- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Крем Здраве и Бочко
Моя проблем е че след като се обръсна ми остават пъпчици или нещо като порязано!Четох някъде че Бочко е за подсичане на бебешко дупе!Дали ще ми помогне тогава?Чудя кой от двата крема да си взема!Кои е по-хував от Здраве и Бочко?
P.S Помогнете ми че ме е кофти с тези пъпчици!!!!Благодаря на отговорилите!!
На мен крем Здраве не ми помага никак даже,а крем Бочко не съм го пробвала никога и не знам, но крем Бочко много го хвалят, адски много хора са доволни от него, ако ще избираш между двата по - добре него, както решиш![]()
Предполагам, че говориш за пъпчици по интимните части/триъгълника/.Аз ползвам крем Бочко за тази зона и принципно, ако имам някаква раничка, пъпчица някъде по тялото.Доволна съм и не е никак скъп-максимум 2.50![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
ami az imam edni rani4ki i polzvam krem bo4ko i sum mnogo dovolna
Офф, стига с тия Бочковци бе... Не, че нещо не ми харесват (че аз не ги ползвам, хах), ама дайте малко разнообразие де. Аз примерно наскоро открих едно кремче за близо 3 лв. от Арника. Немско е.. много е хубаво за всякакви възпаление. Дори майка ми като я заболи глезена и се намаже и минава.Аз като се обръсна веднага се мажа и за всеки случай преди лягане и на сутринта си имам гладка кожа. Даже и за акне става.
Супер е.
Ок, ставам досадна........
Та на опаковката пише "Alter Heideschafer", "Arnika-Salbe" и на български "Асам - билков мехлем с арника"(т'ва е отзад). Розова е опаковката.
вземи си единия и ако не ти подейства си вземи другия. не са толкова скъпи за да съжаляваш после![]()
"Бочко" не съм го пробвала,но специално "Здраве" много ми е помагал![]()
Да сега видях че не сам написа къде точно........на триъгълника!!!Мерси много на отговорилите но искам да попитам какъв точно крем Бочко ви е помогнал на вас?Тук във форума четох че има 2 вида:единия във тубичка а другия беше с нещо друго не мога да се сетя........????
Защо пък да трябва разнообразие? Нали помага.Първоначално написано от StEaLtHy_girl
What you give is what you get!
Крема Бочко е само един - за подсичане на бебешко дупе. Има и други продукти на Бочко-лосиони, мокри кърпички и т.н. Аз също съм доволна от него, успокоява кожата. ;]Първоначално написано от Cvetito53
"Човек не обича истински, ако не обича вечно."
Еврипид
Mersi mnogo na otgovorilite!!!![]()
![]()
![]()
Ами за да се стремим да намерим и по-добро. Айде аз съм пробвах Здраве и не е нищо особено. Тоя дето го предложих действа от първото намазване. Пък и то за различни кожи - различни кремове... Авторката може да има като моята или пък някой, който ми прочете мнението.Първоначално написано от Desi_etnies
![]()
Бочко не съм ползвала, но имам крем Здраве и го ползвам за рани![]()
Здраве ползвам....бива ама не винаги помага
..сега ще си взема Бочко![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..