- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Незнам какво да правя
Проблем: Харесвам две момчета ... и двамата са страхотни и незнам кой да избераПървия го познавам от няколко години(той е на около 20г) ... преди ходехме, но за малко... после той замина далеч и аз го зарязах. След това осъзнах че съм направила грешка и близо 2 год не спирах да мисля за него. След това се запознах с другото момче(той е на 18г) ... пишехме си в един сайт за запознанства, а после и в скайп... и колкото повечв си пишехме толкова повече го харесвах-даже почти забравих за 1вия ... но не съвсем. Когато съм с единия мисля за другия и обратното. Незнам какво да правя ... ако някой е попадал в моята ситуация нека ми каже как е постъпил... Аз просто не мога да си представя да изгубя нито единия, нито другия ;( ;( ;( Наистина незнам какво искам ...
P.S на 17 години съм.
и ние как да ти кажем какво искаш.. Това може само ти да го решиш
razberi koi ot dvamata te iska pove4e i trygni s nego a s vremeto ediniq 6te go zabravi6 badi sigorna...uspeh
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
Първоначално написано от snike
Ами аз мога само да кажа,прецени какви шансове имаш с всеки от двамата и с кой ти би била по-щастлива,а и също дали искаш нещо сериозно и с кой би го постигнала.Дано се исказах добре и успех в решението ти![]()
I am near you,
You don't see me.
Can you feel me?
closer than close.
Does it hurt? Does it burn?
Do you know what you've lost?
Are you scared of the dark?
reshi navreme kakvo iskash zashtoto posle shte e trv1rde k1sno i shte s1jelavash ....
The fire in my eyes
Will never be enough
For your cold heart.............
Кой да избереш ли?Никой!Защо?Защото нито единия обичаш,нито другия.Как разбрах ли?Ако имаше истински чувства поне към единия нямаше да питаш"кой да избера".И двамата не заслужават момиче като теб,незнаещо какво иска.Забрави и двамата и си намери нов!
Като ги видя тея теми и умирам от смях. "Кой да избера?" Ами бъди с този, с който ти е по-приятно. То е ясно, че никой от тях не обичаш...![]()
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
:-) MI KAKVO DA TI KAJA.MN E GADNO KATO SI V TAKOVA POLOJENIE.NE E LESNO DA SI NA KRASTOPAT.SPORED MEN PROSTO UVAJAVA6 I DVAMATA ZA TOVA SE POLU4AVA TAKA.ILI PAK EDINIQ E PO DOBAR NO TI SE ZAHLASVA6 PO DRUGIQ I TOVA TE OBARKVA.VIJ TAM TO4NO KAKVO E.IZBERI TOZI KOITO E POVE4E NAVLQZAL VAV TVOETO SARCE. BADI SIGURNA 4E NQMA DA SAJALQVA6 AKO POSLU6A6 SARCETO SI.USPEH :)
Избери първия познаваш го от повече вр но помисли иза др може да е по свестем ние не знаем.. успех
+Първоначално написано от SeXy_GrQh_ {}
В сърцето на една жена винаги има място за двама!
па на някой и за повече имаПървоначално написано от cherinka
![]()
Този профил не се използва!
Този профил не се използва!