.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Знам, че е банално, но все пак..

Здравейте на всички искам да ви попита едно нещо такам зна4и идва 15 септември и искам да изглеждам идеално в новото си училище искам да ви попитам дали знаете някакви упражнения или нещо такова днес реших да ям от днес до 15 само салата обаче само с диета не става трябват ми и някакви упражнения чудя се дали да започна да тичам или нещо такова като коремни преси искам да отбележа че права едно упражнение за корема и наистина има ефект но искам да поработя в зоните около бедрата и дупето.Моля ви кажете ми някакви упражнения или хранителен режим незнам нещо но което има ефект в действителност и незабравяйте трябва да стане за 15 дни а и ако сваля 1-2 кг. все пак тежа 57 и съм висока 169 май не съм сиг. ще съм ви благодарна ако ми помогнете
    Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...

Защо не погледна първо страницата , а после и последните 3 ..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Супер фен Аватара на gabi_94
    мисля че си добре, защото си с 3кг. само повече и един см. по-малко от мен. Аз си се харесвам а и мисля че не си много по-различно от мен. Аз правя коремни пресии, упражнения, намалих сладкото и мисля че това е достатъчно, може и да тичаш. Имаше тема в която пишеше за стегнати бедра и дупе, малко по-долу от твоята, потърси там.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Ти сериозно ли мислиш че за 15 дни ще отслабнеш...1-2 килограма можеш да свалиш но няма да си личи

Град
    Sofiq
    Браво,че имаш някаква цел..
    Но все пак,эащо не се раэрови иэ форума?Има много теми эа упражнения и диети...
    Даже една от важните теми е свърэана със спорт и тренировки..
    But all the miles that separate,
    They disappear now when I’m dreaming of your face.

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    Ти сериозно ли мислиш че за 15 дни ще отслабнеш...1-2 килограма можеш да свалиш но няма да си личи
    Абе,да ти кажа,эависи...
    3а 15 дни може да се отслабне и да си личи.
    Естествено,че ако е по-пълна,ще и личи повече и ще свали по-лесно килограмите,но и така може да постигне добър реэолтат.
    Аэ например съм доволна от теглото си въпреки че не се ограничавам и си ям,но ако реша да отслабна,мога много бърэо.Пробвала съм и при мен килограмите бърэо се топят...при всеки е раэлично..метаболиэъм,ала бала..

Защо не започна от по-рано ??? Тичай , коремни и разни др диети ...

Град
    Велико Търново
    Боже мой,ти искаш дда отслабенш Та ти си с перфектни кг!Кг на едно момиче са като от ръста (примерно 169)махнеш единицата отпред(димек става 69),и извадиш 10 кг(димек 59 са идеални за теб).При момчетата накрая не изваждаш нищо-ако едно момче е 169 см значи трябва да е 69 кг.

n тя дори няма нужда от отслабване

Град
    Някъде там...
    Още колко такива теми ще пишете

А иначе нямаш нужда да отслабваш

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от lia_k
    Боже мой,ти искаш дда отслабенш Та ти си с перфектни кг!Кг на едно момиче са като от ръста (примерно 169)махнеш единицата отпред(димек става 69),и извадиш 10 кг(димек 59 са идеални за теб).При момчетата накрая не изваждаш нищо-ако едно момче е 169 см значи трябва да е 69 кг.
    Някой като ти каже колко е висок и колко тежи,не можеш да добиеш напълно ясна представа дали иэглежда добре,дали не е прекалено слаб,или пък няма месце в аванс Просто на някои хора примерно кокалите им са по-тежки,на други обратното,но пък са им в повечко подкожните маэнини...и така..

Град
    Велико Търново
    EmanueLa^_^ да права си.Все пак всеки е различен,на мен да кажем ми тежът кокалите,на други не.

Супер фен
    Град
    Панацея
    podkrepqm damata!
    Трябвало е по=рано да се сетиш за това. И все пак, ак0 си решила, тичай и скачай на въже- това е най-доброто! И забележи, че 40 минути упражнения следобед са равни на 20 минути упражнения сутрин, така че сутрин ще правиш, каквото правиш! килограмите ще ги свалиш,но не само че няма да ти личи, ами и ще ги качиш пак, ак0 само за 15 дни мислиш да си правиш програмата
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

ее да това ми е най-ло6ото имам тежък кокал мисля 4е но щом казвате че ми е дбре така мн. ми помонахте благодаря на всички ви мн. мн.мн.
    Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    За 15 дни ли?! Е, как става тая работа? Малко по-рано е трябвало да се сетиш... По темата - бягай, карай колело... Успех!

Град
    СофиЯ
    Значи един мой братовчед,който е на 10 имаше висока кръвна захар,защото беше доста тежичък...Наложиха му диета и за 2 седмици отслабна с 4 кг...Принципно тая диета е за деца.Майка ми утре или другиден ще я вземе и ще започна и аз
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от the_best_f
    За 15 дни ли?! Е, как става тая работа? Малко по-рано е трябвало да се сетиш... По темата - бягай, карай колело... Успех!
    Луди ли стеее аз за 15 дена съм сваляла 10-12 кила какво му е невъзможното?!

Супер фен
    Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от Mirelchetoo14
    Цитирай Първоначално написано от the_best_f
    Луди ли стеее аз за 15 дена съм сваляла 10-12 кила какво му е невъзможното?!
    oooooooo q kaji kak stava taq rabota?
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си