- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Едно момиче е влюбено в мен но аз не в нея...помощ
Запознахме се преди седмица и всеки ден ми звъни по 3-4 пъти, като ме чуе толкова се вълнува че едвам и разбирам какво ми казва...като се видим все ме държи за ръка и ме прегръща...ама аз не я харесвам
Какво да правя не искам да я нараня, обичам я като приятелка, не като гадже
ами като не ти харесва,й го кажи..много ясно ,че ще страда,но не е хубаво да я заблуждаваш..и не казжай това за приятелството,защото е адски баналнокъсмет
someone else...
ами аз никакви надежди не и давам и се правя на ударенПървоначално написано от Ivalinka
![]()
тя казвала ли ти е, че те харесва ??
ииии пфф такиваа са малко опаснички понякога, 'щото се вманиачават ей ..
пък просто и кажи - "не те харесвам...мн съжалявам ама няя стане" ... ако не го приеме неин си проблем
![]()
+1Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
So free
бате дай да я вида, може да ми я дадеш да я оправа малко, щом си от пловдив![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ти уста нямаш ли ,за да й го кажеш..
Или поне й го напиши..
Ако пък и тва не можеш - нарисувай й го..
Само даваш излищни надежни на момичето..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
kaji i po taktichen nachin che ne te privlicha i tolkova
The fire in my eyes
Will never be enough
For your cold heart.............
ох да не мислите, че е лесно...досега толкова момичета съм отхвърлял, да не кажа всички, ама ми омръзна вече ;( ся че съм си хубав хубав съм и добричък, ама аз си търся мис съвършенство![]()
kaji i 4e pove4e ot priqtelka ne moje da ti byde da ne se syrdi 4e ne iska6 da q narani6 po toq na4in no prosto ni6to ne moje da stana mejdu vas...dotovo![]()
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
кат гледам токио хотел.... дай да я видим ква е?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
thanks ще пробвам по тоя начинПървоначално написано от snike
![]()
По-добре й го кажи направо, ще й стане гадно, но ако не го направиш - ще стане много по-зле...
nicolepcd
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сигурен ли си, че тя всъщност не е той? :ДДД
Ако не си гей като пича( жената?) от аватара ти,ако трябва ще я залъжеш,че я харесваш за да не я нараниш,ще се позабавляваш няколко месеца,може пък да я харесаш през това време.
Първоначално написано от nasko_kaulitz
![]()
![]()
![]()
А мислиш ли,че ''мис съвършенство'' ще иска да се занимава с такъв като теб...![]()
Просто и обясни,че нещата между вас няма да излязат и тва е...
мда някой/я като тоя/тая на аватара тиПървоначално написано от nasko_kaulitz
![]()
![]()
![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
мн си скромен а за МИС СЪВЪРЩЕНСТВО нямя такова ЖИВОТНОПървоначално написано от nasko_kaulitz
(sun)~{}*
няма начин да не я нараниш като и кажеш,но подходи колкото се може по декикатно.По-добре е да е наясно че нищо няма да се получи,отколкото да си прави илюзии
когато любовта си тръгва и да викаш няма да я спреш, но в себе си пази надежда от някой друг ще я крадеш
значи местожителството ти е "при Бил и Том Каулиц" и отхвърляш "да не кажеш всички момичета" ?
По-добре й го кажи .. МОже да я боли в началото , но по-добре така от сега , отколкото след време ..
Ясна е рабутата тогаваПървоначално написано от asasfdf
![]()
Не, сериозно, мислиш ли, че деиствително съществува мис съвършенство?Ако отговора ти да е да - стани монах тогава
И всеки ден може да се молиш на онзи горе
за Мис Съвършенство
![]()
Търсещият щастие е като пияницата,
който не може да улучи пътя към дома,
но знае, че има дом.
Ще ми помогнеш ли да го намеря??
Ами всъщност мисля, че това е Марлене ФавелаПървоначално написано от n0va_s1m_tYk
![]()