- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета, целували ли сте се с друго момиче?
Първоначално написано от Light
![]()
МноуУу я обичам тази песен.
![]()
Чакаите и аз да напиша нещо по темата си: Не съм,ама имам мерак.![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
+1Първоначално написано от havajskite ga6ti
uuupppssssПървоначално написано от ™G-Baby™
kakva e prisudata,ako ne si go napravil
![]()
|
![]()
Дам...![]()
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
Еми и аз съм се целувала с момиче и с език и без език. И все пак друго си е с момче :P
нееееееееееееееееее
![]()
Аз даже не с едно![]()
но пък с момче си е по яко
![]()
![]()
Опитай се да бъдеш този,който наистина си;Много трудности,за да станеш силен;Малко тъга, за да станеш човек;Много надежда, за да станеш щастлив!!!
Да, обаче езикът си седеше на мястото.![]()
There's only two types of people in the world:
the ones that entertain and the ones that observe.
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
Dont like the backseat-gotta be first!
dam....![]()
Не
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Бяхме на косъм с братовчедка ми веднъж...обаче нещо не можахме.![]()
Не!![]()
Да и беше готино![]()
mm da seki den celuvam priqtelkite si bez ezik deama i s ezik sam se celuvala s nai dobrata mi fr
![]()
![]()
It doesn't really matter ....because in the end it all hurts just the same ;((
да, два пъти с езиктя ме ухапа ужасно
![]()
честно казано с девойка по-ми 'аресва от колкото с момък....
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
Mмда, и кво?![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
ем аз не сам и не мисля,че имам такова желание....
I MaY Be AwAy BuT I'm SuRe...EvEn WhEn We ArE FaR ApArT... DiSTaNcE CaN NeVeR ChAnGe ThE LOVE I HaVe FoR YoU in My HeArT... Thinking ot you...
да, целувала съм се с 4 момичета... две от тях бяха близначки и не се бяха целували, мислеха си, че е нещо мноооого сложно и едната просто ме помоли да го направя, после и другата така... след това се разлигавихме и тругнахме да играем на шише с още едно момиче и то беше третото... а четвъртото... беше нещо като бас, тя ми каза, че не мога да го направя, най-много мразя да ми казват, че не мога да направя нещо, и я целунах... не виждам нищо лошо две момичета да се целуват... разбира се ония лигли дето се напиват по купоните и искат да се покажат пред другите... не, мерси! и защо пък тези, които се целуват, да са позьорки? аз например го направих за лично удоволствие и бих го повторила пак и пак... винаги ще предпочитам момчета но...