- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какви обувки
Какви обувки обичате да носите ? С какво Ви е по-удобно да ходите ... и изобщо какви носите ....
обувки с токчета ? ... или без
ботуши с токчета ? ... или без
маратонки
кецове
и т.н.
:P :P :P :P
Аз лично съм скарана с токчетатаиии нося лятото чехли или обувчици без токчее .... аа иначе зима , есен , пролет ... нося маратонки най-вече
![]()
![]()
![]()
та Вие сте ... :P
Make Some Noise ... ;]]]
хм...от си4ки видове обувки най си падам по тия дето са тип пантофки, ниси4ките
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Обувки нося на токчета, но не много високи - 4-5 сантиметра.
Ботуши - задължително ниски.
Нося също така и тип пантофка, чехлички, джапанки...![]()
Кецове, маратонки и всякакви спортни не мога да търпя... Имам чувство че се запарвам и това е...![]()
Токчета не нося, щот попринцип все ходя по някви стръмни места или вървя суупер бързо, та не искам да рискувам да се претрепя някъде. :Д Нося ниски обувки - чехли, пантофки и разни сандалки през лятото, кецове през всички сезони () и ботуши някви през зимата. (: Ква съм скучна,а? :Д
a sy6to i 4ehlite s prystПървоначално написано от sladur4etyYy
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
Аз нося само кецове.Да си призная малко съм вманиачена.Имам над 10 чифта-Adidas,Nike,Etnies,DC,Vans,Lakai,DVS,Fallen,Circa, Gallaz,Globe.
Всичките си пари само за това давам.Наще са вдигнали ръце от мен вече![]()
I was hypnotised
By your fairy eyes
Like a tiger in the dark
You were hungry from the start...
маратонки и пантофки.през лятото сандалки и чехли (без ток)
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Токчета :]
nosq vsqkakvi obuvki obicham raznoobrazieto s tokcheta,bez tokcheta,kecove,maratonki,pantofki.....vsqkakvi![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Нося всякакви обувки от маратонки до токчета![]()
Суетата.Моят любим грях.
Само?Първоначално написано от sladku_bebzi
По темата-нося маратонки,лятото чехли-ниски,а през зимата ниски ботуши.
мии кецове, лятото сандали, зима само при сняг ми се налага да сложа и ботуши...което не ми е мн приятно щото не ги обичам много![]()
Tell me baby when I hurt you
Do you keep it all inside
Do you tell me all's forgiven
And just hide behind your pride
Токчета както и всякакви от този тип http://www.hattyandmoo.com/images/ne...tta_black1.jpg
Маратонки или кецове не съм обувала от близо 3 години.
Зимата нося ниски ботуши но имам и един чифт с токчета които обувам за по-специални случаи.
Както си ходя с кецове така и на 10-сантиметров ток мога да се кача.
Нося през лятотто сандалки, чехли, пантофки... през зимата предпочитам ниските ботуши...щото на тоя лед да взема да се претрепя някъде хъъх кофти
Нося всякакви видове обувки,само без тези на токчета...Нз и аз защо...![]()
Зависи къде се намирам...ако съм на нещо като сватба няма да тръгна с маратонки,я![]()
иначе нося всякакви обувки,със и без токчета...но стига токчетата да не са мн високи![]()
+1Първоначално написано от g1rl4eto_
![]()
"Човек не обича истински, ако не обича вечно."
Еврипид
ВсичкоЛятото с чехли с малко висока платформа ...Есента с кецове ,пролетта също , а миналата зима бях с калбойски ботуши с ток
![]()
![]()
Лятото ходя и с токчета,но нося и ниски чехли.
Маратонки имам,ама само на фитнес ходя с тях.
И аз обичам тези тип "пантофки" - с тях най-много ходя.
А ботушите ми са ниски.Кецове - нямам и е много рядко да ми хареса момиче с кецове...
Попринцип кецовете са ми по-удобни,както и маратонките.Ако се налови обувам и токчета,но не толкова често.Иначе за през зимата..Само един път излязох със ботушки с токчета...паднах..и от тогава
Не обувам такива.(това даже бе миналата година,а сега..нз.)
Едит: Вие какви ботушки смятате да си взимате,горе долу?![]()