naranqva!naistina ne moga pove4e da 4eta takiva ne6ta.i az sam napalno siguren v neq,v tova,koeto tq kazva.molq te,ne priemai ne6tata tolkova bukvalno.kazvam tova za cipata,za6toto nqkoi kazvat,4e tova pokazva koi e parvi.zatova go kazah.a ina4e tq mi e kazvala,4e sled tozi opit e bila devstvena,za6toto ne e pravila sex.tova e cqlata rabota,nai-vajna e tq.drugite prosto si pi6at i ne im puka,a pri men i neq ne e taka.a za6to ne si zadade6 edin vapros-za6to tq ne e uspqla?znam,4e tova,koeto 6te kaja ne e podhodq6to za tozi forum.ne e uspqla,za6toto ne go e obi4ala,za6toto Gospod e predopredelil taka.az sa6to sam imal neuspe6en opit.prosto Tozi otgore,koito gleda si znae rabotata!tova 4e i dvamata ne sme uspeli s drugi e prekrasno i blagosloveno.ako iska6 mi se smei ti i vsi4ki ostanali.men nqma da me promenite,nito pak neq.ponqkoga 4ovek pravi gre6ki,sajalqva za neuspeha si,no edin den ni6to ne se znae,ponqkoga toi ili tq razbira za6to e predopredeleno taka da stane.molq vi da priklju4im s tova.blagodarq na malcinata,koito me podkrepiha.sbogom naistina.az prosto iztrivam tazi tema i tozi moment ot saznanieto si.