Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
Аз преди време като си пусках "смешните" теми баш ти черинке ми се подиграваше Има един лаф "всичко се връща" ! Не съм от хората който ще се зарадват на това но както и да е .... Ти си на 17 и вероятно се водиш с хора на твоята възраст, какво очакваш ? Любов ? Хъх при толкова много "ебчи" "женкари" и т.н ще трябва доста да потърсиш за да намериш нещо свястно ..... А пък и 2 седмици момчето се е държало с тебе добре, ми да кажеш да си девствена ок да чакаш години или там колкото искаш .... Но при положение че той се държи перфектно както и ти така и той си има нужди .... Но както и да е минало заминало По добре се опитай да спреш да търсиш и точно когато най не очакваш ще почука любовта на вратата ти както казват хората (аз лично не вярвам ) ! Намери си някой от "старата школа" нещо 19-20 годишно което да не мисли само за секс .... Не може покрай теб толкова много момчета да няма все 1 свестен .... Все някъде там има едно момченце което те чака, но което не подозираш .... Успех и дано намериш нещо свястно ! Ако ли не отдай се известно време на секса колкото да не "скучаеш" де да знам ... и аз търся тази "любов" но все на дебилни създания попадам
Ти си втория човек, който пише в темата ми, че съм излизала със 17 годишни пикльовци. Не отговорих на първия пост, ама на тебе ще отговоря.
Извинявай, някъде да съм споменала кой на колко години е? Освен аз!?
-Не.
Ок.
Приеми, че всичко е 20+

От тоя ми пост, въобще някой ако го прочете, 100% ще тръгнете с обесненията, че били батковци и търсели нещо малко за ебан, понеже нямало някоя на тяхната възраст да им ебе майката Това няма да е правилно.
Казах ви, аз с нищо не провокирам хората, абсолютно нищо! Просто такова детенце като мен не може и да се предположи колко сексуален чар притежава в себе си. По нищо не ми личи.
Просто проблема при тях е, че това е техния начин на живот - "Пиене с мацки до зори и приятели добри" и това няма да се промени. Нито от мен, нито от някоя 'какичка', от никой.
"НАЧИН НА ЖИВОТ" добре го запомнете, така както вие трудно ще промените своя начин на живот в момента, така и те. До няква степен ги разбирам защо са избрали да са такива. Както единия каза "Парите въртят света. НА мен друго не ми трябва, защото с пари мога да си купя всичко. ДОРИ И ТЕБ".
Всякви хора ги има..
Явно избранникът ми на сърцето няма да го търся сред тях
Благодаря за вниманието