- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- разбивали ли са ви сърцето
разбивали ли са ви сърцето и ако отг е 'да' преодоляхте ли го
I can't stop myself from loving you <3
естествено...не бих казала че съм го преодоляла напълно но го преглътнах до известна степенвсе пак раните на любовта не винаги убиват но никога не зарастват
![]()
![]()
Никога не можем да устоим на това,което не притежаваме...
Loser,I still love you!!!
Не ме е яд че си тъп,яд ме е че ти личи
Не![]()
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Щом още бие значи не е било истински разбивано.
Мъка, болка, тъга ок ама всичко се преживява с времето и не смятам че е нужно да драматизирам повече от необходимото.
+1Първоначално написано от sexy_baby11
Само любов не може... Само тъга не може... Само радост и щастие не може.... Само омраза не може.... Човека просто няма да е човек, ако не изпитва по малко от всички чувства![]()
Да, разбира се. Няколко пъти при това. Преодолявала съм го, щом в момента не мисля за никое от тях.
Да, няколко пъти ми се случи, но всичко се преодолява с времето.Само времето лекува!
чак разбито мисля 4е не е било .. но имаше период, в който бях мн зле![]()
преодолях го ве4е
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Да,но аз съм положителна личност и го преодолях лесно, останахме си приятели.![]()
![]()
Razbiha mi syrceto mina mn vreme i vse oshte nemoga da go preodoleq zashtoto za 1vi pyt se vlubih istinski...no kato znam kak stoqt neshtata ne obvinqvam momcheto zashtoto i dvamata sme si vinovni...![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Да и още "събирам пърченцата"... но продължавам да съм с него, защото знам че има смисъл да сме заедно![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
em da no toi ne znae6e za moite 4uvstva t.e ne e bilo naro4no sigurno nzno kakto i da e tva e minalo za mene koeto se opitvam da zabravq ne napylno uspe6no no do nqkakva stepen sym uspqla
![]()
мммм да разбива ли са ми го и много време ми отне да го преживеясега съм в същата ситуация и ми е мн кофти и сеге мисля че и времето не помага ама кво да се прави
![]()
![]()
![]()
The fire in my eyes
Will never be enough
For your cold heart.............
Естествено, че да!! Веднъж ми се случи и беше наистина жестока болка..хиляди сълзи изплаках по този човек и...и много скоро осъзнах, че заради него не си е заслужавало и той е просто поредния боклук, който се прави на какъвто не ...!!!![]()
Да. Мина много време от тогава и още не съм го преодоляла.
Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.
Да,но не само един път...дам преглътнах го..леко по леко..!Но днес сурцето ми всеки ден буде разбивано...нз!Писна ми да страдам само аз ...от несподелената любов!![]()
![]()
![]()
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
не,все още :P
razbiva li sa mi go.samo edin 4ovek,koito obi4ah istinski i ne,ne sam go preodolqla...
НеЩаТа Не Се ПрОмЕнЯт,прОсТо ЧоВеК пРоМеНя НаЧиНа Си На мИслЕнЕ.!.
Не мисля. Наранявали са ме, но чак да ми разбият сърцето не. Още не съм обичала някого толкова силно, че раздялата с него да разбие сърцето ми.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Да.Единствения път,когато бях влюбена.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Да,един боклук...Мина се година и половина и още не съм си го залепила.То беше една любов,едно чудо...
Сърцето ми ще бъде дом.Моят си дом...И няма повече да допуска грешки.
ДаЧувствах се ужасно!Но макар и трудно- го преодолях
![]()