- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Знам, че е банално, но все пак..
Здравейте на всички искам да ви попита едно нещо такам зна4и идва 15 септември и искам да изглеждам идеално в новото си училище искам да ви попитам дали знаете някакви упражнения или нещо такова днес реших да ям от днес до 15 само салата обаче само с диета не става трябват ми и някакви упражнения чудя се дали да започна да тичам или нещо такова като коремни преси искам да отбележа че права едно упражнение за корема и наистина има ефект но искам да поработя в зоните около бедрата и дупето.Моля ви кажете ми някакви упражнения или хранителен режим незнам нещо но което има ефект в действителност и незабравяйте трябва да стане за 15 дни а и ако сваля 1-2 кг. все пак тежа 57 и съм висока 169 май не съм сиг. ще съм ви благодарна ако ми помогнете![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
Защо не погледна първо страницата , а после и последните 3![]()
![]()
..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
мисля че си добре, защото си с 3кг. само повече и един см. по-малко от мен. Аз си се харесвам а и мисля че не си много по-различно от мен. Аз правя коремни пресии, упражнения, намалих сладкото и мисля че това е достатъчно, може и да тичаш. Имаше тема в която пишеше за стегнати бедра и дупе, малко по-долу от твоята, потърси там.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Ти сериозно ли мислиш че за 15 дни ще отслабнеш...1-2 килограма можеш да свалиш но няма да си личи![]()
Браво,че имаш някаква цел..![]()
Но все пак,эащо не се раэрови иэ форума?Има много теми эа упражнения и диети...
Даже една от важните теми е свърэана със спорт и тренировки..![]()
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Абе,да ти кажа,эависи...Първоначално написано от Kras4eto_lp
3а 15 дни може да се отслабне и да си личи.
Естествено,че ако е по-пълна,ще и личи повече и ще свали по-лесно килограмите,но и така може да постигне добър реэолтат.
Аэ например съм доволна от теглото си въпреки че не се ограничавам и си ям,но ако реша да отслабна,мога много бърэо.Пробвала съм и при мен килограмите бърэо се топят...при всеки е раэлично..метаболиэъм,ала бала..![]()
Защо не започна от по-рано ??? Тичай , коремни и разни др диети ...![]()
Боже мой,ти искаш дда отслабеншТа ти си с перфектни кг!Кг на едно момиче са като от ръста (примерно 169)махнеш единицата отпред(димек става 69),и извадиш 10 кг(димек 59 са идеални за теб).При момчетата накрая не изваждаш нищо-ако едно момче е 169 см значи трябва да е 69 кг.
nПървоначално написано от Kras4eto_lp
![]()
тя дори няма нужда от отслабване
![]()
![]()
Още колко такива теми ще пишете![]()
А иначе нямаш нужда да отслабваш![]()
Някой като ти каже колко е висок и колко тежи,не можеш да добиеш напълно ясна представа дали иэглежда добре,дали не е прекалено слаб,или пък няма месце в авансПървоначално написано от lia_k
Просто на някои хора примерно кокалите им са по-тежки,на други обратното,но пък са им в повечко подкожните маэнини...и така..
![]()
EmanueLa^_^ да права си.Все пак всеки е различен,на мен да кажем ми тежът кокалите,на други не.![]()
podkrepqm damata!Първоначално написано от Kras4eto_lp
Трябвало е по=рано да се сетиш за това. И все пак, ак0 си решила, тичай и скачай на въже- това е най-доброто! И забележи, че 40 минути упражнения следобед са равни на 20 минути упражнения сутрин, така че сутрин ще правиш, каквото правиш!килограмите ще ги свалиш,но не само че няма да ти личи, ами и ще ги качиш пак, ак0 само за 15 дни мислиш да си правиш програмата
![]()
Първоначално написано от Say It Right
ее да това ми е най-ло6ото имам тежък кокал мисля 4е но щом казвате че ми е дбре така мн. ми помонахте благодаря на всички ви мн. мн.мн.![]()
![]()
![]()
![]()
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
За 15 дни ли?! Е, как става тая работа? Малко по-рано е трябвало да се сетиш... По темата - бягай, карай колело... Успех!
Значи един мой братовчед,който е на 10 имаше висока кръвна захар,защото беше доста тежичък...Наложиха му диета и за 2 седмици отслабна с 4 кг...Принципно тая диета е за деца.Майка ми утре или другиден ще я вземе и ще започна и аз![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Луди ли стеее аз за 15 дена съм сваляла 10-12 кила какво му е невъзможното?!Първоначално написано от the_best_f
![]()
oooooooo q kaji kak stava taq rabota?Първоначално написано от Mirelchetoo14
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !