.

Виж резултатите на анкетата: Целували ли сте се?

Гласували
489. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • не

146 29,86%
  • да

343 70,14%
Отговор в тема
Страница 7 от 16 ПървиПърви ... 34567891011 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 380
    Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..

Re: OnLy fOr gIrLs

Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™
    Цитирай Първоначално написано от JuSt a kId [*_-
    ]Колко от вас сасе целували с друго момиче?
    В днешно време е просто престъпления,ако не сте го направили

ествсвено аз съм се целувала с момиче и то с език и то с няколко момичета но си беше само от любопитво...ок? ай лов БОЙЗ Инача ако някое момченце помоли много любезно меже би ще целина момиче пак...кой знае
    хора базикам се не съм чак толкова развратна

е може би наполовина
    in defense of our dreams...

Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от Samotno_Angel4e
    Да,но не и с език....
    +1
    Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...

az ne
    "Вие ми се смеете, защото съм различен, аз ви се смея, защото всички сте еднакви!"

Град
    ~ПреД~ТебБб~
    без :P
    ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"

Леле..аз ли съм назад...ко стаа тука??!? Тцтцтц.. после в др тем,и гледам как оплюват хомосексуалните.. в трета как оплюват хората , които се водят по модата.. Тука гледам като че ли всички по скоро се хвалят с това.. уж не им е приятно.. е тогава какъв е смисъла да го правят.. или им харесва или е любопитство или се водят по модата.. Ся 100% ако има тема за момчетата, ще е обратното.. не не ужас.. накъде отива света...
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Мега фен Аватара на mynichka
    аз не
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    In Your Dreams...
    Да, с най-добрата ми приятелка.
    Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...

Аз с най-добрата си приятелка.И не от лезбийство,а просто тренираме за бъдещото момче(което ще дойде все някога)

10x
    НеЩаТа Не Се ПрОмЕнЯт,прОсТо ЧоВеК пРоМеНя НаЧиНа Си На мИслЕнЕ.!.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Супер чекиджийската тема...

Тук искам да спомена разочарованието си от това, колко щастливо споделяте, колкото морално пропаднали, комплесирани и курви сте.

"Целувах се с език с момиче" и какво...после качихте снимката във флиртче/импулс/гепи ме?!

"Целувах се без език" лол....аз веднъж целунах туко-що изкъпаното си куче по главата...колко ли извратено е това?! Ужас...голяма хвалба, голямо нещо...

Спрете се бе хора. Много е жалко! Никога не бих упрекнала някой, че се е целувал с друг или че му е станало приятно от това, но е толкова глупав и нелеп начина по който се хвалите и се радвате на случилото се...

Благодаря за вниманието.

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    I kissed a girl and I liked it
    The taste of her cherry chap stick
    I kissed a girl just to try it
    I hope my boyfriend don't mind it

Хихи, песничката е много сладурска, но аз все още не съм.
    Тази зима щях да си направя сефтето с една девойка на един купон/познаваме се от преди/, ама нещо се прецакаха нещата и още е непорочно езичето ми за нежния пол...
    Баси лигавата песен...Чудя се дали песните на Моранди са ми по-противни или тази,а вярвайте ми на Моранди ги мразя от съното на душата си Не,май не е успяла да стане по-голям отколкото към Моранди,някои неща просто не се променят...
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Даже с две...
    Ама няма тръпка, друго си е с момче.

mi da ..celuvala sum se s momi4e i to s 3 mai kat igrahme na edna igra nqma ni6to lo6o

Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от sixth^sense^f
    da s ezik nishto ne vlaghme prosto mn se ligavehme i ot lubopitstvo ...
    и аз така лигавим се иначе за здравей и чао понякога си лепваме по някоя целувка/без език/

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    po buzkite li da,a ina4e drygoto ne
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

da s 2 ma be6i zabavno

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Две момичета, които се целуват "понеже се лигавехме" "за да дразним момчетата" или какито там бяха останалите нелепи причини, вече отдавна не са смятани за развратни. Съжалявам, но не сте готини, интересни, мръсници или каквото там ви се иска да сте... чисто и просто сте си позьорки.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Даааааа =D>
    но само на купони, партита и разни пиянчески излагаций

аам да на рд на една фр играхме на шише беше доооста отдавна същото като с момче мене ако питате

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    celuvala sum se,da,no ne za da se pravim na oborotni na kupon ili ne6to takova,a sme bili samo dvete sami i kato dve nai dobri priqtelki prosto sme eksperimentirali,za da ubiem interesa.ne go priemam kato koi znae kakvo subitie,no i ne odobrqvam dve ligli da se mlqskat da kupon ili kato sa se napili samo i samo da predizvikat nqkakva reakciq u okolnite!

ами да не е кои знае какво просто целувка.......понякога просто чувстваш че нещо е правилно и го правиш.....в тези неща не се мисли просто се случват

Град
    Русе
    тфа е все едно да попиташ някой мъжкар дали се е мляскал с друго момче ;д;д това го имам за лична обида!макар че съм целувала момиче-приятелски!не ми харесват онзи тип 'дай да те науча как се прави' целувки
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Голям фен Аватара на nia711
    Град
    в последния дъх на всеки умиращ
    Цитирай Първоначално написано от darla_f
    celuvala sum se,da,no ne za da se pravim na oborotni na kupon ili ne6to takova,a sme bili samo dvete sami i kato dve nai dobri priqtelki prosto sme eksperimentirali,za da ubiem interesa.ne go priemam kato koi znae kakvo subitie,no i ne odobrqvam dve ligli da se mlqskat da kupon ili kato sa se napili samo i samo da predizvikat nqkakva reakciq u okolnite!

Цитирай Първоначално написано от kriska__
    да но все още не с език и не смятам

[/i] и аз само без език...но не ми пречи да пробвам :д зависи кое е момичето де

ПоздраФ на фсички напрайли си труда да пишат У тоя тема...Katy Perry - I kissed a girl

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си