Аз преди време като си пусках "смешните" теми баш ти черинке ми се подиграваше

Има един лаф "всичко се връща" ! Не съм от хората който ще се зарадват на това но както и да е .... Ти си на 17 и вероятно се водиш с хора на твоята възраст, какво очакваш ? Любов ? Хъх при толкова много "ебчи" "женкари" и т.н ще трябва доста да потърсиш за да намериш нещо свястно ..... А пък и 2 седмици момчето се е държало с тебе добре, ми да кажеш да си девствена ок да чакаш години или там колкото искаш .... Но при положение че той се държи перфектно както и ти така и той си има нужди .... Но както и да е минало заминало

По добре се опитай да спреш да търсиш и точно когато най не очакваш ще почука любовта на вратата ти както казват хората (аз лично не вярвам

) ! Намери си някой от "старата школа" нещо 19-20 годишно което да не мисли само за секс .... Не може покрай теб толкова много момчета да няма все 1 свестен .... Все някъде там има едно момченце което те чака, но което не подозираш .... Успех и дано намериш нещо свястно

! Ако ли не отдай се известно време на секса колкото да не "скучаеш" де да знам ... и аз търся тази "любов" но все на дебилни създания попадам