Цитирай Първоначално написано от does_it_matter
ах колко ми е познато всичко това което каза...е аз вече нз мисля че ги нямам тези проблеми /няма да ти казвам да си затвориш очите и да не ти пука и че всичко ще се оправи,защото от собствен опит знам,че нищо няма да тръгне като по мед и масло / но знам само че в този шибан и скапан живот трябва да бъдеш малко по-отворен за да се задържиш на повърхността.на мен също не ми харесваше .но няма как-или се вписваш в обществото или то те изхвърля.колкото и гадно да звучи това си е самата истина.не ми харесва това в което съм се превърнала ,нооо нямам друг избор.това е реалността от която специално аз не можах да избягам.всички ме мислят за някаква отворка,но в действителност не съм такъв човек знам колко е гадно и все пак средата определя човека
всъъъъъщност средата не е проблема, проблема е дали държиш на себе си и дали си силен/на достатъчно за да устойш на проблема, ти си имала същата или сходна ситуация и си избрала лесния изход- да отидеш в стадото. та въпросът ми към теб е "защо завличаш и другите след себе си щом на теб ти е гадно като си от другата страна??? някога замисляла ли си се какво щеше да е ако си беше останала кавато си си била преди да станеш това което си в момента???"

едит: does_it_matter ти всъщност момче или момиче си че sе обърках тука?