.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Интересна изненада?

Здравейте!Искам да ви попитам за интересна изненада за рожден ден на момче,което харесвам.. от една компания сме и искам да му направя surprise за рд-то му... влюбена съм в него... той знае,но мисли само за секс и за това не сме тръгнали.. на 22 е мн здраво го гонят хормоните все още и би ме наебал ,нищо повече.Той знае,че не съм за една вечер и искам на рд-то му да направя нещо да ме запомни,да се замисли... нещо по специално от това да се натискаме и т.н. някакви идеи?Мерси предварително!

kypi my 4 ka6ona s prezervativi i my kaji da my napomnqt za tebe

Ми защо не му подариш нещо,което да е гравирано с някакъв надпис,който да показва че имаш сериозни намерения и не искаш само секс.ддз само това ми хрумна

ДрЪж Ми ДъВкАтА - сКаЧаМ в Боя!
    ...ИСКАМ ПАК ДА Е ЛЯТО...

Цитирай Първоначално написано от notreal
    това е добра идея
    ..Why can't I be innocent..

Щом неможе да бъде сериозен, а търси само sex му подари една изкуствена вагина :lol: и картичка с текст които да намеква, че вече може и да пробва и по сериозна връзка има какво да... :) :-P

направи му торта, в която сложи пакетче добре опакова с мъжки прашки хаха и отгоре направи тортата с знак забранено под 18 свещи и му я поднеси и нека духне свещите и сложи картичка с надпис ''Вземи малко страст, доза романтика и шепа еротични преживявания и ще получиш бегла представа какво те очаква с мен!''
    Друго , което съм правила за рд е албум пак само съм го правила облепен в намачкана кожа и вътре снимки на вас двамата през годините дано идеиите ти допаднат
    Сбъдване!!! А колко се бяха сънували! Те се срещнаха! Те…

Цитирай Първоначално написано от notreal
    да и му кажи да ги ползва с тебе .. така няма да сте заедно само за една ве4ер

Ако е някой кретен, каквато и изненада да му направиш, няма да се замисли...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    +1
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Каквато и изненада да му направиш, щом му е за ебането, не вярвам да те запомни... Ако ще кола да му подариш, все ще си те иска да поредната бройка.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

това с прашките е наистина мн оригинално
    Търсещият щастие е като пияницата,
    който не може да улучи пътя към дома,
    но знае, че има дом.
    Ще ми помогнеш ли да го намеря??

Град
    Пловдив
    Мила, не всичко е като по филмите. С един подарък няма да си каже '' А бе ейй как не съм се замислял за по- сериозна връзка''.. Силно се съмнявам... ако не му вържеш ти ще е някоя друга, така че няма смисъл да си харчиш парите за някой, койт не заслужава. По- хубво купи на майка си нещо, отколкото на тоя

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    +5

Ми съблазни го,съблечи го и му кажи "поне ще ме помниш дълго време,сега аз ще разправям,че съм те ебала,а не ти мен ! "

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Каса бира и кашон свински пържоли.
    Да му еба майката толко ли сте тъпи, че не знаете как се впечатлятват големите ебачи/патрони.
    Щом са решили да водят този начин на живот, трудно ще ги върнеш към старото им аз......... трудно.. адски трудно.. още по-малко това да стане от путка................

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Surprise?OMFG
    Иди гола.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си