- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как да преодолея този срам?
Охх, дишай спокойно и не се притеснявай !! Аз пък съм на 14 и съм имала едно гадже..Даже и такоа баш не беше..Ама ми е все тая ! И да имам, и да нямам..света не свършва!
Аз попринцип не съм мн отворена.. И съм пълно куку.. Що? Еми щото се сдухвам за щяло и нещялоВсе нещо ми е накриво и на зле.. И почти никога не се чувствам добре в кожата си. Онзи ден, например, плаках..Заради една фр, която мн ми липсва.Беше ми адски кофти! Викнаха ме навън..Изтрих сълзите, лепнах си една такава фалшива усмивка и излязох.. Смях се, лигавих се. И се случи та останах сама за секунди. И пак се разплаках.. Тфа, което искам да кажа е, че не са малко хората, които си слагат маска пред света.
И обикновено се правя на отворка пред хората. Както каза някой по-горе, нямаме друг избор. А щом не харесваш външния си вид..Оправи го ! Експериментирай с косата си.. слагай по нещичко на лицето, ако трябва и гардероба си смени! Първо се опитай да се накараш да се чувстваш добре в кожата си..После от само себе си ще стане всичко..Ае горе главата и успех ; ]