.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Hybrid View

Издънки, когато ви е идвало неочаквано

Sigurna s1m 4e na vseki mu se e slu4walo da mu doide cikala bez preduprejdenie, koeto stava dosta komfuzno. Razkajete za nqkoq takava slu4ka.
    Pravq temata moje bi za6toto neska mi se slu4i i iskam da se uspokoq. Edna jena me sprq za da mi kaje 4e aym se ocapala i ot centara do nas varwqh taka i se 4udeh kak da go prikriq.... dosta fun
    sorry za latinicata no nqmam kirilica :S

Град
    в мечтите ти
    Дойде ми неочаквано точно на изпита за 7 клас.Усешах, че цялата съм подгизнала, в мен нямах превръзки, нито можех да излезна преди края на изпита.Целия ми панталон беше омазан, целия стол също.Изчаках да излязат почти всички, носех си една жилетка, завързах си я на кръста и излезнах по най-бързия начин.Не знам стола дали го е забелязал някой.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Ами на мен не сами се случвали такива неудобни ситуаций Просто дни преди да ми дойде си усещам..някакво 6 чувство сигурно и си нося превръзки с мен.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

На мен ми се е случвало докато чукам еднo гадже да й дойде Беше голям смях после.
    - Alfa 166 2.0 TS 2001
    По-добре палава италианка, отколкото скучен германец!

Последния път хем знаех, че трябва да ми дойде, хем забравих да си взема или да си сложа превръзка. Бях навън с един приятел да снимаме, после трябваше да отида на гости, а аз се усетих че бях потекла... Добре че бях с ежедневна и не се беше стигнало до оцапване,което да си личи... Срам ме беше да помоля за превръзка и само седях и мрънках на наще кога ше си ходим, че спешно трябва да свърша една работа...

Винаги когато би трябвало да ми дойде съм с превръзки иначе моля някоя приятелка да ми даде ; не съм имала издънки

Фен Аватара на Zqpkov
    Град
    ...ша0лин !
    Цитирай Първоначално написано от girl_in_black
    Дойде ми неочаквано точно на изпита за 7 клас.Усешах, че цялата съм подгизнала, в мен нямах превръзки, нито можех да излезна преди края на изпита.Целия ми панталон беше омазан, целия стол също.Изчаках да излязат почти всички, носех си една жилетка, завързах си я на кръста и излезнах по най-бързия начин.Не знам стола дали го е забелязал някой.

just f**k y0u !?!

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Еми, издънка имаше първия път, когато ми дойде. Бях на един рожден ден и изведнъж се почувствах много странно и отидох до тоалетната и като видях си изкарах акъла щото не бях много запозната с тия неща. Скочих на колелото и право вкъщи без дори да обяснявам и стигам вкъщи и от вратата - Мамо, умирам! И така
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

az kato znam 4e mi nablijava zapochvam da si slagam prevruski i dosega ne e imalo gafove dano i za napred da nqma
    When you can live forever...what do you live for?

I HATE TOKIO HOTEL !!! TH SUX!!!

Цитирай Първоначално написано от Tokio_Hotel_Fanka_forever
    az kato znam 4e mi nablijava zapochvam da si slagam prevruski i dosega ne e imalo gafove dano i za napred da nqma
    мда и аз така но иначе веднъж се усетих че ми е дошло а беше лято аз бях някаде по центъра , с едни сини къси панталонка та мани-бегай..добре че бързо намерих аптека и после в едно фото попитах дали има тоалетна но нямаше видимо зацапване

Засега е нямало гафове, но една моя приятелка и дойде в даскало и беше с бял панталон Цялата беше червена

ем аз до сега не съм изпадала в такива шибани ситуации
    Винаги знам кога ще ми се случи случката ...

Град
    в къщи :D
    аз единия път като бях на кафе си бях сложила тампон оба4е превръзката я бях забравила ииии като станах видях че стола е изцапан...ужас ама си вързах едно горнище и по бързата процедура се прибрах

Нямала съм проблеми.
    Винаги усещам един ден преди това

Имала съм само 1 кофти ситуация тя беше, бях 7 клас... обаче ми подрани близо 10 дена и аз класно по мате... и ставам аз да предам и гледам, стола ми е червен, и си седнах веднага! и предадох последна, добре че имахме физк. същия ден, сложих си превръзка и се преолякох ....
    Вече го усещам поне 1-2 дена с адските болки в корема...

Град
    In the Middle of Nowhere!
    Цитирай Първоначално написано от LiAnKAa
    Нямала съм проблеми.
    Винаги усещам един ден преди това
    Хаа и аз съм така
    Нямала съм издънки за щастие
    Спомням си първия път като ми дойде точно бях отишла до тоалетната Какъв късмет
    The forbidden fruit tastes the sweetest...

аз съм имала 3-ри неприятни ситуаци 1-вата когато ми дойде за 1-ви път бях още малка и незнаех какво е цикал и се стреснах първоначално и ест майка ми ми обесни някои неща/.. 2-рата в училище по време на физическото ми дойде неочаквано ... и 3-тата на плажа и бях с голяма компания и се получи много кофти .. защото аз седях 1 час в водата само и само да не се забележи че съм на червено и помолих едно от момичетата да ми извика такси и се прибрах по най бързия начин.. така че споко мацко почти на всички се случва/.. недей се притеснява толкова много
    Jivotat e neshto stranno,trudno moje da bade opisan s dumi,jivota....i lubovta,tova sa neshtata koito nikoga nqma da razberem napalno,neshtata koito ni dostavqt ogromna radost i oshte po ogromna bolka!!!

ne sum imala takiva problemi vinagi sum si podgotvena

Град
    Plovdiv
    най-голямата ми издънка в това отношение....ами 7 месеца нямах цикъл (хормонални проблеми :Д ) и хич не го очаквах....и в даскало към 1 час дойде...ама бях с дънки и то добре ,че не ми тече никак силно :Д ама си беше гадно цял час.. :Д
    http://prikachi.com/images.php?files/326348o.jpg

Like creatures of the night, they follow...
    Bearing the wrong side
    Is hard for me sometimes

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Аз не си спомням да съм имала някакви сериозни издънки.Доста често ми се е случвало да го усетя ,че идва ,а да не съм подготвена на момента.Но отивам в някоя тоалетна и така.Само гащичките ми стават червени малко ама какво да се прави
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Не съм имала издънки освен ако се брои тва че 1-2 пъти ми се е случало да ми дойде по време на секс..

Ми 1вия път като ми дойде се прибирам вкъщи преобличам се и глеам нещо червено,добре че беше само на долните ми гащички :P не се бях оцапала. И майка почна да ме преграща вика мойто момиче е пораснало и аз се стресирах Имах една саученичка дет като и дойде и припадна,оплаши се Малко не е по темата ама аз да споделя :P

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    На мене няколко часа преди да ми дойде ме боли адски много кръста и си знам и не съм имала издънки ... а иначе винаги имам в чантата поне една превръзка
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен
    Град
    SF
    Едно време, като ми беше доста нередовен гадния цикъл, около датата, на която трябва да ми дойде принципно, запо4вах да излизам от нас с ежедневни превръзки или от тези за най-слабо те4ение. Така поне имаш някакъв шанс дори и да ти дойде, да не си се омазала до ушите, преди да го усетиш.
    От 3-4 години насам винаги ми идва на една и съща дата и съм подготвена Освен това, при мен първият ден ми е адски гаден - в момента, в който ми дойде, по4ва да ме боли корем зверски. Няма как да не го усетя просто.

Робинята на Quench

Град
    с0фия
    не си спомням да съм имала некви конфузни ситуации и дано и да нямам
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си