- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствените момичета
Девствени момичета има ли? Или май нямам никакъв шанс да си хвана такова момиче, понеже вече е на изчезване? Тайно се надявам да си хвана девствено момиче, понеже аз съм девствено момче и да ни е за първи път...ама уви...май само аз си вярвам че има нали?
ps: еми тука като чета и виждам че някак си непрекъснато всички мислите за секс, от 12-13 годишни правите секс...а аз на 19 и се запитах аджеба наред ли съм?!??!
Има![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Естествено, че има.Аз съм 10 клас и по-голямата част от момичетата от класа ми са девствени, какво остава за по-малките
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Естествено, че има. Вярно, че в последно време по голямата част от момичетата са ку**и или големите отворки дето на 14-15 ги цепват, но още има много сериозни и романтични момичета, които не бързат...Търсиш ли, ще намериш... \
/ \
/ \
/
Точно тук във форума ще намериш девствено момиче,дето разни пикли на 12 13 години ми пускат теми от рода на "ебе ми се" "наебах се правилно ли е " или "бременна ли съм"...
Има - дори от моя набор (90) има и то поне 10 познавам![]()
или "бременна съм с второ дете..."
А? Нямало такава тема? Изчакайте, сигурно ще има...
има![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Има
ima devsteni no 6tom i ti si devstven "po dobre si vzemi kaka da te otraka" 6toto kakva li 6e e kartinkata s dvama devstveni![]()
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
ima devsteni no 6tom i ti si devstven "po dobre si vzemi kaka da te otraka" 6toto kakva li 6e e kartinkata s dvama devstveni![]()
определено имааз съм на 13 и мисля 4е 6те остана девствена поне до 15 за 16 ве4е незнам
но дори и да намеря 4овека по рано до 15 никой няма да ме пипне а и е много хубаво за едно моми4е да се пази по дълго
![]()
Истината боли,НО това не означава че лъжата лекува..!
определено имааз съм на 13 и мисля 4е 6те остана девствена поне до 15 за 16 ве4е незнам
но дори и да намеря 4овека по рано до 15 никой няма да ме пипне а и е много хубаво за едно моми4е да се пази по дълго
![]()
![]()
oo ima ima....az![]()
oo ima ima....az![]()
има много ясно,не всички са тъпи кифли...дет си мислят,че като го направят за пръв път на 14/15 и са нещо велико
oo ima ima.... az![]()
има бе...намират се :Д например аз :Д ама съм заета :Д
http://prikachi.com/images.php?files/326348o.jpg
Like creatures of the night, they follow...
Bearing the wrong side
Is hard for me sometimes
Защо ли пиша във всяка такава тема![]()
Ами...девствена съм,ама щоту чакам истинското момче за мен,и не ща да курвея само щото е на мода.
има разбира се не сички сме толкова отракани или просто глупави![]()
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
има...аз например...даже съм свободна..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
When I’m on the floor….The music takes over…I go somewhere….Somewhere far from,everyone and everything This is where I need to be Sometimes I just wanna Break free and let of some steam...
Първоначално написано от snike
И ква ще е картинката????Много ли ти е смешно ? Знаеш ли колко ми беше приятно 1вия ми път с моя приятел ,който също беше девствен???Верно ,че много ме болеше шот бях тясна,но имаше желание и от 2те страни,имаше любов,имаше доверие...По добре за момчето е да изживее 1 миг с момичето което обича и щом иска да е девствена така да е...Според теб е по добре някой тапа курва да му пусне и тва ше е супер...Не те знам момче ли си,момиче ли си и на колко си години ,но мисленето ти не ми допада.Замисли се за нещата от живота и за живота като цяло!