.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 126
    Трети и четвърти

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    И ти ме оби. С този правопис съмнявам се само първи клас да ти е бил сложен.
    Иначе аз можех да смятам, можех да чета... а дали се затруднявах да рисувам прави чертички? Ами, честно да ти кажа... не, никак даже! Радвах се, че имам толкова много нови приятели, харесвах учителката си... беше ми нещо като идол. Една година преди да трябва да тръгна на училище ревях вкъщи, че искам да тръгна по-рано!
    Подкрепям
    Don't worry, be happy!

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    Първо искам да кажа,че пиша с кирилизатор------> пиша така както съм свикнала на латиница. Второ ,мисля че не е нужно всеки път когато не ви изнася веднага да нападате с реплики относно правопис и прочие. Трето....браво ....евала ти правя.Ти си гениялна! Сигурно всички деца отиват с желание 1 ви клас....всички знаят да пишат и четът.

ПП Не се заяждам,от сега казвам. Най-малкото с модератор....не е хубаво да се заяжда човек.Просто не се засягай толкова.Мисля ,че правописа ми си е лично моя работа.
    Пише се четАт и гениАлна!
    По темата - на мен 8-ми клас ми се стори най-лесен

8 беше лесен мн ма и аз никакъв зор не си давах де ,7 ми беше труден особено мат..иначе,предишните класове от 1 до 6 никога не ми е било трудно .. 9 беше шит за някои неща ..ся ще видим 10,чувала съм,че е много труден
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

И ти ме оби. С този правопис съмнявам се само първи клас да ти е бил сложен.
    Иначе аз можех да смятам, можех да чета... а дали се затруднявах да рисувам прави чертички? Ами, честно да ти кажа... не, никак даже! Радвах се, че имам толкова много нови приятели, харесвах учителката си... беше ми нещо като идол. Една година преди да трябва да тръгна на училище ревях вкъщи, че искам да тръгна по-рано!
    +1 и аз бях така

Естествено в началното училище от първо до четвърти клас беше лесно.
    От горните класове най-лесен според мен е 8-ми клас,учиш само език ,български и математика основни предмети,рай беше тогава...
    по нагоре става по трудно,9-ти клас ти трупат пак всички предмети накуп и става мн гадно.

Определено осми. Искам пак

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    То е ясно,че от 1-ви до 4-ти клас е най-лесно,така беше и с мен.От там нататъка нещата стават по сложни
    Суетата.Моят любим грях.

Супер фен Аватара на Qnchety
    5ти

Цитирай Първоначално написано от Just_House
    10 ти е доста лесен
    дам 10ти ми се видя лесен иначе ми беше трудно в 9-ти (под трудно имам предвид че имах 5.25 :о ) ся че видим 11ти ко е дано е лесен но сиг ше е по сесен от 10ти защото при мен ще бъде без химия и още 1 предмет ма ме мързи да си спомня кой
    Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.

na men 2ri i 3ti mi be6e nai lesno posle staa gadno

На мен 8 ми се стори по-лесен :P

Град
    Сектор "Б"
    Абсолютно всичките са лесни ....
    Жените първо виждат силата не мъжа,после се влюбват в неговите слабости...

Мега фен Аватара на lenito_sf
    ами и на мене първи клас ми беше най лесен не по друга причина...просто от 2 клас нататък тряаше да почна да уча

В 4-ти
    Преди да се разсърдиш, увери се че нямаш повече усмивки

7-миииииииииии клас рулзззззззз
    Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]

Голям фен Аватара на alehole
    Осми клас ми беше най-лесен Сега ще съм 10-ти и ше видим как ще е
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    Ами нз аз сега ще съм 11 клас...но 9 също ми се стори мн лесен...особенно математиката... беше адски лесна

най-лесен ми беше 1 клас

Голям фен Аватара на Chery
    1 клас

Естествено, че 1ви клас е най-лесен. 11 клас не е толкова лесен а 12 със сигурност няма да е също с тея подготовки за матурите по литература и предмета по избор.

Хах, 1 клас естествено! Що за въпрос...
    Ако говориш от по-горните - най-лесен е 8 клас в езикова гимназия (всъщност може би само в английска... другите сигурно си скъсват задниците от учене на напълно непознат за тях език).

ПП. 11 клас на мен не ми се стори никак лесен! Особено математиката!
    Na men puk 1-vi mi be6e nai-truden i sigurna sum na mnozina ot nas...togava edva prohojdame v "prosvetnata deinost"!Mislq,4e 12 mi be6e nai-lesen,po4ti ne se vqsvahme v 4as,a samo obikalqhme kafetata...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си