.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: q daite edin suvet

q daite edin suvet

ne vqrvah 4e 6te se pi6a v nqkoi forum za takiva raboti. problema e slednia s moita priqtelka sme godina i 3 meseca . otna4aloto na purvite 3 4 meseca tq mnogo me luga i mnogo mi izneverqva .az postoqno e raZbirah se pak v malak grad jiveim i si4ko mi kazvaha . no mainata mu tq ne si preznava6e. ve4e sprq da luje i da izneverqva ot 5 6 meseca ne me e lugala nito izneverqvala . predi 2 dena e hvanah v luja i sq se 4udq ko da praq da i povqrvam ili da e ustaq . da kaja su6to mnogo si e obi4am , no doverieto mi e trudno neznam dali da i vqrvam . a nali znaete 6tom nqma6 doverie na priqtelkata si se edno ne si s neq. davaite saveto

Говори със сиг с нея.Кажи и че знаеш и за предишните изневери,да видиш тя какво мисли.Ако ти каже че не е вярно няма смисъл повече да сте заедно.Колкото и да я обичаш като ти се качва на главата какъв е смисълът...

...hate my nickname

Цитирай Първоначално написано от sladkata_bebz
    Говори със сиг с нея.Кажи и че знаеш и за предишните изневери,да видиш тя какво мисли.Ако ти каже че не е вярно няма смисъл повече да сте заедно.Колкото и да я обичаш като ти се качва на главата какъв е смисълът...
    подкрепям напълно

ami po-dobre ne i vqrvai sled kato te e lugala i izneverqvala nqma smisal spored men da i vqrva6 ili puk govori s neq i si kajete vsi4ko kakto si e za kvo te luje! uspeh

Ако си загубил доверие в нея няма смисъл да продължавате.Колкото и да я обичаш без доверие връзката ви няма особено бъдеще.Все пак си поговори откровено с нея и тогава прецени кое ще бъде най-добре за теб.
    когато любовта си тръгва и да викаш няма да я спреш, но в себе си пази надежда от някой друг ще я крадеш

DA POGOVORIH S neq i tq kaza 4e mnogo sujalqva za si4ko i taka no onia den me izlaga za edin tel nomer i se 4udq dali pak luje neznam kakvo da pravq

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Зарежи я не е единственото момиче колкото и да я обичаш не си длъжен да седиш като марионетка и да си траеш нае*и я още няколко пъти и айде кажи и "лъгах те както ти ме лъга"
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от s3xy...
    Цитирай Първоначално написано от sladkata_bebz
    подкрепям напълно
    +1

Цитирай Първоначално написано от Valento
    Зарежи я не е единственото момиче колкото и да я обичаш не си длъжен да седиш като марионетка и да си траеш нае*и я още няколко пъти и айде кажи и "лъгах те както ти ме лъга"
    i tova e dobra idea no sum ot teq mom4eta da pravq mrusni raboti

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си