- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствените момичета
az...aaa moje li da vi popitam otkade sa tiq kartinki obi4ame s edi si kolko mesaca i tem.podobni monogo mi haresaha ako moje da mi kajite
blagodarq vi predvaritelno
![]()
значи според теб 15-16 е достатъчно дълго чакане?Първоначално написано от jujit0
едно време са чакали до първата брачна вечер,
аз познавам неколко дет още чакат.
ludisuvurshen- пич недей да разделяш "жените" в групи, просто си намери една и после кот стане, ако продължаваш да търсиш девствена може да попаднеш на такава която да реши че и двамата треа да изчакате още малко![]()
WTF? deviantart gallery
Първоначално написано от KiSs^
Девственото момиче е като оная работа на кумара,говори се че я има,обаче никой не я е виждал!![]()
Ама няма да се плашеш,ще като толкова искаш девствена,хвани си някоя отворена и я накарай да се оперира,та пак да си е като преди!![]()
I'm not angel!
Девствени още има може да не са чак толкова много, но има! Ако искаш такава приятелка се огледай около себе си ама не за тея отворени мадами, по които всяко момче се заглежда (тя на 100% ня да е)Успех!
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!
най-мноо ги сърби тези дето не се радват на голям интерес.. пускаш им 2-3 лафа и са готови![]()
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
ami ima! az sam devstvena i sam na 13 a i skoro ne mislq da go pravq taka che... shte chakam...![]()
![]()
Е,има и такива.Например,аз и съм на 18.Първоначално написано от ludisuvurshen
ima..
срещна ли девствено,красиво, момиче м/у 14-19г., режа си главата с тъпото на ножа, честно !
![]()
Да има.АЗ съм на 19 и съм девствена.Ама ако очакваш да намериш някое ммиче на 15-16-17 което все още да не е правило сексможе да ти е малко трудно
но все пак УСПЕХ!!!!!!!
Ти така ли си направил "лепнал си парвата кака".Я остави момчето и не го занимаваи с такива глупости.Толкова малко романтици са останали от вашия пол.По-добре не саветвай момчето с твоите "умни" идеиПървоначално написано от snike
Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
![]()
![]()
imam edna poznata deto e na 18 i e devstvena (mnogo e hubava )ama tehnite sa mnogo strogi roditeli i q ne puskat pochti nikade i do sq e nqmala gadje a naistina e mnogo qka
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Имам 1 приятелка дето сме мн близки от малки се знае беше ми казала 4е никога няма да праи секс преди да се ожени и 4е ще го прави с мъжа на живота и тка 4е не се притеснявай 6те намери6 ...
My Skype : daka7a_94
Az sashto sam malak... na navarsheni 15 sam no sam pravil sex.... mislq 4e trapkata opredeleno e mn gotina,no po temata... devstveni momi4eta ima povqrvai ... i naistina e mn po dobre da go napravish parviq pat s defstveno mom4e ...ne slushai komentari vav foruma ot roda na "ne znam kva kartinka shte badete" palna glupost.....shtom si reshil she namerish tvoeto momi4e!!!+ tva ako ne se 4uvstvash gotov ne go pravi zashtoto posledstviqta sa strashni....sexa ne trqbva da e neshto koeto se pravi zaradi modata ...sexa e neshto krasivo taka 4e ne go pravi prosto zashtoto si na 19 i ne si bodnal 4ushkata......
hmm...
О божее ако си мислиш, че всички момичета на света са тукааа![]()
![]()
![]()
![]()
Има разбира се, но ако седиш и по цял ден четеш теми във форума просто скоро няма да намериш ... ако пък чакаш да падне от небетоо ... давай с теб съм ... но мисля че ще си останеш с чаканетоо![]()
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
Има и такива,човек трябва да го направи като се почувства готов.![]()
еми има ама бахти по това ли си избираш момичетата , бе? деба![]()
![]()
![]()
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
ima![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Първоначално написано от BuBiTy
Това пък не е вярноИмам приятелка ,която е на 17 и е от тези момичета ,обаче не е спала с момче и няма намерние също скоро ,макар че с бившия си ходиха повече от година,две
![]()
Отделно най-добрата ми приятелка /17 също/ е дествена ,макар че сега смята да го направи с любовта на живота сиТолкова сладко . . тя го харесва от 5 години + от година почти са заедно
![]()
![]()
Има много просто не тарсиш на правилното място![]()
http://www.vbox7.com/play:cdda54db Obicham go ;( ;( ;(