.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 67

ходили ли сте с по-малък

това е въпрос за момичетата-ходили ли сте с по-малък,ако не бихте ли ходили

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Не съм ходила с по-малък от мен.И засега не бих аз съм на 15..колко по малък от детската градина? Но пък иначе ако съм на 20 и някой на 19 ми хареса...ше с еопитам да пренебрегна тази 1 година но все пак няма да е много желателно да е по малък а ако е по малък с повече от 1 година едва ли

Cruel Intentions

Град
    Paradise
    Не съм но защо пък не, ако не е някой дечко и е достатъчно зрял за връзка, възраста не е пречка \/ \/ \/

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mystery`girl
    Не съм ходила с по-малък от мен.И засега не бих аз съм на 15..колко по малък от детската градина? Но пък иначе ако съм на 20 и някой на 19 ми хареса...ше с еопитам да пренебрегна тази 1 година но все пак няма да е много желателно да е по малък а ако е по малък с повече от 1 година едва ли
    Пикла! Не знаеш какво искаш още, ще ти дойде акъла!

Аз съм момче, но когато си хванах сегашната приятелка бях на 16, а тя на 23. Зависи от много неща, но не зависи на колко години си!!
    Don't tell me what I can or can't do !

Град
    Plovdiv
    ako nqkolko meseca razlika se broqt-da ina4e...predpo4itam 1-2 god po golemi ot men

Град
    Париж
    Ми не съм,но бих ходила.Но не повече от 1год. разлика.
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от Boyd
    Пикла! Не знаеш какво искаш още, ще ти дойде акъла!

Аз съм момче, но когато си хванах сегашната приятелка бях на 16, а тя на 23. Зависи от много неща, но не зависи на колко години си!!
    смекчи малко тона!всички които не искам е да излизаме с много по малки сме пикли ли? вие имате 7 години разлика!аз съм на 15...тря се хвана снякой на 8..не ми се връзва..а и не мисля че ще си променя мнението.както казах година не е проблем но предпочитам(поне засега)той да е по голям с 2-3 години.

Cruel Intentions

ne sym i edva li bih, vypreki 4e ako e porasnal dostaty4no i ne mu li4at(ne govorim za vyn6no) moje si pomislq

Град
    Dreamland
    аве момчета пазете се от какички че са опасни
    БисквитенотоЧудовище

Има ли значение кой е по голям и кой е по малък.... годините в крайна сметка могат да изиграят голяма шега... Както аз казвам и както много няма да пожелаят да разберат.... годините те са важни докато не достигнеш полова зрялост защото в тоя свят секс ядене и спане е най важното както и да е мисълта ми е че годините отмерват само възрастана на тялото докато на духовно ниво (съзнанието) човек може да е 100 ци пъти по развит примерно 19 годишен който се държи като хлапе.. или един 16 или 15 годишен който се държи отговорно в повечето слуаи годините само ни залъгват... не се заблуждавайте и не гледайте те тях гледайте единствено човека срещу вас той самия може да ви каже много както и да покаже много независимо да ли е на 5, 10 , 15, 25 няма никакво значение...

И каките не са опасни ако са достатъчно пораснали да знаят какво искат....
    рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Не съм ходила още с по-малък от мен.Има време за всичко така че ако ми хареса някой и той мен ме хареса,защо пък да не стане нещо.Важно е да има привличане независимо годините.Е сега ако аз съм на 15 той на 12 ест че няма,но до 1-2 години

Да, ходила съм и.. смело мога да кажа, че беше голяма грешка!

Град
    somewhere over the rainbow
    Не съм и май няма начин да се случи.

ами не съм но... по принцип не ми е голям проблем това, защото съм 93 и съм за 10 клас ;]
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

ми аз съм на 14 той на 13 за мен възрастта не е проблем,но все пак ми е интересно какво мислите вие

Град
    София
    смекчи малко тона!всички които не искам е да излизаме с много по малки сме пикли ли? вие имате 7 години разлика!аз съм на 15...тря се хвана снякой на 8..не ми се връзва..а и не мисля че ще си променя мнението.както казах година не е проблем но предпочитам(поне засега)той да е по голям с 2-3 години.
    Не става въпрос за 7 годин иразлика както е моя случай, а за по-малък! Като е по-малък та какво? На повечето "ви е под достойнството" да ходите с по-малък на години от вас, но всъщност може той да е и по-опитен и умен от вас, може и да не е - спор няма. Но не казвайте "никога няма", защото не е така. Както момчета на 19-20 могат да ходят с 14-15 годишни момичета така и обратно.
    Don't tell me what I can or can't do !

Ми моят приятел е по-малък от мен с 4 месеца

...hate my nickname

Ходила съм да и беше много добре ,докато не показа ,че определено е по-малък....

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    не и си ми харесва да ходя с по-големи, така че....

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Не съм но защо пък не, ако не е някой дечко и е достатъчно зрял за връзка, възраста не е пречка \/ \/ \/
    +1

Град
    На слънцето :>
    Цитирай Първоначално написано от sodomicdream
    Да, ходила съм и.. смело мога да кажа, че беше голяма грешка!
    +2

Аз сам момче но все пак ще пиша по темата. Става въпрос НЕ за всички момичета на 14 -15 -16 гно голяма част от тях ходят с по-големи не заради зрелостта им а заради това че искат да са пишат нещо повече от другите "вищи ма возя съ ф колъ" А може би проблема се крия от другата страна момичето иска мъж а не някакъв фешан емо или празноглав газар говореш за L2 и как са е нацепил от протеините. Въпреки това и много вече "зрели " с момичета по малки от тях се държат по последния комплексарен начин... ТАка че темата е много спорна но като се има предвид модата да ходиш с някоий 18+ f ше кажат че е било грешка а m че f са курви
    прав ли сам
    дори и да не сам вече не ми пука това е просто форим ве хора

vseki si ima harakter i mnenie po tozi vapros,no li4no az ne bih hodila s po malak ot men.ne 4e ne6to no prosto kaka taka me e u4ila vse pak edin 4ovek postapva taka kakto sa go vazpitavali,a az sam rasnala s ideqta 4e batkovcite sa po-dobriqt variqnt i moje6 da nau4i6 mnogo ot tqh...
    НеЩаТа Не Се ПрОмЕнЯт,прОсТо ЧоВеК пРоМеНя НаЧиНа Си На мИслЕнЕ.!.

da,no bhqme dosta po-muni4ka ne si li4e6e razlikata po4ti...detska mu rabota...dali sme znaeli i nie 4e hodim :}
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Не и не бих
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си