.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Като го видях днес напрао от радост.......

и притеснение цялата се усетих как треперя.Краката ми бяха както когато по време на контролно по математика не знаеш и бъкел от задачите и почва да те човърка нещо и краката ти не спират да се клатят леко,мн бързо.Ако се опитах да се стена за да спре,почваше цялото ми тяло да трепери.А и освен това и зъбите ми тракаха.Добре че бях с приятелките си и те говориха с въпросното момче и аз само си седях.Опитах се да се отпусна но неможах.Явно просто нямам опит с момчетата-то си е така,не съм имала приятел-гадже а съм на 15 и сиг е затова.Кажете какво да правя за да се отпусна.Преди като си говорим сичко е на 6,а днес можех да служа като онези машини дето пробиват земята,дето копаят за канали,така треперех. ХЕЕЕЛП!!
    ЕДИТ: НЕ ми е гадже,само приятел когото ОБОЖАВАМ.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    и що така трепериш, да не прекали с дозата??
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    и що така трепериш, да не прекали с дозата??
    Как позна,само това ще да е било.И се чудя аааз.
    И ся-сериозни отговори?Ни искАм дА Ми съ пУдиГравЪти деЕеЕ Фешън стаайл.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    начи аз знам че има някви хапчета, пият ги старите... или алкохол
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Ооо вече и старите ли треперят от любовни мъки Мисля,че просто прекалено се изкефих и то мина в треперене.Ок,успокоявам се,дишааам

Хммм..дали го обожаваш или е нещо повече.Опитай се да се контролираш,опитът ще ти помогне.Все пак това е едно момче,от многото които ще обожаваш ... иии май няма нищо общо контролното ти по математика с любовта,сравнението ти е уникално.

Град
    в СъРцЕтО нА СлЪнЧо
    ami moje bi si vlubena no ne go osyznava6
    Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!

BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!

Ами,влюбена или по-скоро привлечена от държание и външност(добре че умея да правя разлика ) съм ама искам да сме си само приятели.Утре като се видим ще видя дали ще треперя или ще ми е по-отпуснато.Стискайте палци.
    П.С. Има си приятелка и затфа няма му намеквам нищо.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Обожаваш го или си влюбена!Я,пак се замисли.

Значи такъв подобен проблем съм имала и аз.Но с времето всичко отмина,може би защото се отделих от квартала си и не го виждам толкова.Е..поне се радвай ,че не те е напсувал , защото при мен така стана

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    xaxxaxa спокойно ве мацка много са впрягаш ... това е само едно момче по дяволите освен ако не яде хора няма за кво да са спичаш толкова

Град
    In Devil's Castle
    трябва ти опит...в началото няма да ти е много спокойно,ама после ще се оправиш
    someone else...

Град
    bLaGoEvGrAd
    Определено си влюбена в него
    OnE HeArT...OnE SouL...OnE LoVe... MaNcHeStEr UnItEd.

C. Ronaldo

Цитирай Първоначално написано от ^BeBeTyY^
    Определено си влюбена в него
    Мхм...

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Ivalinka
    трябва ти опит...в началото няма да ти е много спокойно,ама после ще се оправиш
    Дам...
    А старите пият валериян (баба и дядо това пият )

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Prosto se opitai da se otpusne6 i vsi4ko 6te se polu4i...Pokaji mu na tova mom4e 4e go haresva6...gledai go nqkak si po taka prikazvai si s nego abe prosto se otpusni i mu namekni 4e go haresva6 ... V edin moment krakata ti 6te sprat da treperqt

а може просто да ти е било студено
    по темата: мисли си за нещо приятно,което обичаш,на мен това ми помага
    ,примерно на устния изпит си представях,че главата на един от кумисията е топка шоколатов сладолед

Определено ми помогнахте.Вече гледам по-позитивно на ... краката си.Днес не трепереха...Отпуснах се и си бях аз,такава каквато съм(щура и вечно гледаща за какво да се хили)...Ем,не сме се сваляли,но си беше весело.

Цитирай Първоначално написано от rocking_time
    Определено ми помогнахте.Вече гледам по-позитивно на ... краката си.Днес не трепереха...Отпуснах се и си бях аз,такава каквато съм(щура и вечно гледаща за какво да се хили)...Ем,не сме се сваляли,но си беше весело.
    радвам се,продължавай все така и не се стряскай

Спри да си го слагаш. Най-важно е да не ти пука дали ще се изложип или не. Нали се сещаш, че колкото повече пазиш нещо, толкова повече се чупи (примерно).
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Спокс,случвало ми се е Това са хубави тръпки,изживей си ги,защото няма да ги имаш с всеки :]
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Като го видях днес напрао от радост.......

Цитирай Първоначално написано от rocking_time
    и притеснение цялата се усетих как треперя.Краката ми бяха както когато по време на контролно по математика не знаеш и бъкел от задачите и почва да те човърка нещо и краката ти не спират да се клатят леко,мн бързо.Ако се опитах да се стена за да спре,почваше цялото ми тяло да трепери.А и освен това и зъбите ми тракаха.Добре че бях с приятелките си и те говориха с въпросното момче и аз само си седях.Опитах се да се отпусна но неможах.Явно просто нямам опит с момчетата-то си е така,не съм имала приятел-гадже а съм на 15 и сиг е затова.Кажете какво да правя за да се отпусна.Преди като си говорим сичко е на 6,а днес можех да служа като онези машини дето пробиват земята,дето копаят за канали,така треперех. ХЕЕЕЛП!!
    ЕДИТ: НЕ ми е гадже,само приятел когото ОБОЖАВАМ.
    Е,ти си Буда,баце!!!
    Ти напрао постигаш нирвана
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

сгази го с валяк... пробвай си късмета ако не стане с нож в сънната артерия ще те заобича 100%... и по спокойно с тез крака бахти тика ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си