- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета, целували ли сте се с друго момиче?
Не.
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
ne sym no naposledak imam eno takova jelanie![]()
![]()
![]()
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
И аз такаПървоначално написано от love_avril
![]()
![]()
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
i kakvo tolkova stanalo momi4e s momi4ei ei sq na momenta pak moga s moq fr da staa 6ooo
pak i ei tai da vida kak sa celyva moita fr
i 6to pak da sajalqva nqkoi nito e sramno nito ni6ty
![]()
dobre kakvo mo e lo6oto v tovami to zna4i i s mom4e ne si se mlqskala
![]()
Да :Р
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
мн пъти съм се целувала с други моми4ета..не,4е е гордост,но просто поянкога като го няма моя приятел,а на мен ми се иска хващам някоя приятелка. не съм бисексуална,но не намирам нищо лошо в това..не е секс все пак
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
e tva ve4e nebih go napraila da hvana nqkoq fr i da se celyvam 4e priqtelqt mi go e nqmalda se celuvame tai na bazik oky ili pak katy sme pinali malko da gledame reakcii na mom4eta DA!! no po dryk povod ve4e stava izvrateno
![]()
оуу не..вярвай ми не съм извратена,ама като ме хване лиготията и сме само женска компания(така де пр ми го няма) ...предпо4итам да си правя кефа..пък той приятеля ми си е свикнал ве4е..тъй 4е...не е страшно,не го приема като изневяра
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Значи ти е приятно...Първоначално написано от neshtastno^vliubena
mindscan
да целувала съм се и с език и без![]()
![]()
da mojebi naistina katy te hvane ligata da go naprai6a teq det gi pi6at "da celuvala sam se no bes ezik" mili4ki tva ne e celyvka
xaxaxax sq katy sa zamislq edna ve4er ei tai bqhme adna golqma kompaniq mom4eta momi4eta i nii s edna fr se nagrabihme ama bes nikoi ni6ty da kazva i vsi4ki kat mlkanha za sekyndi i posle XAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXA
da mojebi go i napraihme ot ligotiq bes da sme pili ni6ty i edin fr vika mi vi 6to sega taka sa darjote sigorno katy sa napiite 6te se ebete pod nqkoi stalb
i izqde edna 4a6a v glavata
![]()
Аз съм момче ,но ще ти кажа ,че всички момичета са се целували с други момичета!Това отдавна не е тема за говорене приема се нормално ,така ,че аз не виждам смисъла на темата!
Първоначално написано от ScionOfStorm
+1Първоначално написано от fifinkathefreak
![]()
![]()
![]()
![]()
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
Даа и аз имах една такав случка.. оукуърд...Първоначално написано от MaMkaMy
mindscan
da..no ne s ezik![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
и аз такаПървоначално написано от unknown_lady93
Ми с повечето ми приятелки се целуваме по устните като се видиме (това е без език) Иначе да и с език съм се целувала с най-добрата ми приятелка одавна .. Ма много се смяхме тогава
Не съм... по бузата само![]()
I still get lost in your eyes
And it seems like I can't live a day without you
Closing my eyes till you chase my thoughts away
To a place where I am blinded by the light but it's not right
Не съм ...от нашия клас ги гледам как се целуват за поздрав и ми става лошо...толко ли няма момчета,че с момичета да тръгнат да се мляскат?!