Първоначално написано от
turbo_lubo
Ситуацията е следната... Ходех с перфектното за мен момиче, но стана така че след 9 месеца прекарани заедно... нещата тръгнаха с главата на долу. Мн се обичаме даже и сега, но тя незнае какво иска... ту да престана са бъзикам с нея... ту да не я обсипвам с целувки и тем подобни. Добре... промених се, но ето че тя отново е недоволна и иска предишното ми аз, когато бях просто себе си... но ми е трудно и не действам на принципа с каналите... ту такув, ту унакъв... незнам какво да правя. В почивка сме щото съм и "скучен" и вероятно ще скъсаме. Бих желал да разбера как да действам при такава ситуация. Накратко това е историята. Предварително благодаря на съдействието.
спокойно и аз съм била така в един момент искам да е един в др момент др и така и аз не мога да си го обесня
но не съм искала да се променя аз смао понякога да е романтичен др път да се базика и такива неще
понякога така става когато незнаеш какво следдва
с приятелят мми бяхме скъсали и той се върна при мен но го попитах защо се разделихме (той го искаше де раздялата) а той ми каза че просто се е изплашил защото нещата станаха вече сериозни