- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Човек - дърво !
Просто бях потресена, като видях това... http://news.ibox.bg/news/id_1089198032 Колко нещастие има по този свят ,просто не е истина![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
![]()
Да наистина има много нещастие по този свят за жалост
...
Жал ми е за човека
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
az gledax dokymentalen film za tozi 4ovek, programata se kazva Extraordinary people, davat i za drygi podobni sly4ai xora s tymori i kakvo li o6te ne bolesti za koito v bg xorata ne sa si i pomislqli nito sa 4yvali. da, naistina e mnogo tajno tova, mnogo to4no e kazal Iovkov- Boje kolko maka ima po toq svqt.
Нещастие щеше да е ако аз бях на мястото на този "човек"![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
UJaaaAaSsss![]()
.... ДаВаМ тИ КлЮчА и АдРеСа - НеКa Аз Да БъДа ТвОяТа ПрИнЦеСа .....
ужасно..![]()
намерих още няколко потресаващи клипа ако искате ги погледнете
![]()
![]()
дете с две лица - http://www.youtube.com/watch?v=ZbC04A9nUmU&NR=1
деформирано дете - http://www.youtube.com/watch?v=_ssFda00gko&NR=1![]()
..позволих си да ги постна тук,за да не правя нова тема ако има проблем ще ги изтрия..
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
az sym gledala za tozi 4ovek dokumentalen film i ne e toi edinstvenia vyv filma ima6e o6te nqkolko kato nego i edin drug gi vode6e po nqkakvi predstavleniq te bqha kato atrakcii tva si e edin vid podigravka s tqh kak moje da ima takiva hora da pe4elqt ot ne6tastieto na drugite![]()
![]()
![]()
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
Те самите хора са си излагали телата на показ, за да печелят пари , защото не могат да работятПървоначално написано от snike
![]()
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Ох, направо не е за вярванеПървоначално написано от KiSs^
И не е само това,толкова хора умират от толкова болести , глад, всеки ден..А ние се оплакваме че косата не ни седи добре, че "нямаме какво да облечем" , че някое момче ни е изчукало и оставило, и такива глупости.А не виждаме колко щастие има около нас...Не си даваме сметка за другите, за това сме ненаситни, абе...Направо вече сме жалка картинка всички хора, защото не сме хора , а сме Егоисти ... Или както някой мъдрец е казал: " Знаем как да преживяваме, но не знаем как да живеем..."
^+1
ujas ujas... naprao sam potresena ;[ mn mi e jal, nemoga da si predstavq kakvo prejivqvat tezi hora.. ;[[[
ужас..![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
ужас.....
горкия човек![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Nikoga ne sum si i predstavqla ,4e moje da ima takova ne6to![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
tova e ne4ove6ko
napravo si e jivo samoubiistvo
dano na nikoi da ne mu se slu4va![]()
![]()
![]()
само такова животно още не е имало..човек-дърво...сори че го обръщам на базик обаче аз бих искала да съм..дете-маргаритка![]()
in defense of our dreams...
ujasno e![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
lol miliq 4ovek a ima hora koito se pritesnqvat za tva 4e gadjeto im gi e napusnalo ami tozi 4ovek..![]()
![]()
Божичко,колко много нещастие има на този свят,аз съм напълно съгласна с eveto_xx , ние сме едни ЕГОИСТИ,вместо да благодарим на БОГ,за семейството ,за щастието което ни е дал,ние правим все по-лоши неща.Той умря за нас,пое нашите грехове върху себе си,а ние вместо да му благодарим,ние правим лоше нища.НЕКА ДА СЕ ОПИТАМЕ ДА БЪДЕМ ПО-ДОБРИ!
![]()
![]()
![]()
Живей днес,защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!
UjasT![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
От научна гледна точка, това е невероятно.Но погледнато реално е нещо ужасно.Не му завиждам изобщо.Все пак да не може сам да докосва предмети и да хваща разни неща....странно,но факт,че го има.
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!