.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

минус няколко кила

Отдавна следя форума,но досега влизах само като Гост. Реших се да си направя регистрация.
    Може би прекалено бързо пускам тема,но искам да ви запозная с така наречения мой -проблем-.На 13 години съм,но съм пълна.Опитвала съм много неща , много диети ,макар че знам че на мойта възраст не трябва,че водят до здравословни проблеми и т.н. . За съжаление без никакъв резултат.Имам огромно желание,но като издържа 2-3 дни без някои неща,просто гладът надделява над мен и после се нахвърлят отново на яденето.Правя какви ли не опити,но просто не издържам гладна и започвам да ям каквото ми падне. Всеки път когато се погледна в огледалото,виждам нещо което не понасям.НЕ се харесвам,никак даже,но защо не мога да устоя на храната?? ..това много ме измъчва... Виждам хората около мен - харесват си се и са с хубави тела, а аз не ги искам теези тлъстинки по мен.Но моят проблем е че мога да устоя на някои неща.Трябва ми някакъв стимул или някой с който да ме подкрепя,защото сама не съм мотивирана явно достастъчно. Знам че веднага няма да успея,но постепенно може и да стане. таа .. не знам .. не е до ген защото майка ми на мойте години е била много слабичка а аз....
    искам искрено да ви помоля за някакви съвети! [-o<

Мега фен
    тва 4е не се харесваш не е ли дотстъ4ен стимул? по4вай да спортуваш, и ако си мисли6 4е като седи6 няколко дена без да ядеш абсолюно нищо, ще постигне6 положителен резултат, си в голяма грешка
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    тва 4е не се харесваш не е ли дотстъ4ен стимул? по4вай да спортуваш, и ако си мисли6 4е като седи6 няколко дена без да ядеш абсолюно нищо, ще постигне6 положителен резултат, си в голяма грешка
    нее и спортувам ноо

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    pomisli che vsichko,koeto pravish go pravish za sebe si.sama si napisala che sledish foruma ima dosta hora,koito sa dali suveti i sa izrazili mnenieto si,ot napisanato razbiram che si dosta naqsno s neshtata che vednaga nqma da uspeesh i t.n.a otnosto stimula misli che go pravish za sebe si,kato vidish nqkoe momiche s hubavo tqlo ne ti li se iska da si kato neq i da hubavo e da imash nqkoi do sebe si,koito da te podkrepq primerno rodnini,priqteli blizki za tebe hora.dano uspeesh da postignesh mechtanoto tqlo
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Кажи си ръстът и килограмите

Цитирай Първоначално написано от unknown1
    Кажи си ръстът и килограмите
    166 см - 60 кг

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Започни да се храниш по-здравословно,малко ще ти е трудно,но няма лесни неща.А за спорт ако искаш да отслабнеш най-надеждно ми се струва плуването Успех
    Суетата.Моят любим грях.

http://dieti-jeni.tialoto.bg/ http://www.bb-team.org/articles/1548/ ето ти два линка-изчети всичката информация,ще ти бъде полезнаа и ще ти помогне да видиш грешките ,които преди си допускала.Също така е много важно да извършваш някаква аеробна дейност(бягане,плуване)
    Намираш някоя приятелка и се разбирате 3-4 пъти в седмицата(не е проблем и повече но в начлото е хубаво да не се претварвате) да ходите да бягате и си избираш някоя диета ,която имаш възможност да изпълняваш и тва е.Просто трябва енергоприходът да е по-малък от енергоразходът.Тогава човек започва да отслабва.Най-важното нещо обаче е ПОСТОЯНСТВОТО!не става с 2 3 седмици трениране и след това 1 месец почивка да речем.Айде успех!

ако имаш въпроси можеш да погледнеш в форумите на сайтовете дето ти дадох-там също има мн полезна имформация

