.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Нормално ли е да сърби?

Iskam da popitam dali e normalno kogato se obr1sne6 tam doly smisal s1s br1sna4ka a ne s1s epilator ili nekvi takiz drygi glyposti da te s1rbi nqkoi dryg den.Za6toto kogato se obr1snax posle syper mnogo me s1rbq edin dva dena naprao ne sa izd1rja6e.
    Pls otgovorete i bez ebavki.

т.7
    krem4et0

Град
    с0фия
    амиии да случвало се е ама се чудя са щото и при гъбичките имаше известен сърбеж .. нз наистина
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Цитирай Първоначално написано от пLiнцесkъ
    амиии да случвало се е ама се чудя са щото и при гъбичките имаше известен сърбеж .. нз наистина
    Emi nz kakvo ob6to imat g1bi4kite s tva p1k i to me s1rbi samo kogato se obr1sna

Град
    Paradise
    Еми попринцип да, макар и не чак толко много.че да е непоносимо. Мен докато ми се беше счупил епилатора, го давах с бръсначка ама не ми понесе, щото на мен пък ми се появяват някви малки червени пъпчици и е някво гадно Купи си епилатор. Кола маската е средновековно мъчение, а с бръснач е кофти. Епилатор рулз !!!

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Еми попринцип да, макар и не чак толко много.че да е непоносимо. Мен докато ми се беше счупил епилатора, го давах с бръсначка ама не ми понесе, щото на мен пък ми се появяват някви малки червени пъпчици и е някво гадно Купи си епилатор. Кола маската е средновековно мъчение, а с бръснач е кофти. Епилатор рулз !!!
    A da be vie momi4etata kak go t1rpite toz epilator az nemoga predpo4itam s1s kola maska.

Град
    с0фия
    Цитирай Първоначално написано от cool_man
    Emi nz kakvo ob6to imat g1bi4kite s tva p1k i to me s1rbi samo kogato se obr1sna
    ем нз тогава сри ... лисни му една вода и дано се оправи

XAaxa ako se opravq6e ot voda dobre 6te6e da e ama....

Град
    с0фия
    XAaxa ako se opravq6e ot voda dobre 6te6e da e ama....
    нз ччестно аа са се сетих тва е щото новите косъмчета израстват и се опитват да излязат от кожата ако зацепваш за какво става на въпрос

Град
    TaM..
    абе и аз днеска се обръснах....ама сложих крем за бръснене и след това афтър шеив ...и в на4алото ми беше адски студено пък...5-10 мин след като излязох от банята в областта тестисите усещах студ...даже със сешоара пробВАх..да го изсушя ....другиа път мисля да си зема ..крем депилатор..4е тоя бръсна4 страх ме е да не Го порежа

Град
    с0фия
    Цитирай Първоначално написано от FlipY
    абе и аз днеска се обръснах....ама сложих крем за бръснене и след това афтър шеив ...и в на4алото ми беше адски студено пък...5-10 мин след като излязох от банята в областта тестисите усещах студ...даже със сешоара пробВАх..да го изсушя ....другиа път мисля да си зема ..крем депилатор..4е тоя бръсна4 страх ме е да не Го порежа

ххахаха със сешоар вика

Когато се бръснеш да не е на сухо !Да е навлажнено и слагай голямо количество сапун или там пяна каквото ползваш.
    A.D.I.D.A.S.

Нормално да те сърби 1-2 дена след бръснене,защото както някой каза новите косъмчета излизат .. това е,спокойно

Има такава тема ама кой да прочете .. ! Тва е щото ножчетата са изхабени бе ...
    БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!

Цитирай Първоначално написано от Stefchyy
    Има такава тема ама кой да прочете .. ! Тва е щото ножчетата са изхабени бе ...
    +1 a sled vreme kakto si po4nal sus samobrusna4ka znae6 li kakvi 6te ti stanat kosmite-pove4e,po-tvurdi,po-debeli i mn 4erni.po-dobre sega otidi nqkolko puti na kolamaska (sled izvestno vreme mahane s kola maska zapo4vat da iz4ezvat i namalqvat super mn) otkolkoto sus samobrusna4kata.sled godini 6te se 4udi6 kak da gi maha6...ako sega produlji6 sus samobrusna4ka za cql jivot taka 6te si.edva li 6te izturpi6 bolkata ako sled godini brusnene otide6 na kola maska
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

Супер фен
    Ама сърбежа не е на кожата,а отдолу!

Сърби те щот не пишеш на КИРИЛИЦА
    Прекалено голям размер на картинката!

.: machoka :.

Като се бръснеш после мн бързо израстват..и докато израстват сърби .. тей че не е нищо страшно крема му е майката

Цитирай Първоначално написано от dreaml1nd_
    Като се бръснеш после мн бързо израстват..и докато израстват сърби .. тей че не е нищо страшно крема му е майката
    abe da ama mene syper mnoo me s1rbq

Град
    с0фия
    Цитирай Първоначално написано от ~LaDy_Dy~
    Ама сърбежа не е на кожата,а отдолу!
    ако е отдолу са гъбички попринцип при тях сърби там а не на кожата отгоре

Selsko_momi4e
    Guest
    Щом те сърби се чешай

Цитирай Първоначално написано от Пепа Гювендията
    Щом те сърби се чешай
    Лошото е че като ги чешя оште повече ме сърбеше бахти леша мноо гадно

Голям фен Аватара на GerYy
    Ако си се бръснал за първи път е нормално да те сърби... не се притеснявай , няма нищо страшно

Цитирай Първоначално написано от GerYy
    Ако си се бръснал за първи път е нормално да те сърби... не се притеснявай , няма нищо страшно
    А мерси един нормален отговор

Голям фен Аватара на GerYy
    Моля .Може да се намажеш с крем "Бочко" или "Здраве"

Град
    Враца

Re: Нормално ли е да сърби?

Iskam da popitam dali e normalno kogato se obr1sne6 tam doly smisal s1s br1sna4ka a ne s1s epilator ili nekvi takiz drygi glyposti da te s1rbi nqkoi dryg den.Za6toto kogato se obr1snax posle syper mnogo me s1rbq edin dva dena naprao ne sa izd1rja6e.
    Pls otgovorete i bez ebavki.

т.7
    krem4et0

мда сърби и не се бръсни с контра щот ш-ти се появяват пъпки обаче за 1-2 дена и изчезват и сърби много обаче ти си избираш
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си