.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Град
    Там,където най-малко очакваш....

Как можа ....?!

Извинявам се за поредната тема, но просто трябва да си го излея някъде.
    Така ето ми и историята. Излизаме преди аз и 2 мои аверки, разходжахме се и видяхме едно др моми4е и се спряхме да поговорим. През тфа време зад мене минава уж един от най-добрите ми приятели с някфа компания .. още 2 момчета и 3 момичета.
    И така минава на 1 метър от мене и нито здр нито нищо .. през тфа време аз разбира се не го гледах .. и какво направил докато минавал .. мушнал се м/у 2 от моми4етата и даже пляснал/щипнал едната по дупето ..
    Просто още не мога да го проумея .. Уж ми беше един от най-добрите приятели ... видял ме е със сигурност защот докат се е занимавал с оная е погледнал към мен ..

Хора седя и мисля с какво го заслужих..
    с тфа 4е му помагах в трудните моменти .. 4е се държах мило и никога не съм го затормозавала с проблемите си ...

4естно ви казвам не издържам .. толкова ми е обидно ... офф .. 4ак ми идва да го затрия от скайпа .. да му изтрия телефона и пове4е да не контактувам с него
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    в мазето ;dd
    момчетата се държат много странно понякога но това изобщо не го оправдава в тази ситуация .., ако ти се говори с него го попитай защо го е направил нарочно .

Супер фен Аватара на gabi_94
    Сигурна ли си че те е видял? Аз съм се разминавала с прителки на една крачка и не съм ги виждала . Може пък нещо да се е надул покрай новата си компания. Най-добре го попитай защо е постъпил така, пък ако не ти отговори или се прави на разсеяй значи не заслужава да си му приятелка. Тегли му една и чао, ще намериш по-добри приятели.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    ми предполагам за да се направи на интересен .. само дет ще ми е интересно после кой ще му слуша проблемите ...
    вярно 4е е особен харктер ама 4ак пък толкова ..

Vij sega ne si saslujava za edno mom4e !!! Kakav priqtel moje da ti e kato dori ne ti se e obadil.Ili te e izpolzval i ve4e ne mu trqbva6 ili se e napravil na iteresen .Ne pribarzvai kato trie6 telefona mu i go zabravq6 nito pak mu iskai nqkakvi obqsneniq zaradi tova 4e ne te e pozdravil . Ostavi go sam da te potarsi ako ne go napravi i ti ne go tarsi
    СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!

Град
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    Сигурна ли си че те е видял? Аз съм се разминавала с прителки на една крачка и не съм ги виждала . Може пък нещо да се е надул покрай новата си компания. Най-добре го попитай защо е постъпил така, пък ако не ти отговори или се прави на разсеяй значи не заслужава да си му приятелка. Тегли му една и чао, ще намериш по-добри приятели.

убедена съм 4е ме е видял и 3те моми4ета ми казаха 4е е гледал към мен .....

Град
    Visages Models
    E dobre ve az ako te skivam i ti si gledash na drugata strana s grub kym men .. she ti kajem zdr da ... emi ne si prava zashto ne si go izgledala i ti ? Ti si se napravila na interesna kato ne si go poglednala ... ami ako te e pozdravil s pogled , kvo sq she zabiva primerno nqkoe mace i da mine da ti kaje zdr i na teb .. kvo che si izmisli onaq ? e ima mn varianti ama i ti greshish tuka !
    Be Happy Be Model !!

Град
    тц ... абе аз го видях 4ак кат отмина .. смисъл те ми казха .. и той ве4е беше на 20 метра ...
    кфо да по4на да викам по центъра ли ?!?!

Голям фен
    Да не мислиш, че като слушаш на някого проблемите задължително си му приятелка? Решил да не ти казва здр.. ми питай го защо така е направил, ако може да ти даде достатъчно основателна причина. А за поста над мен и какво като забива момиче? Едно здрасти нищо не значи, освен уважение !

Град
    Visages Models
    Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    тц ... абе аз го видях 4ак кат отмина .. смисъл те ми казха .. и той ве4е беше на 20 метра ...
    кфо да по4на да викам по центъра ли ?!?!
    Emi eto i toi tva si e pomislil
    Be Happy Be Model !!

Град
    оффф ... бе както и да е ..
    толко ли не можа да мине от др-та страна и да ме поздрави .. басии

ArTanDra .. с него се познавам от 2/3 години и не е само тфа за проблемите .. толкова добро мнение имах за негоо .. ето и сега не мога да си го обясня и продължава да ме човърка отвътре

Град
    София
    Ти си на 13 нали?!

Може да не те е видял, какво толкова ?! - престъпление
    Понеже ти е "най-добрия приятел" не може да се занимава с други момичета ли ?! - престъпление
    Пипнал е някое момиче по дупето, е и ?! - престъпление

Абе к'во си мислиш !? Да не мислисш, че ти трябва да си единствената, която да пипа и да ходи с нея насам-натам ?!

Много объркани същества има.

Като ти е чудно щом не те е поздравил - питай го, к'во се жалваш като във втори клас ?!

Аман от такива "приятелки".
    Don't tell me what I can or can't do !

+1 И аз съм се разминавала така и после даже са ми се сърдили

Цитирай Първоначално написано от kiss_kris
    момчетата се държат много странно понякога но това изобщо не го оправдава в тази ситуация .., ако ти се говори с него го попитай защо го е направил нарочно .
    и аз така мисла може да го е направил нарочно може да те харесва или деда знам

Вместо да се жалваш, оплакваш и чудиш му се обади и говори с него.
    Попитай го защо е постъпил така, защо не те е поздравил. Имай предвид, че е възможно и да не те е видял. Пак да кажа - не се цупи като малко дете, а му звънни!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Оф абе не мога да разбера какъв ти е проблема??Че е щипнал някакви 2 момичета и не те е поздравил?! И какво толкова?Да не би да е убидил майка ти или да те е ударил?Остави момчето да си прави каквото иска.Не можеш да му казваш какво да прави и как да се държи.Ти просто го харесваш и ревнуваш.Това е истината,признай си.Не можеш да понесеш,че се е държаш 'студено' с теб и дори не те е поздравил.Да ти имам проблема...И какво като не те е поздравил???Може да не те е видял или просто ти си въобразяваш,че сте толкова добри приятели.

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Оф абе не мога да разбера какъв ти е проблема??Че е щипнал някакви 2 момичета и не те е поздравил?! И какво толкова?Да не би да е убидил майка ти или да те е ударил?Остави момчето да си прави каквото иска.Не можеш да му казваш какво да прави и как да се държи.Ти просто го харесваш и ревнуваш.Това е истината,признай си.Не можеш да понесеш,че се е държаш 'студено' с теб и дори не те е поздравил.Да ти имам проблема...И какво като не те е поздравил???Може да не те е видял или просто ти си въобразяваш,че сте толкова добри приятели.
    absoliutno vqrno br

Да, гадно е, че не ти е казал здр, обаче ти не можеш да му пречиш да пляска онея по гъзъ
    ..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [` * ]

подкрепям мнението ти
    Мечтаех...за добро или зло...
    Намерих теб,но аз се изгубих.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си