- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- без силикон?
Какво мислите за това http://www.bustplus-bg.info/ може ли да му се вярва според вас ?
леле...вече и за това има решение... :P ...
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
spored men ne moje da se vqrva na takiva produkti i ako trqbva da izbiram mejdu tozi produkt i silikona bih izbrala silikona,vupreki 4e i taka sum si dobre,no da se vurnem na produkta nikoga ne mojesh da budesh sigurna kakvo priema organizma ti,vupreki che pishe rastitelni sustavki i mi se struva dosta sumnitelno.ako nqkoi slu4aino e polzval produkta dano napishe nqkoi komentar,no az lichno ne bih go izprobvala![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Не бих си го поръчала.Не вярвам на тия неща.Най-много да ми докара някакви проблеми със здравето![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Първоначално написано от VerryBerry
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
еми дори и да си вземеш ако си по-малка едва ли ще ти го дадат иначе не е хубаво, а ти на колко си?
spored men ne .. az bih predpochela da si stoq taka bez silikon ili nqkakvi takiva produkti..![]()
Fr1eNdS aRe th3 LiFe oN eArth aS oNe AnG3l oN sKy !!!
spored men e super, ama zavisi na kolky si, nemoje da iska6 super golqm bust ako si pr na 13 za6toto toi 6e raste tepurva, ama ako si na 16-17 mislq 4e e super![]()
абе хора,не е хубаво да се взимат такива неща.Примерно преди имало някви лекарства за облекчаване на бремеността,обаче майките,които са го взимали са раждали деца с недоразвити крайници.С това може да е същото,така че ако не е наложително не бива да се експериментира
misla 4e imam mn malki gardi kolkoto 6epata sa mi i za tfa mn iskam po golemi
опитвала ли си с други методи , като мачкане или боза??Първоначално написано от zvezda_
![]()
![]()
еми няма да е лошо да пробваш, нищо няма да ти станеПървоначално написано от zvezda_
Мен ми се струва, че ше е ефикасно, колкото е ефикасен и "Лептен"![]()
![]()
![]()
![]()
Големи реклами, големи обещания, а резултат - НИКАКЪВ!
![]()
Търсещият щастие е като пияницата,
който не може да улучи пътя към дома,
но знае, че има дом.
Ще ми помогнеш ли да го намеря??
бахти кви сте лековерни някои не е истинас тва най мнг да си преебеш здравето
а ако мислиш, че с по-големи цици ще си по- харесвана се лъжеш
акъла му е майката
![]()
Айде като намерите и нещо за смаляване ми се обадете...
omgg.....bez komentar
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
1оо% няма да има ефект...поне според мен...изкарват пари на гърба на наивните хорица
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
както и хапчетата за отслабванеПървоначално написано от `noтhИng...
Основни предимства на Bust Plus:
- Естествена алтернатива на хирургическата намеса
- Не крие никакви допълнителни рискове за здравето
- Осигурява естествен растеж и стягане на тъканите на бюста с постоянни резултати
- Подобряване на PMS*
*предменструален синдром
- Не крие никакви допълнителни рискове за здравето
vij te kfo pishe
Ot kade si sigurna,4e ne mentqt?Първоначално написано от zvezda_
Bring me to life...
А ти какво искаш да пише? На много продукти, дори и на доста лекарства, са случайно пропуснати да се споменат рисковете от продукта.Първоначално написано от zvezda_
"Човек не обича истински, ако не обича вечно."
Еврипид
Аз лично,никога не бих пробвала - ти си решаваш,но аз лично мисля че на твойте години не е хубаво да използваш такива неща.![]()