- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Думите "Обичам те"
Забелязала съм напоследък, че тръгнат някое момче и момиче и още на втория ден започват да си казват колко се обичат и, че не могат да живеят един без друг. Не мислите ли, че това е малко глупаво ? Не е възможно да почнеш да обичаш някой човек на втория ден откакто сте заедно... Тогава е още харесване, привличане. Аз лично предпочитам някой да ми каже "Обичам те", когато наистина го чувства.![]()
Behemoth \m/
да, то4но и мен мн ме дразни тва.![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Добре дразни те...какъв е въпросът или смисъла на темата? Вкусна ли е пилешката супа ли?
ами да наистина е глупаво ама...кво да се прави първо трябва да опознаеш човека за да му кажеш че го обичаш ама върви разправяй сега на тия курвички![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
"0bi4am te" zna4i "0bi4am te" .."obi4kam te,bi4kam te,bickam te,ubii4kum tee" i t.n. zna4at prosto "az sum ligla\liglio i nz kakvo e lubov" .. a v dne6no vreme si go kazvat na 2riq den samo za6toto hormonite im kazvat "mamka mu iskam da spi6 s toq sladur\taq sladurana"![]()
![]()
![]()
Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..
глупаво е естесвено как ще заобичаш човека до теб още през първата седмица..![]()
I long to have you now
to whisper secrets in the night
I don't want nothing from the world
just you to be huddled in me..![]()
П.п:Все още се чудя какъв е смисъла на темата...няма въпрос няма нищо просто автора е казал че се дразни от нещо...
Не само глупаво,но и доста прибързано."Обичам те" не са думи за поздрав,а са нещо много повече!И аз като теб предпочитам да чуя "обичам те",когато човекът,с когото съм,наистина го чувства.
Първоначално написано от sasha_90
+![]()
![]()
![]()
Наистина тези Бичам те, Бицкам те, Обичкам си те, Лов тЪъЪ са супер лигави. Думите на любовта са: Обичам те !!
Мен ми трябва най-малко 2 месеца за да го кажа, за мен това е наистина трудно и тези думи са специални![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
愚か者
Добре де, а какво правим, когато примерно Х и У са приятели, които имат чувства един към друг, ама не си признават с цел да не се развали приятелството. Но пък в един момент става така, че действително се забиват и си казват на третия ден, че се обичат. Но щом са заедно от скоро, това не е така?
В другите случаи е прибързано, да. Но наистина какъв е смисъла на темата?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Първоначално написано от KillSwitchEngage
хаха колко си искрен![]()
![]()
I long to have you now
to whisper secrets in the night
I don't want nothing from the world
just you to be huddled in me..![]()
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
на мен пък ми е адски чудно защо постоянно гледате както е израза-в паничката на другияне може ли всеки да си живее както си иска и както си преценя за добре.все ще се намери някой,който да му диктува някакви правила.все пак не сте им родители.
по темата-а ако от много време са искали да бъдат заедно и не са могли,ако както по горе някои беше казал,че примерно са били приятели и след това са се събрали ... има ситуации и варианти от тука до небето и обратно.премислете всичко преди да пускате тъпи теми ....
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Така е.
СъщотоПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
obi4am te = dobur den za pove4eto kifli i testeni izdeliq![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Точно това щях да кажа преди да прочета твоето мнение...Първоначално написано от BaBy_bS
![]()
Първоначално написано от justme__
+1![]()
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
i az se drazna adski mn ....glupavo e no se pravi... :P
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Аз лично предпочитам да ми доказват любовта си , отколкото да ми казват по 100 пъти '' Обичам те '' . И според мен трябва да се почувства за да се каже , нещо толкова силно , не е нормално на втория ден да слушаш такива силни думи .