.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51

Hybrid View

Град
    гр. Пловдив
    Грешен раздел.
    The Nuts!

Вярно си е.. Всички (хайде не всички,но много хора) са така .. Какво е това поколениее аз направо в ужас се виждам,всички за това мислят бе.. То както се казва един свестен няма да може да си намери приятел..АА ма хаа

da.. vsi4ki govorqt za seks.. hormonite qko sa gi hvanali.Ima svqstni mom4eta,no sa mnogo malko i trudnos e namirat,no uspeh dano namerish nqkoi s koito da imash neshto istinsko

Аз за секс не мисля така,че бегайте с тея глупости.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Не бях влизал отдавна в раздел секс.Сега попаднах на една тема и мога да кажа едно:"Каквото повикало такова се обадило".

Град
    Русе
    Insane Mc. Looney Аз го писах.Напърва страница е поста Много вярни хора има.Но много грешници има. Цяла бъглария..е обгърната от тази...тази чума..отрова няма как да го нарека. То вече като момчетата и момичетата ги е страх от сериозни връзки и са некфи путки че щяло да ги боли като скъсат..за тфа става така. Мене като са ме късали..хуу..щом искаш тъй. Променете сее..после ще ви е тегаво на вас..
    BobMarleyForever

Ъъъ как се караше тфа чудо?
    Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..

Голям фен
    Ами чисто и просто нормално е повечето 17-годишни момчета да мислят мнооого за секс (това дали го практикуват редовно е друга работа )Иначе с годините особено над 30 и нещо желанието за секс започва малко по малко да намалява(все едно никой не го знае това ама). А относно намеците- наистина може несъзнателно да си ги предизвикала или пък да са чисто и просто шега. То желанието за секс у мъжете (пък и у жените ест) винаги го е имало (ако си чела Бел Ами и много други виждаш с какво са се занимавали общо взето). Просто сега всичко е по-показно. А да бяха само тези намеци, погледни навсякъде тонове простотия, пошлост, кич, лицемерие, душевна простота, неграмотност, злоба и тн. Няма какво да направиш освен да приемеш всичко каквото е и да помниш, че( както писах наскоро) от време на време тук-там все още се срещат стойносни хора...
    Don't worry, be happy!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от pavkata91
    Insane Mc. Looney Аз го писах.Напърва страница е поста Много вярни хора има.Но много грешници има. Цяла бъглария..е обгърната от тази...тази чума..отрова няма как да го нарека. То вече като момчетата и момичетата ги е страх от сериозни връзки и са некфи путки че щяло да ги боли като скъсат..за тфа става така. Мене като са ме късали..хуу..щом искаш тъй. Променете сее..после ще ви е тегаво на вас..
    То да беше само България, добре щеше да е...
    Don't worry, be happy!

Град
    Dreamland Varna

Re: Секс, секс, всичко живо за секс говори!

Цитирай Първоначално написано от cherinka

"Глей са кво стаа, ше ме наебеш, после като ме видиш ще получа едно миризливо здравей, кво стаа, яки цици, и кво !? аз пак с кур в уста!?" Вика "Не ве, как ве!? После пак ше се чукаме". ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЙ! Деба плейбоя.
    Офф да беееееее ! Мамка им!
    Много са нагли и на мен са ми го казвали това! Аз му викам "Ае аз не съм за 1 път не се занимавай" А той ми изтърси "Еми спокойно, то няма да е само за 1 път!"

Кво спокойно бе! УЖАС!

