- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Едно въпросче към момичетата
momi4eta vas barka vi li ako nqkoe mom4e ima kosmi po tqloto i krakata ili iskate da e lasnat otvsqkade i da nqma nito edin kosam po tqloto si ?
мъж без косми е като жена с косми -- отвратително е
то къф мъж е ако нема косми по краката и ръцете и по коремчето ...
айде са на интимните части е добре да няма ама се пак![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
+1Първоначално написано от пLiнцесkъ
Step by step, heart to heart, left right left
We all fall down like toy soldiers
Bit by bit, torn apart, we never win
But the battle wages on for toy soldiers
На мен ми е все едно,но все пак предпочитам момчета без бради и мустаци. За другите части на тялото всичко е ОК.![]()
Според мен е отвратително космасалци да са навсякъде ..Бляя...![]()
Aми, искам да няма косми на оная работа, на лицето (да няма брада и мустаци)... останалото не ми пречи...![]()
Първоначално написано от пLiнцесkъ
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
аз пак ше кажа мноо харесвам брадясали![]()
не обичам ако един мъж си бръсне краката или си скубе веждите , или някви ей такиа дреболийки дето са предназначени за жените , по тая логика по добре да съм лесбийка
е са половите органи ако са чистички е по-добре
![]()
![]()
![]()
A word about my weakness ... i`m totally addicted to bass!...
аз лично предпочитам без косми... мое мнение![]()
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
Аз предпочитам само да няма брада,мустаци и подмишниците,на други места нямам против![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
аз предпочитам без косми.е не без хич са да тръгнат се пренасат и по ръцете и по корема и некви такива ,но харесвам момчета с избръснати пръстци и мишници.а има и момчета който просто не се нуждаят защото са им редки и къси косъмчетата...
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
И аз така,но все пак да не е с бръснати ръце,крака и оскубани вежди!Първоначално написано от dirtyyy
Българският мъж е космат :P А щом е мъж трябва да има косми не да е по-гладък от теб че чак да ти стане кофти![]()
![]()
![]()
Добре е и да няма и по гърба и гърдите. Най-вече по гърба ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да няма. Отвратително е. И по задника да има е отвратително. Абе общо взето да няма на нестандартни места и окосмяването да е в рамките на нормалното. Не обичам оскубани и епилирани повече от мен мъже, ама и Йети не обичам.Първоначално написано от _Kristin_
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
МИ все ми е едно не ми пречи да няма никъде даже е сладко но и да имаа пак не ми пречи но не в някви количества ...... максимум
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
За мен трябва да е обръснат поне на интимните части и подмищниците,защото е много гнусно според мен да има по тези места косми,особенно да изкачат от подмишниците.
+1Първоначално написано от Bellatrix
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Не ми пречи окосмяването.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
аз не харесвам маймуни,пък някое друго косъмче не е чак толкова лошо...нали все пак трябва да се усеща разлика между момчета и момичета![]()
someone else...
Предпочитам косамти (ама не до такава степен,че да се изгубя някаде в джунглата) пред "лъснати" . Някак си по-мъжествено ми изглежда и по-възбуждащо.![]()
[![]()
Relight My Fire, Your Love Is My Only Desire... Relight My Fire,Cuz I Need Your LoVe!!!!!!
za rucete i krakata ne mi puka ;d
no mrazq mom4eta s bradi, kosmqsali podmi6nici ili kosmi v u6iteee eaL![]()
p.p. intimnite 4asti zaduljitelno obeskosmeni (spored men) ;]
;] Hakuna Matata kopeleta xD
точно пък като няма и 1 косъм е ебаси ужаса![]()
за ко ми е някъв такъд лъскав, да ме е страх да не го счупя ...
ммммм![]()