- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Издънки, когато ви е идвало неочаквано
do sega ne sum imala izdunki i vinagi sum podgotvena za momenta
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Първоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
tova mnogo mi haresa!!! po temata : mislq che ne sam imala takiva prejivqvaniq obache na edna priqtelka i doide na uchilishte i beshe ocapala i stola (mani-mani) obache si zavarza gornishteto na ancuka i si sloji prevrazka i taka
![]()
Първоначално написано от sladko_teenche_v
3-4 лв е
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
sladko_teenche_v до 5 лв е бегай до аптеката ае
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Аз не съм имала такива неочаквани издънки
Само веднъж се е случвало да се изцапам(беше ми 2ри ден)ама добре,че бях с черен панталон и нищо не се виждаше..
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Тая пък...няа се охарчиш не струва 100 кинта пък и имаше така тема колко струва.Не е мястото и тука да питаш ама карай...не е повече от 5лв...аиде бягай до аптеката.Първоначално написано от sladko_teenche_v
От доста години пия Ок, а и си имам доста силен ПМС. Просто като ме пререже болката в кръста и корема, знам, че до 10-тина часа ще ми е дошло. И все пак се е случвало да се поомажа. 1 път бях в мъжа с прашки. Добре, че имах тампон в дамската чанта и бях с тъмно бельо и пола. Бтв. в дамстата ми чанта винаги има 1 нормална, 1 нощна и 2-3 ежедневни превръзки, както и тампон. Може на някоя колежка да и се наложи....а и аз да съм навън повече от предвиденото и да я сменя. Стоят си там, а ако ги ползвам-добавям.
Първоначално написано от sladko_teenche_v
от сичките емотикони само тази не разбрах кво търси в въпроса ти![]()
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
hm ami edin put stana mn sme6no no 6te razkaja za da te uspokoq malko![]()
am..bqh na edin lager i tam se natiskah s edno mom4e (ne sex) iiii bqhme leko piqni i ima6e o6te 10-15 4oveka v staqta i vs bqha piqni i si praeha kvoto si iskat..
vsu6tnost az bqh s kusi beli pantalonki ii be6e mn gadno...sled malko stanah ot legloto iii vsi4ki me poglednaha i tam nqkoi mi kaza "hm koga pantalonite ti stanaha 4erweni"
![]()
![]()
![]()
be6e 6okira6too...vsi4ki vidqha...
no na sledva6tiq den nikoi ni6to ne pomne6e (be6e ebati piqnskata ve4er)![]()
![]()
![]()
;] Hakuna Matata kopeleta xD
Вече 16та година не ми идва.
Пиша заради 2 неща:
1. Да се разпиша в темата
2. Дума "комфузно" няма.Може би си искала да кажеш сконфузено ?
Еми често ми се дърви на плажа![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Това какво общо има с тематаПървоначално написано от vaseto0o
![]()
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Мда и аз си нося винаги с мен една специална малка кутийка в която се побират 2 ежедневни превръзки и 2-3 нормални тампона. Мн е удобно и а и си спокойна че няма да те свари неподготвенаПървоначално написано от krem4et0
![]()
Не ми се е случвалоНо за всеки случай нося две три превръзки в чантата
веднъж по време на секс голямо шоу беше защото тогава момчето беше се изплашило много от къде е тази кръв и понеже не бях подготвена ходеше за пшревръзки хахаха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Ами още не е имало такава издънка ... Надявам се и да няма. Аз си го усещам,защото почва много слабо и при такова слабо течение ,едвам цапа гащичките миАма иначе нямам никакви болки в корема.
![]()
аз на плажа веднъж тръгнах ама нали само да се пека.И с едни къси панталонкитакива тъмнозелени.И аз съм си взела дебели превръзки да не стане лошои т.н ама въпреки това пак се омазах и си сложих едно плетено шалче и го омазах малко и него
Ами аз омазване не съм ималаНо помня веднъж,бях седми клас и след даскало имах тренировка,а след това с 3-4 момчета щяхме да ходим да се записваме за пробен изпит.А то тва за записването беше на другия край на града (от тренировките ми де)
и на тренировката се усетих,че ми е дошло,ама нема как продължих
и после добре,че се преоблякох с дънки и така се мъкнах от единия край на града до другия,и накрай обратно до нас,както си ми е дошло.Защо не си купих превръзка ли?Ами беше ми неудобно с 3-4 момчета бях иии.....Абе 7 клас работа ко искате
Слава богу нищо не се виждаше,само долните гащи се бяха оцапали.Иначе попринцип винаги 1-2 дена преди да ми дойде,имам ,,предчувствие,, така да се каже,защото нямам никакви болки.6 чувство явно
![]()
Силата на духа е за предпочитане пред красотата на сълзите
слу4вало ми се е на втория ден в даскало..в друг град съм!! и..съм си забравила превръзките,имам контролно,не мога да се махна,а ве4е съм се изпоцапала а и нямах горнище/...слава на бога една пр имаше!! но...беше ужасно....ина4е гледам да съм подготвена,ама последния път...щеше да стане гафа..закъсняваше ми аз на екскурзия на плаж сме..излезнах от водата(а цял ден киснех) влезнах до стаята излезнах..приходи ми се до вц то..отидох и тъкмо тръгвам да влизам в басейна и ооо нещо не е наред...като видях,4е ми е дошло ем се стреснах,ем се оплаших,ем си умрях от кеф...ама на косъм беше да оцветя водата в 4ервено..
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Днес ми се случи за пореден път.![]()
Имах работа в поликлиниката .. Ходих до там пеша и усетих, че ме наболва леко корема .... Като стигнах вече ме болеше много ииии се чудех дали да не се прибера .. Но хайде ще изчакам .. (По принцип първия ден получавам адкси спазми.. Но понеже ми закъснява с повече от седмица поради стрес не знаех, че ще бъде точно днес.. )
Когато дойде моят ред и станах ... всичко изтече....... Много конфузна ситуация .. и много червена ..
Иначе имам още доста такива случки .. Но не са нищо особено.![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
За това в чантичката си нося винаги превръзкиАма и усещам кога ще ми дойде, то не са болки в гърдите, то не са глупости...
Но навремето обаче не беше така и както бях в автобуса, седнала в едно гадже изведнъж ми идва... добре, че се прибирах след 10-15 минути...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Оле това е кофти :#
Ами да чукам на дърво ,не ми се е случвало ,май един път де ,обаче не съм се оцапвала.
Е дано да не ми се случи . . :С Аз се усещам като ще ми идва и тичам в някоя тоалетна и ако нямам превръзки ,салфетка -две и след това към в къщи![]()
))
![]()
Лелелелеле на мен кво ми се случи ... ужасНа даскало бях и ми подрани с 2 дена .. нито ме боляха гърдите, корема никви симптоми от никъде и голямото междучасие как си ставам спокойно от стола гледам червен
![]()
![]()
![]()
умрях си от срам
![]()
![]()
![]()
и така
![]()
<--- хаха глейте го това се едно мачка цици
![]()
![]()