- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имам еротични сънища с учител ;(
сънувах 1 еротичен съм с учителят ми по италиански...
сънят беше как праим страхотен секс с на катедрата...и просто...
от съня насам...не спирам да мисля за учителя си...и когато правя секс... си мисля за него...и никога не съм имал по-хубав секс през живота си...от този в съня ми![]()
мислите ли че е нормално?
как да си го избия от главата?
![]()
![]()
![]()
ами мисля че е нормално и аз така и ако не е тайна кой ти е учителя да не е един и същ аз вземам частни уроци при един мъж по италиански пиши на лично името![]()
Амм няма лошо ама не разбрах момче ли си или момиче? А колко е годишен тоя учител?
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Това е нормално страно звучи но е така понякога мозакат ни прегрява и започва да си прави сачинения.Майка ми е психолог и знам добре тези неща.![]()
*Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
но пълно с правописни грешки”.
:О:О ебаваш се верно ли :О:О:О:О лелееееееееее и аз наистина е мн добар ....![]()
наистина...и кат вземе металната пръчка...кви чудеса праи...нали.
кажете...как да спра да го сънувам и как да си го избия от главата?
да верно ама на мен ми харесва...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
малко де
![]()
леле еби му майката дааа![]()
ами аз като съм на частнйи уроци и сме сами по 2 часа на урок напрао си подмокрям гащичките ....![]()
лелеее...и като те погали и те пита..."КАК СИ МИЛА?" и аз се изчервявам и казвам "ДОБРЕ"![]()
ЕБАСИ ИЗВРАТЕНИТЕ КОПЕЛЕТЕ.
Аре си одиме! НА СЕЛО!
Млъкни ма коза.. !!!
Първоначално написано от KadifWerewolf
![]()
добре...кво да напраим...ако имахте такъв сън...като нас...др песен щяхте да запеете![]()
em imah 1 daskal po fizika det be6e basi i pi4a... mn be6e sexy i mlad... celuvahme se v koridora predi 4as i svar6ih s 6 za godinata a znaeh za 4![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tova edva li e ne6to, koeto e polezno da spodelqm, no az su6to imah edin takuv u4itel, 50 odi6en, no izpitvah kum nego nqkakuv vid seksualno jelanie, ujas sram me e!Mn puti sum go sunuvala, no istinata e 4e kakto v edna druga tema be6e kazano, nqkoi fantazii e po-dobre da si ostanat fantazii!V deistvitelnost e mn ujasno 50 godi6en muj da ti se natiska!Kazvam go ot opit!Първоначално написано от Slivi
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
Първоначално написано от Bellatrix
![]()
![]()
И колегите му какво му казваха?Окуржаваха ли го?А, забрави да кажеш, че сте правили 4-ка.Ти, той + още две твои приятелки.![]()
az pak sam vlubena v kom6iata i si praim kefa
Обичам Андриан
психолог или си намери човек който доста да те привлече
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...