.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Не се тормози с глад да отслабваш да свалиш някакви си 2-3 см...Ще пораснеш и няма да ти тежат толкова

Няма да ти пука бе момиче ... хората мило и драго дават за гърди примерно. Някакви си пикльовци ще ти се подиграват, а питала ли си се защо го правят ? Може би просто защото им е в природата, а не защото има на какво да се смеят. Нищо нередно не виждам да имаш голяма гръдна обиколка. Живей си живота, няма да ти пука от нищо, само 1 е в крайна сметка и да го прекараш комплексирана не си струва ... поотслабни леко ... ако стане - стане, ако не - не ... живота продължава. Ако беше нещо сериозно, баща ти нямаше да ти се подиграва, така че ... успех мила

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    една приятелка беше с големи гърди и тежеше 60 кг(беше на 16 и е висока към 155-160)обаче после имаше мн проблеми в тях и..отслабна стана 48 кг за 2-4 месеца и гърдите й се смалиха доста...аз пък кво да кажа като са малки ,а имам корем да смъквам?като почна и то не стига че са малки ми нищо няма д аостане от тях дано да порастнат още но мн кофти че ти правят проблеми ...та ако имаш килца за сваляне и почнеш да ги махаш сигурно и те ще намалеят

Cruel Intentions

Голям фен
    мерси за съветчетата хора да ви кажа честно отказах се от тъпите диети-няма полза от тях,но вече не ми пука каква съм и кой какво мисли за мен ама и аз съм еднааа имам си всичко което ми трябва пък мрънкам за някви си цици както и да е БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ че обърнахте внимание на моя ''проблем'' :* :P

Цитирай Първоначално написано от Mitsa
    баща ти вярно е прав
    ти пък ко се подиграваш не виждаш ли че момичето има проблем ...

Мила не се притеснявай гордей се с това, но ако ти тежат наистина има операции за смаляване на бюста успех!
    4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat

Град
    Aitos
    Abe ostai gi da se podigravat az sam mom4e i zn za ko se bazikat s teb...za6toto mn rqdko se slu4va nqkoq da ima qki bombi za tova 4e ne se bezpokoi...
    A nqma li da pusne6 nqkoi pic da vidim za kakvo stava vapros

едно моми4е от класа ми гръдната и обиколка сиг е 115 и мн и пречи но е и доста пълна ако отслабне поне 100 см 6е стигне шият и сутиени по поръчка и на 16 ще си прави операция за намаляване

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    де*а да ти имам проблемааааа аз пък съм плоска като дъска да немислиш че ми е лесно

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Преслава как ги носи
    Както казват бабите-трай за убост

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    мда аз нямам гърди защото съм момче,но зная,че когато организмът няма достатъчно въглехидрати започва да използва мазнините натрупани в него.СИРЕЧ-трябва да спазваш нещо като диета(диетата неозначава гладуване)и малко повече услия в спортуване

Re: 95 см гръдна обиколка на 15 :(

Цитирай Първоначално написано от ~-Miracle-~
    Цитирай Първоначално написано от n3ri7k@
    ей хора помогнете на 15 съм,малко съм ниска за въэраста си и не съм дебела,само леко закръглена,но гръдната ми обиколка вече е 95см.някои ще кажат че няма от кво да се оплаквам но въобще не е приятно:получих дископатия(лекарите казаха че е от гърдите) и мн ме боли гърба понякога и ме е страх да не се прегърбя пък и ми писна момчетата да ме базикат с тва тате само ми се присмива и казва че поне пари за силикон няма да му искам но изобщо не е смешно.а мама казва че ако отслабна ще ми намалее и гръдната обиколка но не става пробвала съм какво да правя???
    P.S:дано темата ми е на правилното място и не се повтаря,ако има нещо такова моля за извинение
    Мила спокойно.Моя приятелка има абсолютно същия проблем.Да не ти пука каква ти е гръдната обиколка.Даже трябвда си имаш самочувствие на МАКС..защото някои госпожици си пълнят сутиените с чорапи и подплънки за да ги имат.Тъй,че споко
    +1
    trqbva da se radva6 na tova koeto ima6 :P

