.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Думите "Обичам те"

Забелязала съм напоследък, че тръгнат някое момче и момиче и още на втория ден започват да си казват колко се обичат и, че не могат да живеят един без друг. Не мислите ли, че това е малко глупаво ? Не е възможно да почнеш да обичаш някой човек на втория ден откакто сте заедно... Тогава е още харесване, привличане. Аз лично предпочитам някой да ми каже "Обичам те", когато наистина го чувства.
    Behemoth \m/

Мега фен
    да, то4но и мен мн ме дразни тва.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Добре дразни те...какъв е въпросът или смисъла на темата? Вкусна ли е пилешката супа ли?

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    in my world!
    ами да наистина е глупаво ама...кво да се прави първо трябва да опознаеш човека за да му кажеш че го обичаш ама върви разправяй сега на тия курвички
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

"0bi4am te" zna4i "0bi4am te" .."obi4kam te,bi4kam te,bickam te,ubii4kum tee" i t.n. zna4at prosto "az sum ligla\liglio i nz kakvo e lubov" .. a v dne6no vreme si go kazvat na 2riq den samo za6toto hormonite im kazvat "mamka mu iskam da spi6 s toq sladur\taq sladurana"
    Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..

Град
    тРоЯн
    глупаво е естесвено как ще заобичаш човека до теб още през първата седмица..
    I long to have you now
    to whisper secrets in the night
    I don't want nothing from the world
    just you to be huddled in me..

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Добре дразни те...какъв е въпросът или смисъла на темата? Вкусна ли е пилешката супа ли?
    Ами зададох въпрос.. Интересно ми какво мислят другите по тая тема.
    Behemoth \m/

Това с разликата между обичма те и Обичкам те е пълна тъпотия...познавам хора които ходят над година и си казват обичкам те и наистина се обичат...отди ги разправяй тея на някой друг...

П.п:Все още се чудя какъв е смисъла на темата...няма въпрос няма нищо просто автора е казал че се дразни от нещо...

Lupus in fabula

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не само глупаво,но и доста прибързано."Обичам те" не са думи за поздрав,а са нещо много повече!И аз като теб предпочитам да чуя "обичам те",когато човекът,с когото съм,наистина го чувства.

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Не само глупаво,но и доста прибързано."Обичам те" не са думи за поздрав,а са нещо много повече!И аз като теб предпочитам да чуя "обичам те",когато човекът,с когото съм,наистина го чувства.

+

Наистина тези Бичам те, Бицкам те, Обичкам си те, Лов тЪъЪ са супер лигави. Думите на любовта са: Обичам те !!
    Мен ми трябва най-малко 2 месеца за да го кажа, за мен това е наистина трудно и тези думи са специални
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

愚か者

Lupus in fabula

Град
    Враца
    Тъпо е, ама нека се обичат децата...
    еlsy

Добре де, а какво правим, когато примерно Х и У са приятели, които имат чувства един към друг, ама не си признават с цел да не се развали приятелството. Но пък в един момент става така, че действително се забиват и си казват на третия ден, че се обичат. Но щом са заедно от скоро, това не е така?
    В другите случаи е прибързано, да. Но наистина какъв е смисъла на темата?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    тРоЯн
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    аз често ги изричам но за мен нищо не значат.просто вкарват момичетата по барзо в леглото.хаха

хаха колко си искрен
    I long to have you now
    to whisper secrets in the night
    I don't want nothing from the world
    just you to be huddled in me..

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Съгласна съм.В тези думи вече много малко хора влагат смисъл и значение.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    Ha MopeTo (sun)
    на мен пък ми е адски чудно защо постоянно гледате както е израза-в паничката на другия не може ли всеки да си живее както си иска и както си преценя за добре.все ще се намери някой,който да му диктува някакви правила.все пак не сте им родители.
    по темата-а ако от много време са искали да бъдат заедно и не са могли,ако както по горе някои беше казал,че примерно са били приятели и след това са се събрали ... има ситуации и варианти от тука до небето и обратно.премислете всичко преди да пускате тъпи теми ....
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Така е.

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    愚か者
    Същото

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    obi4am te = dobur den za pove4eto kifli i testeni izdeliq

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Град
    Малката Виена т.е Русе
    Цитирай Първоначално написано от BaBy_bS
    на мен пък ми е адски чудно защо постоянно гледате както е израза-в паничката на другия не може ли всеки да си живее както си иска и както си преценя за добре.все ще се намери някой,който да му диктува някакви правила.все пак не сте им родители.
    по темата-а ако от много време са искали да бъдат заедно и не са могли,ако както по горе някои беше казал,че примерно са били приятели и след това са се събрали ... има ситуации и варианти от тука до небето и обратно.премислете всичко преди да пускате тъпи теми ....
    Точно това щях да кажа преди да прочета твоето мнение...

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от justme__
    obi4am te = dobur den za pove4eto kifli i testeni izdeliq

+1
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

i az se drazna adski mn ....glupavo e no se pravi... :P
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Фен Аватара на mel4ety
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от BaBy_bS
    =D>

Аз лично предпочитам да ми доказват любовта си , отколкото да ми казват по 100 пъти '' Обичам те '' . И според мен трябва да се почувства за да се каже , нещо толкова силно , не е нормално на втория ден да слушаш такива силни думи .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си