.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Hybrid View

За допълнителна информация относно продуктите Активиа, най-добре се обърнете към екипа на Активиа - http://www.aktivia.bg/54/%D0%B2%D1%8...BE%D1%80%D0%B8

Град
    В сърцето му!

Re: корема ми се подува

Цитирай Първоначално написано от sladky2009
    Цитирай Първоначално написано от blqqh
    От някъде може би две седмици корема ми се подува,като се има в предвид ,че не ям толко,почти не ям хляб,нито се тъпча.Някой да му се е случвало същото,да му се подува корема,но да знае от какво може да е ? от течностите дали може ли да е или..? нямам идея от какво може да е
    И мен ми се подува но аз имам и газове а ужасното е че не мога да се сдържам
    ако няякой знай някви хапчета или нещо да пише щото неиздържам така направо умирам от срам пред хора
    ПРЪДЛА

Супер фен Аватара на Zaharinka
    А и на мен така нещо ;( като легна и една твърда топка ми е в корема ям почти само сурови плодове и страшно много вода пия обаче такова е мноо е кофти найстина,и аз смятам да пробвам Активия може да вземе да подейства добре.

Супер фен
    темата е от 2008год.
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Повече от фен Аватара на SunnyWinter
    Град
    Бургас
    На мен когато ми се подуе корема, лягам и правя коремни и на другия ден си ми е ок... Пробвала съм тая Активиа.. Абсолютно никакъв ефект, само ми ставаше тежко и ми се гадеше. Възможно е на теб да ти помогне, при всеки е различно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си