Здравейте, искам да разкажа историята си и да разбера гледната точка на другите. С първата ми братовчедка, с която се разбирам от много малка бяхме неразделни.. Един ден се появи едно момиче. Запознахме се с въпросното момиче, което ще нарека К., и станахме много близки.. С Времето станахме трите неразделни, навсякъде ходехме заедно, излзиахме, забавлявахме се... За рождения ден на К. аз и братовчедка ми и купихме от тези сребърните сърца дето се делят и са с надпис "Best Friend". К. много се зарадва на покаръка.. Носеше го, всичко беше наред докато един ден нещата не загрубяха.. К. и братовчедка ми започнаха да излизат без мен дори без да ми казват.. Почувствах се игнорирана, защото винаги общите ни приятели с братовчедка ми са предпочитали нея.. Започнах да се чудя защо е така, да търся вината в себе си.. Разликата между мен и братовчедка ми е там, че тя се прави на такава каквато не е и на много оборотна, а аз съм по- свитата и по- свястната.. Проблема ми е че съм твърде добра винаги с хората. Поговорих с К., но уви без резултат. Започнахме да се караме.. да ме обижда и ми каза, че и тя предпочита братовчедка ми пред мен. От тези думи много ме заболя, защото давах всичко за нея, вярвах и, обичах я като моя сестра.. и за какво да ме остави заради братовчедка ми.. Минаха се няколко месеца Те ме забравиха напълно, обиждаха ме, а аз страдах за стеклите се обстоятелства... Скърбях, с дни ме болеше от думите им, но какво да се рпави такъв е живота..
Таа въпроса ми към вас е смятате ли, че има истински и вечни приятелства?! Е надявам се да не съм ви отекчила, но имах нуждата да споделя