Re: минус няколко кила

Цитирай Първоначално написано от kristiana[
    ]Отдавна следя форума,но досега влизах само като Гост. Реших се да си направя регистрация.
    Може би прекалено бързо пускам тема,но искам да ви запозная с така наречения мой -проблем-.На 13 години съм,но съм пълна.Опитвала съм много неща , много диети ,макар че знам че на мойта възраст не трябва,че водят до здравословни проблеми и т.н. . За съжаление без никакъв резултат.Имам огромно желание,но като издържа 2-3 дни без някои неща,просто гладът надделява над мен и после се нахвърлят отново на яденето.Правя какви ли не опити,но просто не издържам гладна и започвам да ям каквото ми падне. Всеки път когато се погледна в огледалото,виждам нещо което не понасям.НЕ се харесвам,никак даже,но защо не мога да устоя на храната?? ..това много ме измъчва... Виждам хората около мен - харесват си се и са с хубави тела, а аз не ги искам теези тлъстинки по мен.Но моят проблем е че мога да устоя на някои неща.Трябва ми някакъв стимул или някой с който да ме подкрепя,защото сама не съм мотивирана явно достастъчно. Знам че веднага няма да успея,но постепенно може и да стане. таа .. не знам .. не е до ген защото майка ми на мойте години е била много слабичка а аз....
    искам искрено да ви помоля за някакви съвети! [-o<
    Отслабването става не с диети,а с по-малко ядене,по-малко висене пред компютъра и телевизора и повече разходки и спорт.Аз за едно лято ,ако излизам всеки ден по няколко часа ,отслабвам с около 5-6 кила,при положение ,че се храня нормално.Яж повече плодове и зеленчуци.

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Otslabvane stava ne s dieti a s qdene zvu4i 4udno,no ne da se typ4i6 s testa ami s qdene na zelen4uci,riba,a ne 4ipsove,lazanq i pr. .No ne e samo do qdeneto ami i trqbwa SPORT wseki den ti4a6 i tka dosta dylgo vreme i 6te si super,no kato postigne6 reultat ne trqbwa da spira6 s sporta i zdravoslovnoto hranene.Az kato sam 36 kila i 161 visoka na 13 ne e nai-dobre,no ne sym anoreksi4ka q
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Може да яде каквото си иска,но по малко и да спортува най-вече.От всичко по малко.Към авторката:Не прави диети ,защото или ще отслабнеш прекалено много, или ще надебелееш още повече и няма да ти е никак лесно да отслабнеш.

Виждам че има доста противници на диетите-под "диета" не винаги трябва да се разбира-гладуване,да има и такива но има и някои които просто предлагат здравословен начин на хранене ,който не е вреден за организма на човек.А при отслабване правилния начин на хранене е жизненоважен!

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    Цитирай Първоначално написано от unknown1
    Виждам че има доста противници на диетите-под "диета" не винаги трябва да се разбира-гладуване,да има и такива но има и някои които просто предлагат здравословен начин на хранене ,който не е вреден за организма на човек.А при отслабване правилния начин на хранене е жизненоважен!
    +1
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Цитирай Първоначално написано от gryyym
    Защо и препоръчвате диети? Не ви разбирам! Единствения начин един човек да отслабне (без да си има проблеми със здравето) е чрез спорт. Защо препоръчвате диети на 12-13 годишни деца? После защо млади момичета умирали от анорексия и болимия!!
    + 1

momi4eee parii da ti davat ne zapo4vaii s dietite
    ako mojesh da se varna predi 2 godini kogato az zapo4nah s tqh za nishto na sveta ne bih povtorila grashkata si
    znaesh li kakv beshe rezultata- ka4ih (vmesto da svalq) 21kg i na4alni fazi na bulimiq , kape mi kosata, nqma menstruaciq i mn mn drugi neshta

istinata e sport i zdravoslono hranene( bez da se preklqva s hranata razbira se - dori da e zdravoslovna)
    nqma variant da nqma rezultat

ти гледай да не станеш анорексичка пък другото се оправя.. стига да има стимул разбира се
    Smile... Tomorrow will be worse...

Град
    в мазето ;dd
    Цитирай Първоначално написано от glupacheE
    momi4eee parii da ti davat ne zapo4vaii s dietite
    ako mojesh da se varna predi 2 godini kogato az zapo4nah s tqh za nishto na sveta ne bih povtorila grashkata si
    znaesh li kakv beshe rezultata- ka4ih (vmesto da svalq) 21kg i na4alni fazi na bulimiq , kape mi kosata, nqma menstruaciq i mn mn drugi neshta

istinata e sport i zdravoslono hranene( bez da se preklqva s hranata razbira se - dori da e zdravoslovna)
    nqma variant da nqma rezultat
    +1

Щом досега не си издържала на диета,скоро няма и да издържиш тъй,че ти предлагам да започнеш да ядеш от всичко по-малко,защото в пубертета ти се нуждаеш от всякакъв вид храна,но най-важното е да си намериш спортно хоби,което на теб ти носи удоволствие например като плуването и танците

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си