- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета, целували ли сте се с друго момиче?
Първоначално написано от ™G-Baby™
ествсвено аз съм се целувала с момиче и то с език и то с няколко момичета но си беше само от любопитво...ок? ай лов БОЙЗ![]()
![]()
Инача ако някое момченце помоли много любезно меже би ще целина момиче пак...кой знае
хора базикам се не съм чак толкова развратна
е може би наполовина![]()
in defense of our dreams...
+1Първоначално написано от Samotno_Angel4e
Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...
az ne![]()
"Вие ми се смеете, защото съм различен, аз ви се смея, защото всички сте еднакви!"
![]()
Леле..аз ли съм назад...ко стаа тука??!?
Тцтцтц.. после в др тем,и гледам как оплюват хомосексуалните.. в трета как оплюват хората , които се водят по модата.. Тука гледам като че ли всички по скоро се хвалят с това.. уж не им е приятно.. е тогава какъв е смисъла да го правят.. или им харесва или е любопитство или се водят по модата..
Ся 100% ако има тема за момчетата, ще е обратното.. не не ужас.. накъде отива света...
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
аз не![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Да, с най-добрата ми приятелка.
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
Аз с най-добрата си приятелка.И не от лезбийство,а просто тренираме за бъдещото момче(което ще дойде все някога)
10x![]()
НеЩаТа Не Се ПрОмЕнЯт,прОсТо ЧоВеК пРоМеНя НаЧиНа Си На мИслЕнЕ.!.
Супер чекиджийската тема...
Тук искам да спомена разочарованието си от това, колко щастливо споделяте, колкото морално пропаднали, комплесирани и курви сте.
"Целувах се с език с момиче" и какво...после качихте снимката във флиртче/импулс/гепи ме?!
"Целувах се без език" лол....аз веднъж целунах туко-що изкъпаното си куче по главата...колко ли извратено е това?! Ужас...голяма хвалба, голямо нещо...
Спрете се бе хора. Много е жалко! Никога не бих упрекнала някой, че се е целувал с друг или че му е станало приятно от това, но е толкова глупав и нелеп начина по който се хвалите и се радвате на случилото се...
Благодаря за вниманието.
Баси лигавата песен...Чудя се дали песните на Моранди са ми по-противни или тази,а вярвайте ми на Моранди ги мразя от съното на душата сиПървоначално написано от ЦвЕтИт0
Не,май не е успяла да стане по-голям отколкото към Моранди,някои неща просто не се променят...
![]()
![]()
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Даже с две...
Ама няма тръпка, друго си е с момче.
mi da ..celuvala sum se s momi4e i to s 3 mai kat igrahme na edna igra nqma ni6to lo6o![]()
Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*
и аз такаПървоначално написано от sixth^sense^f
![]()
![]()
лигавим се иначе за здравей и чао понякога си лепваме по някоя целувка/без език/
po buzkite li da,a ina4e drygoto ne
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
da s 2 ma be6i zabavno
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Две момичета, които се целуват "понеже се лигавехме" "за да дразним момчетата" или какито там бяха останалите нелепи причини, вече отдавна не са смятани за развратни. Съжалявам, но не сте готини, интересни, мръсници или каквото там ви се иска да сте... чисто и просто сте си позьорки.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Даааааа =D>
но само на купони, партита и разни пиянчески излагаций![]()
![]()
![]()
![]()
аам да на рд на една фр играхме на шише беше доооста отдавнасъщото като с момче мене ако питате
![]()
celuvala sum se,da,no ne za da se pravim na oborotni na kupon ili ne6to takova,a sme bili samo dvete sami i kato dve nai dobri priqtelki prosto sme eksperimentirali,za da ubiem interesa.ne go priemam kato koi znae kakvo subitie,no i ne odobrqvam dve ligli da se mlqskat da kupon ili kato sa se napili samo i samo da predizvikat nqkakva reakciq u okolnite!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
ами да не е кои знае какво просто целувка.......понякога просто чувстваш че нещо е правилно и го правиш.....в тези неща не се мисли просто се случват
тфа е все едно да попиташ някой мъжкар дали се е мляскал с друго момче ;д;д това го имам за лична обида!макар че съм целувала момиче-приятелски!не ми харесват онзи тип 'дай да те науча как се прави' целувки![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Първоначално написано от darla_f
![]()
[/i] и аз само без език...но не ми пречи да пробвам :д зависи кое е момичето де![]()
ПоздраФ на фсички напрайли си труда да пишат У тоя тема...Katy Perry - I kissed a girl