- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов към музиката
Сърцето ми бие ускорено .. Никога преди това не бях усещала толкова силно музиката .. Аз наистина ги обичам. Те живеят в сърцето ми и никога няма да го напуснат. Любовта ми към любимата група е истинска и безкористна. Песните им .. в тях съм аз .. те са в мен .. Обичам ги! Който е чел мненията ми знаеза кого говоря.. Понякога може би се натрапвам с това .. но аз наистина ги чувствам .. Радвам се,че съм открила своята музика - тази,която ме описва като характер,тази без която не мога .. Просто исках да споделя с вас. Всеки път,когато гледам клипове за групата,усещам радостта,че ги има! Насълзявам се от щастие .. Не,не мога да ви опиша как са навлезли в съзнанието ми ..
Изпитвате ли същото? Обичате ли музиката,която слушате? .. защото "обич" и "любов" са силни думи и аз мога да кажа,че ги изпитвам. Не е като чувствата към любимия,по-различно е,но пак е любов .. Затова и пуснах темата тук.
Споделе дали чувствате същото към някой изпълнител или група.![]()
не съм ти чела писанията,относно заглавието-музиката е моята страстна,непрестанна,истис ка,сетивна любов![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Разясни ..Първоначално написано от DYNAMIC
Мързи ме да чета затова ще изразя своето мнение. Като няма гаджета..поне обичам музиката която правя и слушам.. и поне тя ме обича![]()
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
ми потапям се в песните напълно,забравям реалността за малко..музиката ми е единствената любов от 1 поглед.А относно банди,слушам най-вече Рок (старата школа),разбира се и някой от новите лиготии (поп,денс) и от време на време хип хоп..ако сме на 4-5 водки и с гюбеци разпускаме с компанията,зависи от настроението![]()
същото и при мене..старата школа рок,блус,реге,чат-пат еминемПървоначално написано от DYNAMIC
![]()
BobMarleyForever
само така павка..то цаката е да са наслаждаваш и на сериозната и на несериозната музика,зависи от хора,място,пиенеПървоначално написано от pavkata91
и ниво на сдух и емоции
![]()
Блаа..нема такива работи..както ти казах..няма ли гаджета,музиката ме обича..същевременно и аз нея..божии дар е музиката. Така го възприемам![]()
BobMarleyForever
svetut e LP!!!!!!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
obi4am po s16tiq na4in GD... {Green Day...} zn akvo e ...![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
спокойно като станете на 13 ше откриете следващите уанабита и ше харесате и тях
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Първоначално написано от KillSwitchEngage
Жоро ти поне четеш!Аз само като видях каЛинкин парк щях да повърна.Ми не праат хубава музика имат само 1-2 яки песни и тва е!Нищо лично.
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Какви са тея малоумни изказвания?! Светът бил ЛП?! Да еба педалите пък дето са ЛП. Ти си ги слушай, но не прави подобни изцепки... Света е много повече от ЛП, Грийн Дей, Преслава, Кристина Агилера, Скорпиънс и т.н.Първоначално написано от purple__love
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Любов към музиката - да. Определено я изпитвам. Но не мисля, че съществува любов към дадена група.. Говорим за стойностна музика като цяло, а дори не съм на мнението, че Линкин Парк са добри музиканти. Истинската музика не се състои във вокал и инструментали.
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Точно.Първоначално написано от sasha_90
Сигурна съм,че във форума съм най-големия фен на Linkin Park,защото те влияят много на съзнанието ми и са част от моя живота и то не малка..
Въпросът ми не беше дали ги харесвате,а дали чувствате нещо такова към любимата ви група/изпълнител? .. защото при мен е много истинско и вече получавам обриви от всички лигави lpfen4incaAa,които се мислят за метАли .. Да ви е*а в кирливите лапета .. Както и да е ..
