- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как да преодолея този срам?
Незнам дали темата е за тук...затова се предварително се извинявам ! Хора помогнете ми кажете ми как да преодолея този срам....знам че има доста като моите теми и сигурно вече ви е писнало от такива като мен
Аз съм момиче на 13 не съм надуфка и не съм отворка като другите...по свита и стеснителна съм....пък и нося очила което още повече ме кара да не се харесвам и да ме е срам
имала съм 1 гадже само
Имам чувството че останалите се държат странно с мен и може би имат някакво отношение към мен заради външния ми вид ( не съм красавица ) а и заради характера ми ( имам предвид това, че съм по-затоверна). Когато направя нещо което не съм правила до сега което е нещо различно и по-така и се започват едни коменатриии по мой адрес..знам че не трябва да ми пука, но не е приятно
![]()
Не ме заглеждат момчета..смисъл такъв с другите се държат милоо..и сякви такива а с мен само на здравй,здрасти и..абе най-нормални отношения. Много се срамувам от мен и най-вече от външния ми вид и това че съм имала само 1 гадже, момчетата не ме харесват, когато говоря с момче се притеснявам и си забравям думите
...винаги съм била излизшна или поне аз така се чувствам
не казвам че искам да съм К*рва като повечето ! Kaто сме в компания и има момчета...аз все се чувствам отхвърлена...! МОЛЯ БЕЗ НАПАДКИ И ПОДИГРАВАТЕЛНИ КОМЕНТАРИ !!!
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!