.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Hybrid View

да е тъпо е..особено кат почнат да си пишат по скайпа l0FkAm sI tEEe nA mAxxXXxXXx...! за някой,с който ходи от 2 часа и на следващия ден е друг..ама остейте ги хората да са обичат ..

Град
    Париж
    Да,и според мен е тъпо Аз понякога казвам на момчета,че ги обичам,но го правя само на базик и те знаят това.Иначе не съм казвала на никой,че го обичам,камо ли на първия ден.Но на мен са ми казвали и аз им вика "Да бе,да "...
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Град
    Plovdiv
    всичко е толкова относително...със приятеля ми се познаваме от година и нещо...контактували сме си,но не кой знае колко де... в последния месец може би супер мн си споделяхме....през това време бях с един глупак,който ме врънкаше само за секс,,,тааа пламнаха супер големи искри... толкова сме еднакви... и да изпитвам най-силните чувства,които съм изпитвала до сега.... обичам го... обесет еме ако щете :п всичко е до ситуация..няма то1но определение за нешата
    http://prikachi.com/images.php?files/326348o.jpg

Like creatures of the night, they follow...
    Bearing the wrong side
    Is hard for me sometimes

дам ,, * наистина е страшно глупаво!Аз определено не бих направила нещо подобно ... тези думи значат много повече от това ,, което са всъщност за някои хора!

Град
    .,.,.Sofiq.,.,.
    даа тъпо е.. но най - тъпо е когато единия е заблуден и на 2-я ден каже " обичам те "ии другия го казва за да не остане по назад .. секви заблудени
    ..No ako wednuj se wurnesh w nachaloto i se ogledash dobre..
    Мoje bi shte otkriesh towa, koeto ti e lipswalo..

думите обичам те-казвам ги всее по-рядко,на все по-малко хора.Преди имах едно гадже се му разпраам колко го обичам и той мене и тн...после осъзнах,че никак не го обичам и просто ми е се 1
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Цитирай Първоначално написано от lindorr
    даа тъпо е.. но най - тъпо е когато единия е заблуден и на 2-я ден каже " обичам те "ии другия го казва за да не остане по назад .. секви заблудени
    по 1 време бях точно така ..е хората порастват де..но тея думи са толкова силни,просто не умея да обичам ,а да ми се изплъзне да го кажа,ше е за мама или сестра ми, и от време на вр за някой бест фр
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Не вярвам в тези думи "Обичам те" , нито на ранен етап , нито на късен .

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Незнам наистина е глупаво под пут и над път някви девойки плачат за "голямата" си любов която много "обичат" и са били заедно цяла седмица... за мен обичам те са много специялни думи за специялен човек, за да ги кажеш освен че трябва да ги чувстваш ами трябва да ги и изпълняваш тва нее прсто фраза а набор от обещания! малко старомодно, но факт!
    Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!

Град
    World Wide Web
    На поколение с развалени ценности, в което всеки 4 на 5 чоека е загубил детсвеноста си преди 18 пък камо ли преди брак очаквате истинска обич ли? Сега почити всички са развратени хормонялни копелета за който любов е секс и след това NEXT ONE!!!

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Добре де, ама има много хора (към които спадам и аз) които доста бързо се привързват и обикват някой. Аз например ходя с приятелят ми от почти два месеца, при положение че той живее в друг град и съм на 100% сигурна че го обичам. Виж 1 седмица след като са се запознали двама души не мисля, че може наистина да се обичат, но пак може да има изключения, ако са се харесвали отдавна и в последствие са тръгнали харесването е прерастнало в любов. За мен не е невъзможно.

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Ами и аз се дразнех преди , но като погледна по-назад във времето, когато аз бях 3-4ти клас и аз казах на едно момче че го обичам... а аз го харесвах, но чак после съм го осъзнала. Те не знаят истинския смисъл на това "Обичам те" и затова го повтарят наляво и надясно... Имам един познат (19г) той всяка седмица си сменя приятелката и всеки път "я обича истински и е по-влюбен от всякога" ...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си