Цитирай Първоначално написано от izmislenata
Аууу, да ви споделя следното си наблюдение. Напоследък все се натъквам на разгонени женски, които буквално крещят: ''Ела ме наеби!'. Толкова много са курвите навсякъде. Даже не съм виждала толкова изтрещели мъже,колкото жени, които се натискат, предлагат, едва ли не оставят мъжа без ибор....а всеки мъж,ако му се отдаде възможността да чука и ако все пак не прилича на чучело...би се възползвал. Ама мисълта ми е за онези пиклички, които се обличат като най-големите уличници и после се оплакват...ама той само ме чука и ме изостави. Ами какво да направи момчето с теб,като ти само това заслужаваш,бе?? Такива не ги разбирам...темата ми не е провокирана от онова девойче,дето е писало темата 'изчука ме и ме остави' , защото не я познавам, но говоря по принцип. Тия момиченца, тип : ''Ела,вълчо ме изяж!'' , които после се оплакват насам и натам,нещо все недоволстват,че мъжете ги имали за секс-атрибути...ми те буквално си слагат пишката между краката си и ко очакват? Мъжете да седят и да ги гледат, да им се усмихват и нищо...ами разбира се ,че ще ги изчукат, те като си го ПРОСЯТ...Както и да е,не се пиша на голяма какичка и моралистка...но, девойчета, не се правете на света-вода-ненапита и на най-невинните и изоставени куклички,защото вие сами сте си виновни!
+ 1 Съгласен съм някои хора са много заблудени да очакват да намерят "голямата любов" като се забият с 1 вото момче в дискотеката и да очакват да стане нещо сериозно все пак това не е някои романтичен филм, а това е реалният живот в който не всичко е розово и става от първият път.