- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- момичета ако може съвет...
Ситуацията е следната... Ходех с перфектното за мен момиче, но стана така че след 9 месеца прекарани заедно... нещата тръгнаха с главата на долу. Мн се обичаме даже и сега, но тя незнае какво иска... ту да престана са бъзикам с нея... ту да не я обсипвам с целувки и тем подобни. Добре... промених се, но ето че тя отново е недоволна и иска предишното ми аз, когато бях просто себе си... но ми е трудно и не действам на принципа с каналите... ту такув, ту унакъв... незнам какво да правя. В почивка сме щото съм и "скучен" и вероятно ще скъсаме. Бих желал да разбера как да действам при такава ситуация. Накратко това е историята. Предварително благодаря на съдействието.
Мисля че трябва да си починете малко един от друг. По твоите думи се разбира, че на нея наистина и станало "скучно" от тази връзка пробвайте нещо ново и различно. Остави я малко да си помисли, кой знае пък може и да повървят нещата. Трябва ви разнообразие, ясно се вижда, че от най-малкото нещо създава проблем. И аз бях така и накрая се скарахме и никой не си призна, че още обича другия и така се разделихме категорично, но при теб може да се получи![]()
Peace & Love
http://www.impulse.bg/user/nEnOrMaLnO_lUdA
Искрено са надявам се получи... но понякога човек неможе да се манипулира толкова лесно... но с нея толкова хубави моменти сме преживяли, но да не забравям че най важното е тя да е щастлива. Немога да съм егоист. Но немога и да съм перфектен. Само надеждата ме крепи.
спокойно и аз съм била така в един момент искам да е един в др момент др и така и аз не мога да си го обесняПървоначално написано от turbo_lubo
но не съм искала да се променя аз смао понякога да е романтичен др път да се базика и такива неще![]()
понякога така става когато незнаеш какво следдва
с приятелят мми бяхме скъсали и той се върна при мен но го попитах защо се разделихме (той го искаше де раздялата) а той ми каза че просто се е изплашил защото нещата станаха вече сериозни![]()
Oбичай себе си за да те обичат и другите и по добре да те мразят такъв какъвто си отколото да те обичат такъв какъвто не си.... хората не се променят от ден за два не дей да лъжеш себе си...
рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..
Първоначално написано от Diva4e
Ммм съмнява ме като четвърт Плевен и тича след дупето и се аз трябва да се разправям. Но ако найстина ме обича ще го докаже. Защото обичта не се изпарява... това е само с лъжите. Ще си стискам палци да обмисли ситуацията в която е тя, да усети какво е когато вижда най-дългата си връзка да се разваля зарад капризи...
prosto ste si omryznali edin na drug ili po to4no ti si i omryznal i tq neznae kakvo iska
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
хх несме малкиПървоначално написано от cherinka
предполагам секса е в нормата... и е винаги с желание... проблема е в отношенията извън леглото
![]()
Не се филмирай толко.
Забавлявай се!!
Първоначално написано от coteto
Ами и така да е... немога да спра мисля за нея. Тя ми е в главата повечето пъти... да не кажа, че като се прибера си мисля с какво да я зарадвамможе би просто такъв е периода през който тя минава с цел обогатяване на житейски опит... Да не драматизирам много. Мога да кажа майната му, но после винаги ще съжелявам като в евтина испанска сапунка тип Zoro... съветите които получих досега само ме объркаха малко... но все пак ще направя всичко по силите си да поправя тези дупки... защото момичето найстина си заслужава.
SLED KATO E VE4E 9 MESECA SAS TEB PREDPOLAGAM 4E E VLUBENA V TEB.A ZA TVOITE 4UVSTVA NQMA I SAMNENIE.MI POGOVORI SI SAS NEQ.KAJI I 4E TOVA TE PRITESNQVA I 4E PROSTO ISKA6 DA I UGODI6 PO TOQ NA4IN.AKO VE4E SI GO NAPRAVIL SI STANI PROSTO SA6TIQ KKAVTO SI SI.ISTINSKIQ.VSE PAK TQS E E VLUBILA VAV NEGO A NE VAV PREPRAVKATA NA SAMIQ TEB.A DOKOLKOTO DO BAZICITE :) NE SE PRITESNQVAI.PROSTO KOGATO SE 6EGUVA6 I GO KAZVAI ZA DA NE SE PRITESNQBVA 4E SA ISTOINA ;) TOVA E MOQ SAVET USPEH
Гадно е тва...
Явно си и омръзнал,
те на тая възраст са така.![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Първоначално написано от mimssssssss
Много се надявам да си права... Тя не иска да се виждаме... иска да ме "забрави". Изтрила е всички наши снимки... сигурно и телефона ми е изтрила... днеска я изнервих защото я попитах дали ме обича... тя се изнерви и каза да я оставя намира ,и че не ме обича. Става все по сложноОпитвам се да се променя в този който бях преди, но тогава беше различно... бях мъжка курва, а тя ме промени в нещо по-добро. Не мога да погледна друго момиче освен нея. Просто станах коренно различен човек. Страх ме е да не стана пак разбивач на сърца... а в същото време много я обичам и съм си дал сърцето за нея...
za edna vrazka sa nujni dvama gre6kata ne mislq 4e e samo v teb i tq si ima nqkakvi nedostataci mislq 4e trqbva da vlojite usiliq i DVAMATA ne samo ti! opitvaite novi ne6ta! a tova 4e si se promenil ozna4ava 4e adski mnogo q obi4a6, no ako i tq ima tolkova silni 4ivstva 6te obi4a samiqt teb a ne tozi na koito se pravi6 za da bade tq dovolnaa ako na neq ne i ponasqi karai ne e parvata ne e poslednata jalko za teb 4e si vlagal tolkova 4uvstva tolkova dalgo
no znai 4e vremeto lekuva vsi4ko
Uspeh
![]()
Не е нещастно момичето,загубило любовта на един глупак,нещастен е глупакът изгубил последния си шанс да стане човек
Според мен се нуждаете и двамата от почивка.. така като сте разделени един от друг за известно време сами ще разберете какво Ви липства..
Facebook : Даяна Денкова
ami tq sigorno e 93 94 nabormn kaprizna e stanala no vij moje da se darji taka za6toto e namerila drygo mom4e i se 4ydi kak da skasate az taka napraih posledniq pak namerih si mn qko mom4e no staroto gadje neznam kak da go skasam 6toto mn me obi4a i vse tarsih povod i nakra si namerih i sega ne si govorim sardi mi se
Еми незнае кво иска..тва е просто..
Според мен не се виждайте известно време и нека тя размисли какво иска.
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
iz4akai da vidi6 kakvo 6e t ikaje i sled tva si pogovori s neq otkrovenno..uspeh!!
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
В крайна сметка мерси, че отделяте време за някой непознат като мен с такива проблеми. И мисля да я оставя найстина да видя какво ще прави... няма да и се бъркам в живота ако и долипсвам знае винаги къде да ме намери... мерси отново на сички за съветите![]()
Уж,те обича,заедно сте 9 месеца,а си и омръзнал.Нещо не се връзва.И не се опитвай да и угодиш!На вечно недоволен човек,не можеш де угодиш,дори и да и дадеш всичко,което иска.
Отиди при нея и и кажи,че не искаш да свършите така.Дай и време да си помисли какво иска и...чакай.
айдестискам палци
![]()
нали знаеш,че момичетата никога не знаят какво искат....и много бързо си променят отношението за нещо
someone else...