.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 115
    според мен такива рядко се намират касмет

ima i o6te kak,gleda6 q nekva otrakata fe6anka deto vs q zaglejdat ama v sa6toto vreme e devstvena e dam 1:1000 no se pak... i vapreki vs vse o6te ima momi4eta koito ne se nahvarlqt na parviq sre6tnat "pi4" v diskotekata, a 4akat mom4eto na koeto mogat da se doverqt napalno(se pak tva si e parvi pat)
    Любов и вечност не се римуват...

ima razbira se no naistina ve4e sa na iz4ezvane momi4etata na moqta vazrast (14) 4e i po malki zapo4vat da pravqt sex koeto ne govori dobre za tqh no kakvo da se pravi
    Не е нещастно момичето,загубило любовта на един глупак,нещастен е глупакът изгубил последния си шанс да стане човек

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    3 пъти ура за нас-девиците! да си основем клуууууб
    in defense of our dreams...

da ima..az sam jivoto dokazatelstvo
    (h)

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Цитирай Първоначално написано от jujit0
    определено има аз съм на 13 и мисля 4е 6те остана девствена поне до 15 за 16 ве4е незнам но дори и да намеря 4овека по рано до 15 никой няма да ме пипне а и е много хубаво за едно моми4е да се пази по дълго
    Смяташ, че пазенето до 15 е дълго? ...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

определено има още ...

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Ima ima
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Мега фен Аватара на dirtyyy
    има ни

Град
    downtown
    няма
    ...Trash till death...

абе на 13 съм и съм девствена имам съочинички които вече не са но аз не бързам двама-трима са ми предлагали но не мисля че на 13 трябва си лягам с момчета

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Естествено, че има. Вярно, че в последно време по голямата част от момичетата са ку**и или големите отворки дето на 14-15 ги цепват, но още има много сериозни и романтични момичета, които не бързат... Търсиш ли, ще намериш... \/ \/ \/
    +1
    Ko_ti_PuKa мн ясно че ти е супер рано и на теб и на приятелките ти, намери си такова добро момче с което да имате връзка а не да се изебете в 6 клас и тфа да е!

точно по-големите са по- запазени, защото са запазили белезите на предишното поколение, което е било по-въздржано. Това, че си на 19 и си девствен е прекрасно въобще да не те смущава-гордей се с това. Понякога ми се иска да си хвана гадже, което е девствено и е на твоята възраст (това не е намек) аз съм на 15 и нямам каквито и да е мераци за секс, още са ми в главата игри и лудории , едва ли съм единствена. Имаш шанс и то голям да си намериш такова момиче, каквото търсиш. Успех!

разбирасе,че има...даже мойте приятелки са девствени макар да сме на 15 :P

Има аз съм на 17 и още съм девствена и не мисля че в това няма нищо лошо
    S’il n’

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Естествено, че има. Вярно, че в последно време по голямата част от момичетата са ку**и или големите отворки дето на 14-15 ги цепват, но още има много сериозни и романтични момичета, които не бързат... Търсиш ли, ще намериш... \/ \/ \/
    тва че го пправиш на 14-15 прави ли те курва?????????
    НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от alenka
    точно по-големите са по- запазени, защото са запазили белезите на предишното поколение, което е било по-въздржано. Това, че си на 19 и си девствен е прекрасно въобще да не те смущава-гордей се с това. Понякога ми се иска да си хвана гадже, което е девствено и е на твоята възраст (това не е намек) аз съм на 15 и нямам каквито и да е мераци за секс, още са ми в главата игри и лудории , едва ли съм единствена. Имаш шанс и то голям да си намериш такова момиче, каквото търсиш. Успех!
    Не си единствената!
    еlsy

Цитирай Първоначално написано от lia_k
    Разбира се,че има девствени момичета.Аз съм,но съм на 13(почти 14),така че остава и да не съм Е вярно,че повечето момичета на моята възраст вече са направили сефтето,но аз казвам по-малко от 16 не!
    i az sam taka

Град
    варна
    е,все още има нормални момичета които не са станали ку**и на 12...но са рядко срещани..

абе малко са си девствените момичета в днешно време... не ги разбирам тия на по 13,14 дето се почват..аз например съм на 17 и наскоро за първи път го направих с приятеля си който мноого обичам.но разбира се все ще си намериш свясно момиче

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Има, много ясно.Търсете момчета.Късмет!

Re: Девствените момичета

Цитирай Първоначално написано от ludisuvurshen
    Девствени момичета има ли? Или май нямам никакъв шанс да си хвана такова момиче, понеже вече е на изчезване? Тайно се надявам да си хвана девствено момиче, понеже аз съм девствено момче и да ни е за първи път...ама уви...май само аз си вярвам че има нали?

ps: еми тука като чета и виждам че някак си непрекъснато всички мислите за секс, от 12-13 годишни правите секс...а аз на 19 и се запитах аджеба наред ли съм?!??!
    Братле и аз се надявам тайничко като теб... може би трябва да смениш града...поне при мене май т'ва е проблема ХХАхаХА
    УСпех!

Има има! Аз съм почти на 15 и съм девствена.
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Аз и мойта приятелка загубихме невинността си на 18. Мисля че повечето момичета до 18 годишна възраст са девствени дори и някои да се правят на много "отворени" пак са девствени
    Вече се съмва и слънцето изгрява,
    куките пристигат, настава страшна врява.
    Всеки гледа сам да се измъкне,
    купонът ще започне отново щом се мръкне.
    Отново и отново всичко се повтаря,
    със секс и алкохол кръгът ни се затваря!

Re: Девствените момичета

Цитирай Първоначално написано от ludisuvurshen
    Девствени момичета има ли? Или май нямам никакъв шанс да си хвана такова момиче, понеже вече е на изчезване? Тайно се надявам да си хвана девствено момиче, понеже аз съм девствено момче и да ни е за първи път...ама уви...май само аз си вярвам че има нали?

ps: еми тука като чета и виждам че някак си непрекъснато всички мислите за секс, от 12-13 годишни правите секс...а аз на 19 и се запитах аджеба наред ли съм?!??!
    Аз Ама ще те огрее чак след минимум 4 години(ако не и след сватбата)
    Bring me to life...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си