.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: подаръци

Hybrid View

подаръци

интересно ми е какво сте купили на приятелката си за 1 година ....предстои ми и нз какво да и избера кажете момчета кво купихте а вие момичета кво получихте ....

ем повечето се радват на няква гривничка или герданче, да си го носят винаги на мен са ми подарявали и мн се зарадвах

тва съм го подарявал и си го носии ...

мене ми подариха огроомна плюшена мишка
    много и се радвам и спинкам с нея даже

иначе и пръстенче или гривна не са лоша идея, но вече ги минахме

Град
    в СъРцЕтО нА СлЪнЧо
    ami eto ti nqkolko idei:
    1.vzemi 2 grivni na ednata napi6i tvoeto ime i i dai a na drugata neinoto ime i q nosi (taka napravi edno momi4e za bratov4ed mi)
    2.sloji v ramka snimka na koqto ste dvamata no gledai ramkata da e po hubava da ne e obiknovena i q podari
    3.vzemi foieverka i q zapali na lubomoto vi mqsto podari i disk s lubimite vi pesni koito vi pripomnqt ne6to i zadyljitelno vzemi 6okoladovi bonboni (kutiata da e s forma na syrce)
    4.vzemi i kolie i kato visulka sloji tvoqta bukva....drugo za koeto se se6tam sa plu6eni igra4ki...uspeh
    Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!

BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!

Цитирай Първоначално написано от snike
    ami eto ti nqkolko idei:
    1.vzemi 2 grivni na ednata napi6i tvoeto ime i i dai a na drugata neinoto ime i q nosi (taka napravi edno momi4e za bratov4ed mi)
    2.sloji v ramka snimka na koqto ste dvamata no gledai ramkata da e po hubava da ne e obiknovena i q podari
    3.vzemi foieverka i q zapali na lubomoto vi mqsto podari i disk s lubimite vi pesni koito vi pripomnqt ne6to i zadyljitelno vzemi 6okoladovi bonboni (kutiata da e s forma na syrce)
    4.vzemi i kolie i kato visulka sloji tvoqta bukva....drugo za koeto se se6tam sa plu6eni igra4ki...uspeh

това с буквата е яко
    а за диска също ... правила съм го има ефект тр обаче да си я познаваш добре

мерси мн също тва с дривните мн ми харесва като идея ама аз принципно не обичам да нося иначе е мн яко и мило ... ....но и тва с моята буква нее лоша идеичка

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    толкова дълга връзка до ся съм нямал... що не и купиш годежен пръстен, тва е 1 година все пак
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

na men i priqtelite mi i gadjeta mi kopyvat podaraci i po4nah da 4yvam komentari ot roda "materialnata" a tva ne vqrno nesam gi karala ... i fibi4ka da mi slojat v kosata pak mn 6te se radvam 6tom e ot tqh

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си