.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

За фитнесите

Spored vas 37 ruka za 16 god kak e?Pitam za6toto prosto niamam predstava za vuzrasta kak sum ).Mersi predvaritelno

Re: ZA FITNESITE

Цитирай Първоначално написано от KENZO
    Spored vas 37 ruka za 16 god kak e?Pitam za6toto prosto niamam predstava za vuzrasta kak sum ).Mersi predvaritelno
    ne razbrah kakvo pita6.hora pi6ete normalno!!!
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

Град
    Перник

Цитирай Първоначално написано от fenkata_kn
    Остай човека,той просто се хвали

Цитирай Първоначално написано от DarkmasteR_TB
    Цитирай Първоначално написано от fenkata_kn
    Остай човека,той просто се хвали
    da vidqh 4e se hvali ,no nqma za6to.pi4 ima6 o6te dosta rabota za da moje6 da se pohali6
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

Ne be ne se xvala samo pitam ne sum na iasno za 16 godi6en kak e znam 4e tera o6te tva e iasno no s epak pi6e za xora kiito razbirat ot teia ne6ta kato gledam edinia e nekvo tenisi64e i nekva pi4ka vie mai ste zle 4etete temite tuka rabota niamate mersi se pak )

abe ne e tolko ma maika ti dovolna ostana mnogo

Кога ти е 37, като си биеш чикии ли ... стига сте сънували ..
    “Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”

KATO BIA SAMO DIASNATA STAVA 40 LIAVATA SI E 37

Град
    Перник
    Ne be ne se xvala samo pitam ne sum na iasno za 16 godi6en kak e znam 4e tera o6te tva e iasno no s epak pi6e za xora kiito razbirat ot teia ne6ta kato gledam edinia e nekvo tenisi64e i nekva pi4ka vie mai ste zle 4etete temite tuka rabota niamate mersi se pak )
    Ъъ тенисистче съм...И естествено че се хвалиш-ако се интересуваше наистина щеше да питаш в спезиализиран форум(например forum.tialoto.bg )Там могат да ти дадат съвети за тренировки упражнения и т.н.Но твойта цел е просто да се похвалиш

e ti da ne mis e obidi yenisa na masa e straxoten sport az go praktikuvam ne profesionalno ma s fr bravo mn xubav sport si izbral

37 ръка си е доста добре за 16 годишен стига да е чиста

seki za race govori si4ki sa kultoristi nqmam si i naponqtie ot fitnes treniram voley seki e manqk na tema muskoli i sq re6ih da se premera zeh edno kon4e ubih si go okolo rakata premerih - 28sm bez da se stqgam i kfo ozn sq tfa ?! na 13 godini sum i sam klio6taf 53 kg teja i sam visok 168sm sega fitnes instruktorite da mi dadat savet

btw sa mi kazvali 4e s konec nai verno se meri em pi4 mn si maluk o6te ma ako iska6 da tren otiva6 v zalata i tam si4ko si trugne kakto triabva)

Мега фен Аватара на EarthShaker
    то ръката ми е била и 40 ама като бях свиня

Айде и аз да се похваля на 16 бях с 40.5
    Стига с тез сантиметри.. важно е как изглеждаш. Като те види някой няма да те пита колко ти е ръката.
    Сантиметрите си ги знай само ти и периодично сверявай задължително с един и същ метър ги мери винаги.. за да гледаш дали има напредък.

Питай го тоа колко му е ръката..

Greg Valentino се казва тоя сентолов изруд.

http://images.google.bg/images?hl=bg...alentino&gbv=2
    alias det { if (key isin $1) { msg $active $remove($dll(darkenginex.dll,$1,$2-),$left($2,2)) } | else { dem  $+ $dll(darkenginex.dll,$1,$2-) } }
    alias dem { msg $active  $+ $dek $+  $+ $1- }

Град
    гр. Пловдив
    Ако е 37 мазна и отпусната е зле...

Но да направиш 37 добре оформена ръка...просто няма лабаво
    The Nuts!

greg valentino ръката му е 75см.
    А пък по темата 37 може да е добре ама може и не чак толкова зависи от височината.Пример ако си 180см 80:2=40 ,40см. трябва да ти е ръката да изглеждаш корав и то бая нали .По добре кажи колко си висок ама за 16г е добре колкото и да си , стига да не е мазно и стига да не си 2метра,тогава е малко .
    Wollt ihr das bett in flammen sehen ?

EM BATE TI MI PRESMETNA VE4E 180 SUM TO4NO

zna4i stava vupros 4e 37 mi e stegnata kato stegna a otpusnata e po malko estestveno i ne ne e mazna mn stegnata e s malko relef

офф сите се фалат колко са им рацете аве неразбрахте ли,че не е важно да си ЯК,важно е да си пустинЯК колко ще да ти е раката кат фана вариата и та млатна се ше паднеш
    Това което не те убива те прави ядрена бомба!!!
    Nuclear Missile Launch....BOOOOOM!!!
    ВНИМАНИЕ!!!: Много опасен и може би луд!
    I'll be back!
    Като заспал заек на завой съм

МОМЧЕЕЕЕЕ СЪМ!!!!!!
    Който иска да знае нещо за мен да пише ЛС.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си