И аз наскоро само на такива попадам, а ако намеря някое момче, което да не е чак толкоз нагъл курвар се оказва или прекалено смотан и скучен, или пък пълна лепка!
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    abe naistina to i s men taka abe mom4eta,kvo y4akva6
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Еми по темата,глей ся...
    как да ти го обясня...не знам...
    може би какво ли...
    Искаш ли секс с Бай Тоя
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Аз преди време като си пусках "смешните" теми баш ти черинке ми се подиграваше Има един лаф "всичко се връща" ! Не съм от хората който ще се зарадват на това но както и да е .... Ти си на 17 и вероятно се водиш с хора на твоята възраст, какво очакваш ? Любов ? Хъх при толкова много "ебчи" "женкари" и т.н ще трябва доста да потърсиш за да намериш нещо свястно ..... А пък и 2 седмици момчето се е държало с тебе добре, ми да кажеш да си девствена ок да чакаш години или там колкото искаш .... Но при положение че той се държи перфектно както и ти така и той си има нужди .... Но както и да е минало заминало По добре се опитай да спреш да търсиш и точно когато най не очакваш ще почука любовта на вратата ти както казват хората (аз лично не вярвам ) ! Намери си някой от "старата школа" нещо 19-20 годишно което да не мисли само за секс .... Не може покрай теб толкова много момчета да няма все 1 свестен .... Все някъде там има едно момченце което те чака, но което не подозираш .... Успех и дано намериш нещо свястно ! Ако ли не отдай се известно време на секса колкото да не "скучаеш" де да знам ... и аз търся тази "любов" но все на дебилни създания попадам
    De-Phazz - Anchorless

Повече от фен Аватара на mishmula
    Град
    В кошмарите
    То кавалерите умряха с динозаврите :P :P :P Така,че рядко могат да се намерят такива "индивиди", нищо че на повечето ни се искат точно такива
    Направи добро- яж л***о !

мдаааааааа..с моите скромни 15 ко моа кажа..нооо мн са ми ги говорили такива..колко съм слууушала..ей тоя ся големия (дето ви разпраях последно)ми е казвал 4е даже преди да трагне с някоя парво правели секс..разбрах 4е с него само за малка зарибявка става ама сериозна раута-беги са от тука бръщолевил ми е 4е как в 1 връзка секса сплутявал и още повече се влюбвате и бла-бла..донякаде знам кво е..вапреки въззрастта ми са ми говорили мнооого таквиз за тва..ама не съм няква лесна ку4ка като връстничките ми :P знам си мястото ,а за тея-заеби ги и си гледай флирта.ако ли не иска6 тва-4акай мила

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    Аз преди време като си пусках "смешните" теми баш ти черинке ми се подиграваше Има един лаф "всичко се връща" ! Не съм от хората който ще се зарадват на това но както и да е .... Ти си на 17 и вероятно се водиш с хора на твоята възраст, какво очакваш ? Любов ? Хъх при толкова много "ебчи" "женкари" и т.н ще трябва доста да потърсиш за да намериш нещо свястно ..... А пък и 2 седмици момчето се е държало с тебе добре, ми да кажеш да си девствена ок да чакаш години или там колкото искаш .... Но при положение че той се държи перфектно както и ти така и той си има нужди .... Но както и да е минало заминало По добре се опитай да спреш да търсиш и точно когато най не очакваш ще почука любовта на вратата ти както казват хората (аз лично не вярвам ) ! Намери си някой от "старата школа" нещо 19-20 годишно което да не мисли само за секс .... Не може покрай теб толкова много момчета да няма все 1 свестен .... Все някъде там има едно момченце което те чака, но което не подозираш .... Успех и дано намериш нещо свястно ! Ако ли не отдай се известно време на секса колкото да не "скучаеш" де да знам ... и аз търся тази "любов" но все на дебилни създания попадам
    Ти си втория човек, който пише в темата ми, че съм излизала със 17 годишни пикльовци. Не отговорих на първия пост, ама на тебе ще отговоря.
    Извинявай, някъде да съм споменала кой на колко години е? Освен аз!?
    -Не.
    Ок.
    Приеми, че всичко е 20+

