- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- 95 см гръдна обиколка на 15 :(
Не се тормози с глад да отслабваш да свалиш някакви си 2-3 см...Ще пораснеш и няма да ти тежат толкова![]()
Няма да ти пука бе момиче ... хората мило и драго дават за гърди примерно. Някакви си пикльовци ще ти се подиграват, а питала ли си се защо го правят ? Може би просто защото им е в природата, а не защото има на какво да се смеят. Нищо нередно не виждам да имаш голяма гръдна обиколка. Живей си живота, няма да ти пука от нищо, само 1 е в крайна сметка и да го прекараш комплексирана не си струва ... поотслабни леко ... ако стане - стане, ако не - не ... живота продължава. Ако беше нещо сериозно, баща ти нямаше да ти се подиграва, така че ... успех мила![]()
една приятелка беше с големи гърди и тежеше 60 кг(беше на 16 и е висока към 155-160)обаче после имаше мн проблеми в тях и..отслабна стана 48 кг за 2-4 месецаи гърдите й се смалиха доста...аз пък кво да кажа като са малки ,а имам корем да смъквам?като почна и то не стига че са малки ми нищо няма д аостане от тях
дано да порастнат още
но мн кофти че ти правят проблеми ...та ако имаш килца за сваляне и почнеш да ги махаш сигурно и те ще намалеят
![]()
Cruel Intentions
мерси за съветчетата хорада ви кажа честно отказах се от тъпите диети-няма полза от тях,но вече не ми пука каква съм и кой какво мисли за мен
![]()
ама и аз съм еднааа
имам си всичко което ми трябва пък мрънкам за някви си цици
![]()
както и да е БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ че обърнахте внимание на моя ''проблем''
:* :P
ти пък ко се подиграваш не виждаш ли че момичето има проблем ...Първоначално написано от Mitsa
Мила не се притеснявай гордей се с това, но ако ти тежат наистина има операции за смаляване на бюста успех!
4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat
Abe ostai gi da se podigravat az sam mom4e i zn za ko se bazikat s teb...za6toto mn rqdko se slu4va nqkoq da ima qki bombi za tova 4e ne se bezpokoi...
A nqma li da pusne6 nqkoi pic da vidim za kakvo stava vapros![]()
![]()
![]()
едно моми4е от класа ми гръдната и обиколка сиг е 115 и мн и пречи но е и доста пълна ако отслабне поне 100 см 6е стигне шият и сутиени по поръчка и на 16 ще си прави операция за намаляване
де*а да ти имам проблемааааааз пък съм плоска като дъска да немислиш че ми е лесно
![]()
Преслава как ги носи![]()
Както казват бабите-трай за убост![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
мда аз нямам гърди защото съм момче,но зная,че когато организмът няма достатъчно въглехидрати започва да използва мазнините натрупани в него.СИРЕЧ-трябва да спазваш нещо като диета(диетата неозначава гладуване)и малко повече услия в спортуване![]()
+1Първоначално написано от ~-Miracle-~
trqbva da se radva6 na tova koeto ima6 :P
Abe ti ne si nared. Q ne se izlagai, sq ti e kofti, 4e gi ima6 golemi ama znae6 li kakva glupost 6te napravi6 kogato otslabne6 i ti se svalqt ogromnite gardi ? 6te uvisnat i 6te polu4i6 strii i 6te stane po lo6o... A togava po4vai s temite kak da stegne6 gardite i da maha6 striite, a posle pak kato ti skimne golemi da ima6 i za tva da reve6 po forumi... badi blagodarna na tova koeto ima6, ima mn momi4eta bez gram gardi deto im e golqm kompleks. Boli znam 4e boli garba ponqkoga...no kakvo da se pravi nadarena si, nemoje6 da izbira6 kak da izglejda6.
I kakvo se 4udi6 4e te bazikali za golemite gardi ? Ami ako se obli4a6 kato 4algadjiika s ogromnite dekolteta i vsi4ko navan - kvo o4akva6 ? Ne 6te te bazikat ami .... I az imam golemi gardi i me bazikat za tova ponqkoga, i kakvo ot tova? I momi4eta sa me bazikali ...nqkoi sami si kazvat 4e mi zavijdat, za6toto te sa bloski kato daski. Men ne mi puka, prosto trqbva da vnimava6, 4e edno mom4e ne e s teb zaradi gradnata ti obikolka a zaradi samata teb...
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Ужас горката..Самоубий се! Това е едното а другото е ампутация!!
Бившата fear.com
Правилата са за останалите!!!
Просто плувай,просто плувай,просто плувай, плувай, плувай..........
я бе дай да видим за какво става въпрос![]()
няколко маймуни сме на клона, не се чудете що така пишем.
dai edna snimka da precenim kolko sa golemiПървоначално написано от n3ri7k@
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Няма кво да преценявате.. Много ми е странно тея хора как пускат една тема и после никви ги няма..![]()
А иначе да се консултира с някой лекар и да не обръща внимание на отрепките дето се подиграват и да започне ДА РАЗБИРА от бъзици.
Както казаха съфорумците преди мен, отслабването определено помага.Само внимавай - дори да не си много пълна, трябва да правиш стягащи упражнения, за да не се обезформят гърдите ти. В www.tialoto.bg има полезни съвети (не ми се рови за линк в момента, сори). А иначе не се срамувай от това, срахотно е, че си женствена...стига това да не вреди на здравето ти (като дископатията напр.) Good Luck, Girl
![]()
*◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*
Момичето си е написала коментар, благодарила е на всички които са и помогнали. Поглеждай преди да правиш забележкиПървоначално написано от LizZz
Относно темата няма какво да кажа защото потребителите преди мен го казаха.. просто да не ти пука ;]]
Продавам ръчно изработени бижута :]http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=403305