.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Влюбих се...

И преди съм бил влюбен в момичета, имал съм гаджета - всичко точно
    Имам се за нормално хетеро момче
    Обаче сега се влюбих... в момче
    въобще не предполагах, че е възможно
    през главата не ми е минавало на базик дори
    ама като го видя и корема ми се качва в гърлото кат на влюбена ученичка
    той също не е гей обаче има някви симпатии и го показва
    страх ме е от мене си...
    (надявам се на адекватни отговори, но се съмнявам да ги получа)

ПС: незнам дали искам съвет или просто искам да споделя, но напишете нещо ако имате какво да кажете

Град
    .,.,.Sofiq.,.,.
    ами кво да ти кажа на секи може да се случи .. може да е просто моментно ..
    ..No ako wednuj se wurnesh w nachaloto i se ogledash dobre..
    Мoje bi shte otkriesh towa, koeto ti e lipswalo..

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Би си
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Град
    where the sun rises
    не се страхувай от себе си.. опитай да го приемеш самият ти, за да се опитат да го приемат и другите , ако въобще искаш да разбират

Обичам те Миши

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    е такива като тебе трябва да се набиват на колове!, пендел проЗ
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

О....само ще ти кажа че...живота ти хич няма да е лек...не че искам нещо да намекна но....да си гей...живота ти ше се преобърне тотално...родителите ти няма да те приемат.хората ше те нападат...наистина ужасно гадно ми е за теб...но ние няма какво да направим,освен да те приемем такъв какъвто си...но се съмнявам че повечето ще го направят,но все пак...аз ти казвам че те приемам и няма да те съдя...колкото за момчето...изчакай да видиш дали наистина има симпатии,да не стане лошо...пожелавам ти успех...

Цитирай Първоначално написано от paranoia
    О....само ще ти кажа че...живота ти хич няма да е лек...не че искам нещо да намекна но....да си гей...живота ти ше се преобърне тотално...родителите ти няма да те приемат.хората ше те нападат...наистина ужасно гадно ми е за теб...но ние няма какво да направим,освен да те приемем такъв какъвто си...но се съмнявам че повечето ще го направят,но все пак...аз ти казвам че те приемам и няма да те съдя...колкото за момчето...изчакай да видиш дали наистина има симпатии,да не стане лошо...пожелавам ти успех...
    Тая па му зе живота на 1 дъх...споко пич според мен просто е моментно..не му отдавай такова значение а и да се окаже че си гей/би не е голяма работа...Бъди...какъвто си И пак казвам-според мен е само моментно влечение...човек не се влюбва току-така...особено през тия години...На секи се е случвало... е...почти де...или поне на 20 % : ) Успех

Град
    в СъРцЕтО нА СлЪнЧо
    +1
    Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!

BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!

Град
    столицата
    ОМФГ застани пред огледалото и си бии 2 шамара,може да ти мине.Ако не,по-добре не казвай никой на нищо,стани отшелник.

След всичките глупости, които съм изчел тук, няма как да не мисля, че темата е ебавка.Ако не е, по-добре се вземи в ръце и не си проваляй живота.Не би искал да си отхвърлен от обществото и всички да те сочат с пръст нали?

радвам се че получих сериозни отговори и НЕ определено НЕ мисля да си щамповам на фанелка 'аз съм би' или друго подобно
    тъй че тва не мисля че го касае някой

а репликата за коловете, беше мноу на място... точно като акъла на автора

ПС: не съм психо нестабилен тъй че не съм тръгнал да се самоубивам самонаранявам и тн
    нито ше се обеса че така се е случило
    случи се и тва е, нема и да тръгна с розова блузка кат 'Закоравялите мъжаги' дет са толко убедени в себе си че и прашка ше надянат

просто исках странично мнение и наистина някой ми помогнаха да се замисля, пък какво ше правя времето ше покаже

случва се пич,лино аз мисля,че ти е моментно..секи почти е имал некфи симпатии от неговия пол,тфа не значи,че си гей или би..чисто и просто си е от годините и минава.Виж ако разбереш,че си осъзнато хомо нз,аз съм хетеро много не ги разбирам тея неща..ма не мисля,че едните са по-раслични от другите,всеки да си живее както му е кеф
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Град
    Русе
    Лесно..забравяш..ако не стане и това..отиваш в локалната кръчма и се отрязваш
    BobMarleyForever

Ъъъ как се караше тфа чудо?
    Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..

Голям фен Аватара на asasfdf
    сигурно е само временно, ама ако се "подхлъзнеш" поддържай версия, че си "би"..а един въпрос: чувстваш ли увлечение и към момичета, или само това момче ти е в главата?

офф топик: не знам дали ситуацията е реална (което не може да бъде гарантирано за повечето теми тук, всъщност) ама форумът е нещо като онова предаване по тв2 "Окна"..дават се някакви ситуации, които все пак са възможни да се осъществят, и останалите потребители дават мнение и търсят решение..

Много важно,че има симпатии към момче.Така му харесва и точка.Кво го нападнаха тука половината.В крайна сметка всеки сам си избира.На вас никой не ви дава акъл с кой да сте,нали?
    Та по темата..спокойно.Или е моментно или просто сега си осъзнал,че си по различен.Много важно.Прави каквото си знаеш и каквото си искаш.Живота си е лично твой,няма за какво да се съобразяваш с другите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си