От тоя ми пост, въобще някой ако го прочете, 100% ще тръгнете с обесненията, че били батковци и търсели нещо малко за ебан, понеже нямало някоя на тяхната възраст да им ебе майката Това няма да е правилно.
    Казах ви, аз с нищо не провокирам хората, абсолютно нищо! Просто такова детенце като мен не може и да се предположи колко сексуален чар притежава в себе си. По нищо не ми личи.
    Просто проблема при тях е, че това е техния начин на живот - "Пиене с мацки до зори и приятели добри" и това няма да се промени. Нито от мен, нито от някоя 'какичка', от никой.
    "НАЧИН НА ЖИВОТ" добре го запомнете, така както вие трудно ще промените своя начин на живот в момента, така и те. До няква степен ги разбирам защо са избрали да са такива. Както единия каза "Парите въртят света. НА мен друго не ми трябва, защото с пари мога да си купя всичко. ДОРИ И ТЕБ".
    Всякви хора ги има..
    Явно избранникът ми на сърцето няма да го търся сред тях
    Благодаря за вниманието

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Цитирай Първоначално написано от Мушмула
    То кавалерите умряха с динозаврите :P :P :P Така,че рядко могат да се намерят такива "индивиди", нищо че на повечето ни се искат точно такива
    Кавалери???
    Ама ти искаш ли кавалер???
    Или ще пишеш тема "защо харесвам
    лоши момчета дрън-дрън " скоро.
    Айде бягай оттука,
    всички пишете едно и също...
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Повече от фен Аватара на mishmula
    Град
    В кошмарите
    Цитирай Първоначално написано от Bai Toq
    Цитирай Първоначално написано от Мушмула
    Кавалери???
    Ама ти искаш ли кавалер???
    Или ще пишеш тема "защо харесвам
    лоши момчета дрън-дрън " скоро.
    Айде бягай оттука,
    всички пишете едно и също...
    хаха не се притеснявай -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=194820
    Кво да направа, че не ми харесват простаците
    Направи добро- яж л***о !

Е не,не,не.Тая тема се превърна в пълно оплюване на момчета.Едните били ебачи,другите курвари,третите скучни,четвъртите лепки.Е айде стига сега.И ние си имаме недостатъци както и вие.И мен понякога ме е срам че съм от един и същи пол с някой,ама вие вярно си го изкарахте на оплюване.Такива неподготвени изказвания от тоя род понякога ме карат да се замислям дали ебачите нямат право.Понякога...

А cherinka като съм прочел някоя и друга твоя тема и осбено тази в раздел Секс мога да ти изброя най-малко три предполагаеми причини без да те познавам дори,защо"ебачите" ти се лепят като мухи на мед и защо виждат толкова сексуален чар в теб.Ти ги причличаш,та било то и несъзнателно. Ако държиш ще изброявам.

Град
    гр. Пловдив
    Добрем, давай.
    Направи ми един психоанализ.

да е всички момчета са станали някви раэгонени само эа секс мислят пффффф и на мен много ми писна от такива "отворковци "!!!!!!!!!
    www.nagradite.net/divdiv molq vi davaite mi to4ki! :P
    Azzzzz!

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Само искам да Ви запитам ? Кога Вие момичета опитахте всичките момчета на света за да си извадите такава поука, че "ВСИЧКИТЕ БИЛИ ЕБАЧИ ОТВОРЕНЯЦИ" и т.н ????? Ма вместо да се биете по главите и да се обяснявате колко много момчета били глупаци хванете сменете малко хората с които общувате ... Щом всичките са такива значи нищо няма да загубите ако ги зарежете Сменете средата и може да намерите малка промяна Успех
    De-Phazz - Anchorless

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Добрем, давай.
    Направи ми един психоанализ.
    Чак психоанализ не мога да ти направя,защото не те познавам,реших вече да избягвам мнения за хора,който не познавам.Не се задържам и много във форума,но ще се опитам да извадя първите три неща,който най много ми бият на очи..Още отсега да знаеш нищо нямам против теб.

