- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Като го видях днес напрао от радост.......
и притеснение цялата се усетих как треперя.Краката ми бяха както когато по време на контролно по математика не знаеш и бъкел от задачите и почва да те човърка нещо и краката ти не спират да се клатят леко,мн бързо.Ако се опитах да се стена за да спре,почваше цялото ми тяло да трепери.А и освен това и зъбите ми тракаха.Добре че бях с приятелките си и те говориха с въпросното момче и аз само си седях.Опитах се да се отпусна но неможах.Явно просто нямам опит с момчетата-то си е така,не съм имала приятел-гадже а съм на 15 и сиг е затова.Кажете какво да правя за да се отпусна.Преди като си говорим сичко е на 6,а днес можех да служа като онези машини дето пробиват земята,дето копаят за канали,така треперех.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ХЕЕЕЛП!!
ЕДИТ: НЕ ми е гадже,само приятел когото ОБОЖАВАМ.
и що така трепериш, да не прекали с дозата??
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Как позна,само това ще да е било.И се чудя аааз.Първоначално написано от tuzaro
![]()
И ся-сериозни отговори?Ни искАм дА Ми съ пУдиГравЪти деЕеЕФешън стаайл.
начи аз знам че има някви хапчета, пият ги старите... или алкохол
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ооо вече и старите ли треперят от любовни мъкиМисля,че просто прекалено се изкефих и то мина в треперене.Ок,успокоявам се,дишааам
![]()
ami moje bi si vlubena no ne go osyznava6
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
Ами,влюбена или по-скоро привлечена от държание и външност(добре че умея да правя разлика) съм ама искам да сме си само приятели.Утре като се видим ще видя дали ще треперя или ще ми е по-отпуснато.Стискайте палци.
![]()
П.С. Има си приятелка и затфа няма му намеквам нищо.
Значи такъв подобен проблем съм имала и аз.Но с времето всичко отмина,може би защото се отделих от квартала си и не го виждам толкова.Е..поне се радвай ,че не те е напсувал , защото при мен така стана![]()
xaxxaxa спокойно ве мацка много са впрягаш ... това е само едно момче по дяволитеосвен ако не яде хора няма за кво да са спичаш толкова
![]()
![]()
трябва ти опит...в началото няма да ти е много спокойно,ама после ще се оправиш![]()
someone else...
Определено си влюбена в него![]()
![]()
OnE HeArT...OnE SouL...OnE LoVe... MaNcHeStEr UnItEd.
C. Ronaldo
Дам...Първоначално написано от Ivalinka
А старите пият валериян (баба и дядо това пият)
а може просто да ти е било студено![]()
по темата: мисли си за нещо приятно,което обичаш,на мен това ми помага
,примерно на устния изпит си представях,че главата на един от кумисията е топка шоколатов сладолед![]()
Определено ми помогнахте.Вече гледам по-позитивно на ... краката си.Днес не трепереха...Отпуснах се и си бях аз,такава каквато съм(щура и вечно гледаща за какво да се хили)...Ем,не сме се сваляли,но си беше весело.![]()
радвам се,продължавай все така и не се стряскайПървоначално написано от rocking_time
![]()
Спри да си го слагаш. Най-важно е да не ти пука дали ще се изложип или не. Нали се сещаш, че колкото повече пазиш нещо, толкова повече се чупи (примерно).
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Спокс,случвало ми се еТова са хубави тръпки,изживей си ги,защото няма да ги имаш с всеки :]
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Е,ти си Буда,баце!!!Първоначално написано от rocking_time
Ти напрао постигаш нирвана![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
сгази го с валяк... пробвай си късмета ако не стане с нож в сънната артерия ще те заобича 100%... и по спокойно с тез крака бахти тика ...