.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Има ли вечно приятелство..?!

Здравейте, искам да разкажа историята си и да разбера гледната точка на другите. С първата ми братовчедка, с която се разбирам от много малка бяхме неразделни.. Един ден се появи едно момиче. Запознахме се с въпросното момиче, което ще нарека К., и станахме много близки.. С Времето станахме трите неразделни, навсякъде ходехме заедно, излзиахме, забавлявахме се... За рождения ден на К. аз и братовчедка ми и купихме от тези сребърните сърца дето се делят и са с надпис "Best Friend". К. много се зарадва на покаръка.. Носеше го, всичко беше наред докато един ден нещата не загрубяха.. К. и братовчедка ми започнаха да излизат без мен дори без да ми казват.. Почувствах се игнорирана, защото винаги общите ни приятели с братовчедка ми са предпочитали нея.. Започнах да се чудя защо е така, да търся вината в себе си.. Разликата между мен и братовчедка ми е там, че тя се прави на такава каквато не е и на много оборотна, а аз съм по- свитата и по- свястната.. Проблема ми е че съм твърде добра винаги с хората. Поговорих с К., но уви без резултат. Започнахме да се караме.. да ме обижда и ми каза, че и тя предпочита братовчедка ми пред мен. От тези думи много ме заболя, защото давах всичко за нея, вярвах и, обичах я като моя сестра.. и за какво да ме остави заради братовчедка ми.. Минаха се няколко месеца Те ме забравиха напълно, обиждаха ме, а аз страдах за стеклите се обстоятелства... Скърбях, с дни ме болеше от думите им, но какво да се рпави такъв е живота..
    Таа въпроса ми към вас е смятате ли, че има истински и вечни приятелства?! Е надявам се да не съм ви отекчила, но имах нуждата да споделя

Голям фен Аватара на TheSadGirl
    Град
    Варна :)))
    Смятам че съществува истинското и вечно приятелство. За мое щастие съм го открила 2 пъти и то преди доста години вече. Трудно е обаче да го запазиш такова каквото е. Според мен най- добрия начин това да стане е да не сте от един град. При мен е така и в двата скучая и слава Богу ( да чукна на дърво) много се обичаме. С едната се виждам точно 1 път годишно с другата по- често и така , но наистина съществува .. ще го намериш .. късмет
    `` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``

Ко

Аз съм баба мИчта

Истински приятели има,но те са прекалена голяма рядкост,да не кажем,че са на изчезване за съжаление.Просто най-добре е да не се доверяваш толкова много на хората и винаги да си имаш едно на ум,че в даден момент т.нар. приятел ще те прецака.

Има,но според мен не става с трима човека,щото все ще се намери един от тримата,който да създаде конфликт или да ревне,че не му се обръща внимание. А като са двама някак си си разпределят нещата и си отстъпват... и аз нз как да се изкажа
    Ако някой те попита какво е любоФта,кажи му,че е болест която води до смъртта! ;(

Цитирай Първоначално написано от the sad girl
    Смятам че съществува истинското и вечно приятелство. За мое щастие съм го открила 2 пъти и то преди доста години вече.
    На колко си? "Вечност" години?

Добро приятелство...има. Вечно - не. Доброто също ни стига, и без това сме глупави хората като цяло. Проблемът е, че винаги идват различията, винаги хората си омръзват и намират нови, други, които са им повече моментно интересни от предишните. И нещата се заместват.

Имам няколко добри приятелства, и ще се постарая да ги запазя...поне още няколко години.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Голям фен
    Вечни приятелства няма.., но има запомнящи се! Просто пътищата на хората понякога се разделят.. най-важното е да се запомните с добро

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    НЕ

всеки коли и беси в интерес на интереси
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Град
    в мазето ;dd
    ВЕЧНО приятелство няма .. има само за определено време и толкова ... в живота има много '' приятели'' но всички идват и отминават .. това е само близките стоят зад гърба ти ЗАВИНАГИ

Голям фен Аватара на TheSadGirl
    Град
    Варна :)))
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Цитирай Първоначално написано от the sad girl
    Смятам че съществува истинското и вечно приятелство. За мое щастие съм го открила 2 пъти и то преди доста години вече.
    На колко си? "Вечност" години?

Добро приятелство...има. Вечно - не. Доброто също ни стига, и без това сме глупави хората като цяло. Проблемът е, че винаги идват различията, винаги хората си омръзват и намират нови, други, които са им повече моментно интересни от предишните. И нещата се заместват.

Имам няколко добри приятелства, и ще се постарая да ги запазя...поне още няколко години.
    на 17 съм и с 2те ми най- добри приятелки се познаваме от повече от 10 години и мисля че съм обяснила каква е моята формула да запазя приятелствата си с тях.
    `` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``

Ко

Аз съм баба мИчта

Мега фен Аватара на babity
    Вечно приятелство няма, затова няма и нужда да се косиш. В различните етапи от живота си ще намираш хора, с които да си пасваш, които да проявят някаква жертвоготовност за теб, но толкова. И това е така, защото докато си текат годините приоритетите ти се променят. Ако сега на 14, 15, 16 или колкото си там ти се иска да имаш някой, с който да се размотаваш, да си говориш за тежкия ти тийнейджърски живот след година - две, пет нещата ще се променят и ти с нищо не можеш да промениш това. Радвай се на своите познати и приятели, ако щеш... раздавай се за тях. По - нататък вече ще те вълнуват други неща, тях също и обстоятелствата ще ви принудят да се отдалечите. Много по - лесно е като не мислиш за това.

Град
    Panamaaa
    VECHNO PRIQTELSTVO .. Kvi sa teq vicove we Hora ..
    Както казах раждаме се да живееме,
    не да ни казват к'во да праим, к'во да пееме.
    Не признавам системата големи-малки,
    има два вида хора - Достойни и жалки.

Град
    София
    Вечност е доста силна дума. Но приятелство до гроб има. Видях го с очите си при моят дядо и един негов приятел(лека му пръст).

Град
    Някъде по широкия свят...
    Не.Най-малкото е, че все някога дори и най-добрите приятели умират.
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си