1.В раздел секс ти каза че си лъгана и не можеш да повярваш на момчетата вече,сега било твой ред и сега след като правиш секс с едно момче изстиваш към него.Не цитирам дусловно.
    Не знам как е в Пловдив,но в моя малък град ако някое момиче направи този номер и се разбере,а то несъмнено ще се разбере тук,няма как,момчетата ще решат че няма смисъл да се мъчат и на края ще се почнат да се пробват ебачите с тяхната водеща мисъл "Чукаш и бегаш".
    2.Ти каза че двама твои познати са влезнали в тоалетната при теб.Е какво е това нещо как така ще влизат те в тоалентната.Заключваш или затискаш с крак пък нека си тропат.
    3.Гледам че понякога във форума пишеш по-маааалко по различен начин.Може и да е на бъзик,но ако го правиш сред тези хора,с който съжителстваш...аз както казах не съм от ебачите,но докато учех,когато така ми говореше някое момиче и се опитваше даже да ме затапи я карах да слезне малко на земята като и"тегля една патка"или и предложа да се ебеме в тоалентната или нещо от сорта,но всичко беше да съм по отгоре.За гаргарата.Така съм правил с много момичета и все пак не съм от ебачите.Така всъщност припламнаха искрите към несподелената ми любов,ама тва е друг въпрос оказах се слаб.
    Айде от мен да мине 4.По някакъв начин успяваш да изпъкваш и в тоя форум незнам как ама става
    Ааааа,да ти преди каза че обичаш да се изразяваш мението без да те притеснява.Е, в някой момчета това предизвиква агресият към момчета с желание да ги пребият и желание за секс или най малкото бъзици по тая тема с цел да се окажат по отгоре.
    Също каза че обичаш да пиеш И аз обичам в хубави компании ,но това понякога сближава хората и ги кара да не те зимат толкова насериозно такаче подобни бъзици са си напълно в реда на нещата.

Може и да казах истина,може да съм казал и някоя глупост,но така мисля аз,а без да познавам даден човек не се наемам вече да говоря нито добро,нито лошо.

Ако съм успял да ти помогна да откриеш нещо се радвам.

Град
    гр. Пловдив
    Да, бе, така е.
    Правичък си ми.
    Само, че това с тоалетната - бях си на мивката и се оглеждах в огледалото и смисъл.. точно там където влизат и излизат хора, преди да влезат на 'свещеното' място
    Иначе са ме накара да се замисля, даже и одеве си говорих с едно момченце на тая тема, че колкото по-свободно се държиш с един човек, толкова по-малко ще те приема на сериозно. А истината е, че по този начин аз чисто и просто се опитвам да се сприятеля с всички онея момчета, и явно моята цел остава неразбрана за тях и явно това си ни е в природата просто все по-трудно да приемаме, че може да сме приятели със срещуположния пол...
    Ама ти мани, че и аз не знам какво толкова съм приритала да търся приятелство измежду тях.. просто.. различно е.. всеки го знае.. различно е да се получи някакво разбиране, подкрепа (беден ми е речника от към понятия свързани с приятелството) с мъжете, отколкото с жените, защото от там идва и привличането между двата пола.
    Абе, не знам, чудя се ако продължавам в същия дух дали скоро (или било то и след време) ще успея да си постигна целта.
    Само дето е супер обидно за едно момче да му кажеш, че го искаш само за приятел, понеже ще го изтълкува все едно не те привлича като мъж, нито физически, нито някак си.. и за тва им го спестявам и си трая.. трая.. трая.. и си им слушам приказките за секс.. и продължавам да си трая.. хахах

Искрено ти пожелавам успех.Това не е толкова недостижима цел.ИЗКЛЮЧВАМ ЕБАЧИТЕ.Аз станах "пенсинер" вече и още не мога да разбера,кога искат гадже и кога приятел.Имам една много добра приятелка,с която си пишеме и ми е пообяснила някой неща,защото момичета и момчета сме малко различни по разбирания,но на собствен гръб усетих колко е гадно да ти кажат че те обичат и харесват само като приятел,а ти да си въобразяваш нещо.Все пак мечтата ти е достижима.Виж моята е доста по непостижима.Един ден в близкото или далечното бъдеще да се е получило така че най-добрата ми приятелка и голямата ми любов да олицетворяват един и същи човек.Досега съм останал с впечатлението че според момчетата това е невъзможно,а според момичетата още повече.

Град
    гр. Пловдив
    Е, ще се оправиме и ние някой път.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си