Град
    Лондон
    Abe ti ne si nared. Q ne se izlagai, sq ti e kofti, 4e gi ima6 golemi ama znae6 li kakva glupost 6te napravi6 kogato otslabne6 i ti se svalqt ogromnite gardi ? 6te uvisnat i 6te polu4i6 strii i 6te stane po lo6o... A togava po4vai s temite kak da stegne6 gardite i da maha6 striite, a posle pak kato ti skimne golemi da ima6 i za tva da reve6 po forumi... badi blagodarna na tova koeto ima6, ima mn momi4eta bez gram gardi deto im e golqm kompleks. Boli znam 4e boli garba ponqkoga...no kakvo da se pravi nadarena si, nemoje6 da izbira6 kak da izglejda6.
    I kakvo se 4udi6 4e te bazikali za golemite gardi ? Ami ako se obli4a6 kato 4algadjiika s ogromnite dekolteta i vsi4ko navan - kvo o4akva6 ? Ne 6te te bazikat ami .... I az imam golemi gardi i me bazikat za tova ponqkoga, i kakvo ot tova? I momi4eta sa me bazikali ...nqkoi sami si kazvat 4e mi zavijdat, za6toto te sa bloski kato daski. Men ne mi puka, prosto trqbva da vnimava6, 4e edno mom4e ne e s teb zaradi gradnata ti obikolka a zaradi samata teb...
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Фен
    Град
    Triton's kingdom
    Ужас горката.. Самоубий се! Това е едното а другото е ампутация!!
    Бившата fear.com

Правилата са за останалите!!!

Просто плувай,просто плувай,просто плувай, плувай, плувай..........

я бе дай да видим за какво става въпрос
    няколко маймуни сме на клона, не се чудете що така пишем.

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia

Re: 95 см гръдна обиколка на 15 :(

Цитирай Първоначално написано от n3ri7k@
    ей хора помогнете на 15 съм,малко съм ниска за въэраста си и не съм дебела,само леко закръглена,но гръдната ми обиколка вече е 95см.някои ще кажат че няма от кво да се оплаквам но въобще не е приятно:получих дископатия(лекарите казаха че е от гърдите) и мн ме боли гърба понякога и ме е страх да не се прегърбя пък и ми писна момчетата да ме базикат с тва тате само ми се присмива и казва че поне пари за силикон няма да му искам но изобщо не е смешно.а мама казва че ако отслабна ще ми намалее и гръдната обиколка но не става пробвала съм какво да правя???
    P.S:дано темата ми е на правилното място и не се повтаря,ако има нещо такова моля за извинение
    dai edna snimka da precenim kolko sa golemi
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

Няма кво да преценявате.. Много ми е странно тея хора как пускат една тема и после никви ги няма..
    А иначе да се консултира с някой лекар и да не обръща внимание на отрепките дето се подиграват и да започне ДА РАЗБИРА от бъзици.

Както казаха съфорумците преди мен, отслабването определено помага. Само внимавай - дори да не си много пълна, трябва да правиш стягащи упражнения, за да не се обезформят гърдите ти. В www.tialoto.bg има полезни съвети (не ми се рови за линк в момента, сори). А иначе не се срамувай от това, срахотно е, че си женствена...стига това да не вреди на здравето ти (като дископатията напр.) Good Luck, Girl
    *◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

Повече от фен Аватара на SmAllViILee
    Цитирай Първоначално написано от LizZz
    Няма кво да преценявате.. Много ми е странно тея хора как пускат една тема и после никви ги няма..
    А иначе да се консултира с някой лекар и да не обръща внимание на отрепките дето се подиграват и да започне ДА РАЗБИРА от бъзици.
    Момичето си е написала коментар, благодарила е на всички които са и помогнали. Поглеждай преди да правиш забележки Относно темата няма какво да кажа защото потребителите преди мен го казаха.. просто да не ти пука ;]]
    Продавам ръчно изработени бижута :]http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=403305

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Стара тема!

Супер фен Аватара на cookie_master
    откъде я извадихте тази тема?
    МОМИЧЕ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си