6to puk da e tupo izkazvane....koi kazva 4e slu6am samo LP...ili puk 4e slu6am maloumna 4alga?za men svetut moje da e LP...moje da me vduhnovqvat...moje vsi4ko...ti si pazi mnenieto ti za men...za sebe si...az se izkazvam kakvo obicham....obojavam i kristina agilera...i vabo6te moga da tvurdq 4e mnogo pove4e razbiram ot muzika...vse pak sum muzikantka...taka 4e za men sveta e muzika...v dadeniq slu4ai prosto se izkefih na temata za LP...tva 4e ti gi misli6 za pedali i 4e ne haresva6 muzikata im si e li4no tvoi problem!Първоначално написано от HONDA
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Ти познаваш ли музикантите в Killswitch Engage? Ходил ли си им на всичките концерти? Откъде знаеш,че не правят комерсиална музика? Бил си заедно с тях,докато са я създавали ли?Първоначално написано от KillSwitchEngage
Изказването ти е извънредно просташко. Колко пъти спомена красивите думи "лайно","лайна" и етц.? Освен това винаги ми прави впечатление,когато някой с високо самочувствие напише "метАл" .. Хахахахахах .. колкото до Linkin Park - те никога не са били метъл група. И да. Влияят ми много силно. Искаш пак да повтарям думите си ли? Мога да ти напиша цял роман на тема "Защо харесвам LP?" с обяснения за това какво чувствам,докато ги слушам,да ти кажа случки от живота ми,които свързвам с песните,да ти подчертая кои части от текстовете ме карат да се просълзя,да се замисля,да се ядосам и т.н. Само кажи. Имам времето.
Радвам се,че намерих музиката,която изцяло ми изпълва душата,радвам се,че открих групата,но не нося вина,затова,че тя е толкова известна и нашумяла сред най-новата федерация от метАлчета .. хъх ..
Светът не е Linkin Park,no моят свят до голяма степен са те,защото всичко изпято е приживяно от мен. Знам,че се оливам,когато говоря за групата,но ти колкото и да харесваш KE надали се чувстваш като мен - стоейки на терасата,гледайки към звездите,мислейки за живота .. да се усмихваш само при мисълта,че някой ден ще ги видиш на живо и фактически тази мисъл да ти дава сили за живот,когато си пречупен .. Е,не! Спирам вече ..
Замисли се над това,което ти казах и сам си прецени дали ги слушам, за да се правя на ъндърграунд метАлка,защото докато лиглите пишат примерно "Linkin Park - Pushing me away",аз пиша "Linkin Park - Pushing me away ... "- многоточие,което изразява замисъл. Аз не избухвам,докато ги слушам. Напротив - аз се сдухвам,вниквайки в текста.
Много добре знаех,че с тази тема ще последват мнения като твоето,но аз съм разкрит човек,който много споделя и си пати,за което (не говоря за случая с "Любов към музиката") и тогава просто пак ме избиха тези мисли и направих темата. Исках да видя от другите фенове на които и да било групи един вид обяснението и причините да ги слушат. Аз уважавам такива хора. Затова примерно kriska__ от форума ми стана симпатична с нейната отдаденост към Bon Jovi .. и не само тя.
Така .. да очаквам ли от теб оняснението ти защо слушаш KE или ще продължиш за се заяждаш с мен?![]()
Kamelot, Disturbed, Iron Maiden, Manowar, Staind, Godsmack, Soil, Within Temptation - Love, Respect, Way of life
"Музиката това съм аз",беше казал някой..По цял ден пея и слушам музика.Музиката е моя живот.Като някой ме описва и веднага ме свързва с музиката...хаха Това,че имам талант и мога да пея ме прави адски щастлива.Безценен дар е тя за мен.
![]()
По същия начин съм с хип хоп-а ( и нямам впредвид 50 cent, Lil Wayne i Akon тва не е хип хоп за мене ) Аз съм влюбена в underground-a & old skool hip hop ( от 1983 до 1998 ) !!! Ако не бяше това нямаше да съм същата тая музика ми въздейства мноо добре и ме кара да осъзнавам кви ли не неща !!! Хип хоп-а ми е в кръвта разбирам го, усещам го , изживяла съм го!! Това е нещо което не може да се опише с думи
!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
A word about my weakness ... i`m totally addicted to bass!...
Ехх .. едно време и аз слушах само рапец ..Първоначално написано от spontaneous
![]()
да ви имам извисените музикални души .. тука все се критикуват кой к'ъв е: я хипар, пънкар, рапер, наци, метъл .. МУЗИКАТА Е ЧУВСТВО!!
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
Първоначално написано от LINKNOT
ХОПА Е ПОВЕЧЕ ОТ СТОКА - ТЕЖЪК КАТО ПАНЕЛИТЕ НА БЛОКА ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
Първоначално написано от Stamera
![]()