- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствените момичета
според мен такива рядко се намират касмет
ima i o6te kak,gleda6 q nekva otrakata fe6anka deto vs q zaglejdat ama v sa6toto vreme e devstvenae dam 1:1000 no se pak... i vapreki vs vse o6te ima momi4eta koito ne se nahvarlqt na parviq sre6tnat "pi4" v diskotekata, a 4akat mom4eto na koeto mogat da se doverqt napalno(se pak tva si e parvi pat)
![]()
Любов и вечност не се римуват...
ima razbira seno naistina ve4e sa na iz4ezvane
momi4etata na moqta vazrast (14) 4e i po malki zapo4vat da pravqt sex koeto ne govori dobre za tqh
no kakvo da se pravi
![]()
Не е нещастно момичето,загубило любовта на един глупак,нещастен е глупакът изгубил последния си шанс да стане човек
3 пъти ура за нас-девиците!![]()
да си основем клуууууб
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
in defense of our dreams...
da ima..az sam jivoto dokazatelstvo![]()
![]()
![]()
(h)
Смяташ, че пазенето до 15 е дълго? ...Първоначално написано от jujit0
![]()
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Ima ima![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
абе на 13 съм и съм девствена имам съочинички които вече не са но аз не бързам двама-трима са ми предлагали но не мисля че на 13 трябва си лягам с момчета
+1Първоначално написано от Bellatrix
Ko_ti_PuKa мн ясно че ти е супер рано и на теб и на приятелките ти, намери си такова добро момче с което да имате връзка а не да се изебете в 6 клас и тфа да е!![]()
точно по-големите са по- запазени, защото са запазили белезите на предишното поколение, което е било по-въздржано. Това, че си на 19 и си девствен е прекрасно въобще да не те смущава-гордей се с това. Понякога ми се иска да си хвана гадже, което е девствено и е на твоята възраст (това не е намек) аз съм на 15 и нямам каквито и да е мераци за секс, още са ми в главата игри и лудории , едва ли съм единствена. Имаш шанс и то голям да си намериш такова момиче, каквото търсиш. Успех!![]()
разбирасе,че има...даже мойте приятелки са девствени макар да сме на 15 :P![]()
![]()
Има аз съм на 17 и още съм девствена и не мисля че в това няма нищо лошо
S’il n’
тва че го пправиш на 14-15 прави ли те курва?????????Първоначално написано от Bellatrix
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!
Не си единствената!Първоначално написано от alenka
![]()
еlsy![]()
е,все още има нормални момичета които не са станали ку**и на 12...но са рядко срещани..![]()
![]()
абе малко са си девствените момичета в днешно време...не ги разбирам тия на по 13,14 дето се почват..аз например съм на 17 и наскоро за първи път го направих с приятеля си който мноого обичам.но разбира се все ще си намериш свясно момиче
![]()
![]()
![]()
![]()
Има, много ясно.Търсете момчета.Късмет!
Братле и аз се надявам тайничко като теб... може би трябва да смениш града...поне при мене май т'ва е проблемаПървоначално написано от ludisuvurshen
ХХАхаХА
УСпех!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Има има! Аз съм почти на 15 и съм девствена.![]()
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Аз и мойта приятелка загубихме невинността си на 18. Мисля че повечето момичета до 18 годишна възраст са девствени дори и някои да се правят на много "отворени" пак са девствени![]()
Вече се съмва и слънцето изгрява,
куките пристигат, настава страшна врява.
Всеки гледа сам да се измъкне,
купонът ще започне отново щом се мръкне.
Отново и отново всичко се повтаря,
със секс и алкохол кръгът ни се затваря!
АзПървоначално написано от ludisuvurshen
Ама ще те огрее чак след минимум 4 години(ако не и след сватбата)
Bring me to life...