- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кой клас ви се стори най-лесен?
Трети и четвърти![]()
ПодкрепямПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
Don't worry, be happy!
Пише се четАт и гениАлна!Първоначално написано от BeBsItO
По темата - на мен 8-ми клас ми се стори най-лесен![]()
8 беше лесен мн ма и аз никакъв зор не си давах де,7 ми беше труден особено мат..иначе,предишните класове от 1 до 6 никога не ми е било трудно .. 9 беше шит за някои неща ..ся ще видим 10,чувала съм,че е много труден
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
+1 и аз бях такаПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
Peace & Love
http://www.impulse.bg/user/nEnOrMaLnO_lUdA
Естествено в началното училище от първо до четвърти клас беше лесно.
От горните класове най-лесен според мен е 8-ми клас,учиш само език ,български и математика основни предмети,рай беше тогава...
по нагоре става по трудно,9-ти клас ти трупат пак всички предмети накуп и става мн гадно.
То е ясно,че от 1-ви до 4-ти клас е най-лесно,така беше и с мен.От там нататъка нещата стават по сложни![]()
Суетата.Моят любим грях.
8 и 9![]()
дам 10ти ми се видя лесен иначе ми беше трудно в 9-ти (под трудно имам предвид че имах 5.25 :оПървоначално написано от Just_House
) ся че видим 11ти ко е дано е лесен но сиг ше е по сесен от 10ти защото при мен ще бъде без химия и още 1 предмет ма ме мързи да си спомня кой
Първоначално написано от Drogiranata_
На мен 8 ми се стори по-лесен :P
Абсолютно всичките са лесни ....
Жените първо виждат силата не мъжа,после се влюбват в неговите слабости...
ами и на мене първи клас ми беше най лесен не по друга причина...просто от 2 клас нататък тряаше да почна да уча![]()
![]()
![]()
В 4-ти![]()
![]()
Преди да се разсърдиш, увери се че нямаш повече усмивки
7-миииииииииии клас рулзззззззз![]()
![]()
![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
Осми клас ми беше най-лесенСега ще съм 10-ти и ше видим как ще е
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Ами нз аз сега ще съм 11 клас...но 9 също ми се стори мн лесен...особенно математиката...беше адски лесна
най-лесен ми беше 1 клас![]()
Естествено, че 1ви клас е най-лесен. 11 клас не е толкова лесен а 12 със сигурност няма да е също с тея подготовки за матурите по литература и предмета по избор.
Na men puk 1-vi mi be6e nai-truden i sigurna sum na mnozina ot nas...togava edva prohojdame v "prosvetnata deinost"!Mislq,4e 12 mi be6e nai-lesen,po4ti ne se vqsvahme v 4as,a samo obikalqhme kafetata...Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^