Абре, писна ми, бе !
Точно когато реших да се стегна и да гледам малко по-сериозно на нещата, точно тогава ше ми се навъдят сумати ебачи!
Вече става непоносимо... точно когато реших, че вече искам нещо по-стойностно и нещо по-сериозно точно тогава всички се сетиха, че съществувам!
И най-кофтито е, че постоянно говоря и го повтарям, че с две думи търся "голямата си любов" и всички супер много ми говорят против разни сериозности със срещуположния пол. ..Всичко било шит, ще усетиш само болката, ще съжаляваш, че си си пропиляла младините, вместо д се забавляваш, дрън-дрън! ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! Хубавото за сега е, че държа фронта, baby;]
За последните три седмици съм отрязала 15 момчета за секс. Едно време се чудех къде са тия мъже, а ся кво стана!?Почнаха да се въдят като плевели...
Обвързани, необвързани.. на всеки всяка втора дума му е секс, ебане, чукане и не знам си кво още...
И точно когато попаднах на що-годе свестен момък и се държеше супер яко с мен и ми говорише супер хубавко и миличко и сладичко и си ме гледаше кат принцеска и ми гоорише колко ме обичал накрая се оказа, че секс искало момчето.. викам да не си беше давал толкова зор, още в началото да беше казал и да знаеше да не се занимаваш с мен.
Вече ми е станало някво супер навик на мене пък всяка втора дума ми е "Няма да си легна с теб, нито ще ти лапам" и те не вярват.. продължават.. нахални хора, нагли, до последно не се отказват.
Искам си живея тихо, мирно, кротко и спокойно с някой сносен младеж и да не ми говори за секс, бе! Верно.. и на мене ми се е*е, обаче не смятам, че е нужно да се давам толкова ЛЕСНО и БЪРЗО!
Е оня ден седя си аз в тоалетната и двама познати нахлуват и единия ми вика "тройка правила ли си", викам "не", вика "А искаш ли с мен и еди си кой", викам "не, аз секса го отказах отдавна" и постоянно ме навива и се ядосах и викам "Глей са кво стаа, ше ме наебеш, после като ме видиш ще получа едно миризливо здравей, кво стаа, яки цици, и кво !? аз пак с кур в уста!?" Вика "Не ве, как ве!? После пак ше се чукаме". ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЙ! Деба плейбоя.
Толко съм се озлобила вече към всички, че нема на къде.
Се надяваме скоро и мен да ме огрее нещо качествено.
Ама разбирам ся.. и те са хора и те имат нужди, ама тъпото е, че аз с мойто детско наивно излъчване и тая срамежливост дето я вадя понякога въобще с нищо не ги провокирам. Какво ми се лепят като мухи на мед! Вярно е, че не съм нищо особено, аз си се кефим на себе си, ама супер мн ме хвана яд на това момче, за което ви разказах (смисъл, тоя къде се държеше отлично с мен) Също ми каза, че не бил с мен за единия секс, ама хойм две седмици и ми изтърсва, че иска секс.
НИ СТААААААААААААААААААААААА АААААААААААААААААААА!
Не мога вече, бе! Писна ми!
Кво да правя, къв да го дървя!? Супер несериозна работа са всички!