Цитирай Първоначално написано от coteto
Цитирай Първоначално написано от turbo_lubo
Ситуацията е следната... Ходех с перфектното за мен момиче, но стана така че след 9 месеца прекарани заедно... нещата тръгнаха с главата на долу. Мн се обичаме даже и сега, но тя незнае какво иска... ту да престана са бъзикам с нея... ту да не я обсипвам с целувки и тем подобни. Добре... промених се, но ето че тя отново е недоволна и иска предишното ми аз, когато бях просто себе си... но ми е трудно и не действам на принципа с каналите... ту такув, ту унакъв... незнам какво да правя. В почивка сме щото съм и "скучен" и вероятно ще скъсаме. Бих желал да разбера как да действам при такава ситуация. Накратко това е историята. Предварително благодаря на съдействието.
спокойно и аз съм била така в един момент искам да е един в др момент др и така и аз не мога да си го обесня
но не съм искала да се променя аз смао понякога да е романтичен др път да се базика и такива неще
понякога така става когато незнаеш какво следдва
с приятелят мми бяхме скъсали и той се върна при мен но го попитах защо се разделихме (той го искаше де раздялата) а той ми каза че просто се е изплашил защото нещата станаха вече сериозни

Ами и така да е... немога да спра мисля за нея. Тя ми е в главата повечето пъти... да не кажа, че като се прибера си мисля с какво да я зарадвам може би просто такъв е периода през който тя минава с цел обогатяване на житейски опит... Да не драматизирам много. Мога да кажа майната му, но после винаги ще съжелявам като в евтина испанска сапунка тип Zoro... съветите които получих досега само ме объркаха малко... но все пак ще направя всичко по силите си да поправя тези дупки... защото момичето найстина си заслужава.