- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- poredniq zov za pomo6t :)
rabotata e tam 4e ne moga da s1bera smelost...
ot 4 godini sre6tam edno momi4e.tq e nai krasivata,nai-sladkata i s nai-hybavite o4i4ki...abe za mene po- ot neq nqma...no nikoga ne s1m s1biral smelost da q zagovorq...zabravqm vsi4ko kato q vidq i...abe blokiram![]()
Kak da go preodoleq toq....strah moje bi...
4 години не можеш да събереш смелост?!копеле, ти си от4айващ слу4ай
кво си 4акал толкова време?
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
И аз съм така, само че от година... Кофти работа. Нямате ли общи познати, които да ви запознаят или накарай някой твой приятел, дето е по - отворен да дойде с теб за морална подкрепа или в крайна сметка си каже абе майната му и иди я заговори. Ако го направиш шапка ти свалям![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
ami az se nad1hvam ponqkoga i si kazvam ei sq da q vidq i 6te q zagovorq i taka i ne se sre6tame.... kyca rabota...a za poznati...nikoi ot aver4etata mi ne q znae...
чакай още малко и ще те огрее точно никога ...
дай го малко по-смело
тя няма да те яде [предполагам] спокойноооооо!!!![]()
Има стотици теми "Как да я заговоря" ми батка това е просто едно красиво момиче както ти я описваш...човек е бе да му еба майката...отиваш изваждаш една адвокатска усмивка като чели преди 10 мин си вкарал някои да лежи до жовт и почваш... "здравей аз съм Пешо косъма и обичам да чопля семки" ПримерноПървоначално написано от notreal
треа си смел а не путка
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
пф тва ебавка ли е ?! ми тя ако те е харесвала понемалко сигурно е дала някъв знак ..![]()
+1Първоначално написано от KillSwitchEngage
Животът е адът описан в Библията!
Първоначално написано от Diva4e
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Никога не се отказвай...просто събери смелост.Застани пред огледало,пред сестра,брат каквото намериш и нещо измисли. Просто се самотренирай и се надъхай. По добре не действай с алкохола че да не вземеш да изръсиш некоя простотия. Бъде трезвен,надъхай се и действай. Айде успех![]()
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
пък и идеалното запознаство след четири години следене не включва завеян дебилен поглед и миризма на флирт зелена ябълка и каменица..